Gunaydin herkese,
Bi konu beni cok huzursuz etti fikirlerinizi almak istedim.
Arkadasim babasini bir hafta once kaybetti,dun mevlut yapti bende kizimi kanguruya koyup bas sagligina gittim.
Evlerine daha once sadece bi kere gittigim icin evin sokagini bulsam da evin kendini bulamadim,esimi aradim, onu da sabah oraya gondermistim gelecek misafirlere yaptigim keki birakmasi icin yani o sabahtan gitti nasil olsa hatirlar yerini bari bana tarif etsin diye,telefonu kapali.
Mevludu sabote etmeyim kizim aglar diye zaten dua okunup bitince gitmistim,neyse mecbur arkadasi aradim,dedim bulamiyorum evi.
Suan yemek koyuyorum misafirlere cikamam dedi,ben kendi kendime dolanip durdum oralarda,esimi aradim durdum yok kapali tlf..neyse aradan zaman gecti bu kez arkadasim aradi,caddenin ortasina gel seni ordan alayim dedi.
Geldi aldi..
Merhaba demeden basladi saymaya,sen gelmedin mi buraya bidaha asla cikip seni disardan almam,zaten basim kalabalik,sagina soluna bakmiyo musun..vs.. bildiginiz cocuk gibi azar yedim,gozlerim doldu akti akacak ama sesimi cikarmadim,eve girdik bende moral sifir..
Neyse bisey belli etmedim,sadece eve donerken kapida,kusura bakma bidahakine sIkinti olmadan evi bulurum,seni bosuna disarilara surukledim dedim.
Cok sasirdi,ona mi alindin dedi..Ozur diledi,hakkini helal et vs..dedim ne hakki ne helali..
Tam kapidan cikicam,ben seni biliyorum simdi sen buna dertlenir benimle baglantiyi da koparirsin dedi.
Dedim yok ne alakasi var.
Ben bu gece uzuntuden uyuyamam dedi.
yani velhasil onun uzuldugune ben daha cok uzuldum..
Aksam mesaj attim,en yakin zamanda gorusuruz,ben kirilmadim vs. yazdim.
Normalde biliyorum elinden telefon dusmez,aninda cevap yazar..
Ne mesajim okundu olarak gorundu ne cevap atti.
Durumu acisina verin diyeceksiniz,oyle olmasa zaten beni azarlamaya basladiginda basar giderdim kendi evime ki bu ilk patlamasi degil..Bi kerede isyerinde sacma bi konudan rezil etmisti ortalik yerde,uzuntuden hastanelik olmustum ama kin tutan biri degilim ki iyi de kizdir,severim de kendini..
Neyse ben ne yapayim simdi?