Başta sevilmeyip, istenmeyip sonrada muradına eren varmı kızlar?

elif2112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
126
0
66
Diyarbakır
Kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama merak ediyorum örneğin birini çok seviyorsunuz ve karşı taraf sizin onu çok sevdiğinizi biliyor. Ve sizi istemiyor, sevmiyor, olmıyacağını sizi arkadaş olarak gördüğünü söylüyor. Ama siz sevginizden vazgeçmiyorsunuz tek taraflıda olsa sevmeye devam ediyorsunuz. Bunu birçok bayan yaşamıştır peki sonuç........?
Sonrasında bir mucize gerçekleştimi kızlar birden sevginize karşılık verdimi sonu mutlu bitsin bitmesin böyle birşey yaşadınızmı bayanlar?

Kızlar mesala ben bir örnek vereyim. Uzaktan bir akrabamız bir lisede beden eğitimi öğretmenliği yapıyor ve bir kız öğrencisi ona aşık oluyor gidiyor açılıyor, akrabamda olur böyle şeyler duygularının gelip geçiçi olduğunu düşünüyorum tarzında birşeyler diyor. Neyse zaten akrabamızın 8 yıl devam eden bir ilşkisi var o sırada, sonra kendi memleketine tayini çıkıyor ve memlekete dönüyor. Tabi kız çok seviyor her gece Allaha dualar ediyor, tespihler çekiyor lütfen Allahım benim kaderim o olsun diyor. Sonrasında akrabamn 8 yıllık ilişkisi bitiyor, hergün ağlıyor araya insanlar sokuyor barışmak istiyor ama kız yanaşmıyor unutmak için elinden geleni yapıyor felan. Sonra birgün faceden bir öğrencisyle konuşuyor öğrencisine ona aşık olan kızı soruyor öğrencisinin mezun olduğunu ünv. başladığını öğreniyor telefon numarasını alıyor öyle böyle derken sevgili oluyorlar ve en son evleniyorlar. Tabi bize bunları kız anlattı hatta akrabamda dalga geçer bazen, sen o kadar dua ettin ben o yüzden o kızdan ayrıldım felan der:1::1: bu tarz şeyler yaşayan varsa lütfen paylaşırmısınz? :17:

Kendimden örnek vereyim.Lise 1 de deliler gibi birisini sevdim.Sonradan onun haberi oldu ama tek taraflı kaldı benim sevgim vaz geçtin mi dersen vazgeçmedim altı yıl boyunca karşılıksız sevdim.
Sonra artık dayanamadım tükendim resmen ve ciddi anlamda unutmaya karar verdim.Sonunda ise unuttum.
Şimdi ise bir yıla yakın süredir o benim peşimde o beni seviyormuş ama ne fayda bende ki sevgisi bittikten sonra.
Genelde kendimden başka da çevremdeki tandığım kişilerde de hep böyle oldu seven karşılık bulamadı kimisi sonradan vakit geçnce döndü kimisi dönmedi vs.

Kendimden örnek vereyim.Lise 1 de deliler gibi birisini sevdim.Sonradan onun haberi oldu ama tek taraflı kaldı benim sevgim vaz geçtin mi dersen vazgeçmedim altı yıl boyunca karşılıksız sevdim.
Sonra artık dayanamadım tükendim resmen ve ciddi anlamda unutmaya karar verdim.Sonunda ise unuttum.
Şimdi ise bir yıla yakın süredir o benim peşimde o beni seviyormuş ama ne fayda bende ki sevgisi bittikten sonra.
Genelde kendimden başka da çevremdeki tandığım kişilerde de hep böyle oldu seven karşılık bulamadı kimisi sonradan vakit geçnce döndü kimisi dönmedi vs.

offf 6 yıl ne demek ya :5: en çok korkutuğum şeyde budur birgün olurda beni severse herşey için çok geç olması :43::43: senin içinde böylesi hayırlıymış ne diyelim...

offf 6 yıl ne demek ya :5: en çok korkutuğum şeyde budur birgün olurda beni severse herşey için çok geç olması :43::43: senin içinde böylesi hayırlıymış ne diyelim...

Dile kolay altı yıl neler yaşanmadı ki o kadar yıl içinde ne hüüznlerim var.Ufacık konuşmada bile kendime pay çıkartıp umutlarım , mutluluğum.Hikaye gibi ama gerçek işte.Hayırlısı değilmiş aynen canım ya.

Dile kolay altı yıl neler yaşanmadı ki o kadar yıl içinde ne hüüznlerim var.Ufacık konuşmada bile kendime pay çıkartıp umutlarım , mutluluğum.Hikaye gibi ama gerçek işte.Hayırlısı değilmiş aynen canım ya.

Aynen ya en ufak şeyden pay çıkarmak umutlanmak en acısıda bu sanırım :43: Tek dileğim rabbim onu benim anlıma yazsın.

Aynen ya en ufak şeyden pay çıkarmak umutlanmak en acısıda bu sanırım :43: Tek dileğim rabbim onu benim anlıma yazsın.

Amin canım inşallah.Senin yukarıda belirttiğin gibi ben de ne dualar ettim tesbihler çektim geceleri kalkar ağlaya ağlaya dua ederim ama işte insanın kaderinde kısmetinde olmayınca nafile olmuyor

Başta sevilmeme, iki yıl sonra aynı kişiyle bir ilişkiye başlama, 7 yılın sonunda ççookkk güzel bir düğün ama düğünün iki buçuk ay sonrası iş kazasında kaybettimm sevdiceğimi :(

Başta sevilmeme, iki yıl sonra aynı kişiyle bir ilişkiye başlama, 7 yılın sonunda ççookkk güzel bir düğün ama düğünün iki buçuk ay sonrası iş kazasında kaybettimm sevdiceğimi :(

Allah rahmet eylesin canım başın sağolsun.Çok acı bir durum gerçekten.

Amin canım inşallah.Senin yukarıda belirttiğin gibi ben de ne dualar ettim tesbihler çektim geceleri kalkar ağlaya ağlaya dua ederim ama işte insanın kaderinde kısmetinde olmayınca nafile olmuyor

aynen canım kesinlikle öyle :50:

çook çok üzüldüm ya Allah rahmet eğlesin. Mekanı cennet olsun inş.:43:

benim kanaatime göre kader kısmet bu iş.ben yıllarca ağladım dualar ettim geceledim sabahladım ama olmadı,ha olabilir ama devamıda Allahtan tabi.ama mesele için elinden ne geliyosa kimseyi küçük düşürmeyecek şekilde yapmalı insan,ama bunu yeni anlıyorum ki bu tarz durumlarda,ilgilenmeyi bırakmış gibi görünüp başka şeylerle ilgilenmek,sürekli bakımlı güleryüzlü mutlu dolaşmak en iyisi..olacak olan varsa bi süre sonra filizleniyor

:nazar:yıllar önce bir erkek girdi hayatıma benden çok etkilendiğini söyledi,
küçük liseli bir oğlan çocuğu...
inanmadım...
günlerce yalvardı inanmadım...
araya zaman girdi tekrar ortaya çıktı, şans istedi, vermedim...
sevemedim bir türlü.. naz falan değildi yaptıklarım.
beni görmek için geldiği yerlerde arka kapı arardım kaçıp gitmek için.

servisle gittiğim yerlerden; servisi beklersem iki dakika daha fazla beni görür, bakmasın bana diyerek dolmuşa binip giderdim..
görmesin bakmasın sevmesin beni...

1.5 sene boyunca kendisini ve niyetini anlattı...

yalanlar uydurdum başkasını seviyorum diye. arkadaş olarak görüyorum seni git diye ...
...
şimdi o küçük liseli oğlan çocuğu koskoca bir adam oldu..
hayatıma girmeye çalışan sıradan biriyken, şimdi hayatım kendisi oldu..
başka bir hayat düşünemez oldum...

iyi ki vazgeçmemiş...:nazar:

şimdi birlikte büyüyoruz...:nazar:
sevmiyorum diye dolandığım 1,5 seneme yanıyorum :)
bal bebeğimin sevilmeyecek yanı yokmuş kiiiiiiii :16: :nazar:

:nazar:yıllar önce bir erkek girdi hayatıma benden çok etkilendiğini söyledi,
küçük liseli bir oğlan çocuğu...
inanmadım...
günlerce yalvardı inanmadım...
araya zaman girdi tekrar ortaya çıktı, şans istedi, vermedim...
sevemedim bir türlü.. naz falan değildi yaptıklarım.
beni görmek için geldiği yerlerde arka kapı arardım kaçıp gitmek için.

servisle gittiğim yerlerden; servisi beklersem iki dakika daha fazla beni görür, bakmasın bana diyerek dolmuşa binip giderdim..
görmesin bakmasın sevmesin beni...

1.5 sene boyunca kendisini ve niyetini anlattı...

yalanlar uydurdum başkasını seviyorum diye. arkadaş olarak görüyorum seni git diye ...
...
şimdi o küçük liseli oğlan çocuğu koskoca bir adam oldu..
hayatıma girmeye çalışan sıradan biriyken, şimdi hayatım kendisi oldu..
başka bir hayat düşünemez oldum...

iyi ki vazgeçmemiş...:nazar:

şimdi birlikte büyüyoruz...:nazar:
sevmiyorum diye dolandığım 1,5 seneme yanıyorum :)
bal bebeğimin sevilmeyecek yanı yokmuş kiiiiiiii :16: :nazar:

Ne güzel ya çok sevindm senin adına ömür boyu mutlu olursunuz inş.:nazar::nazar:

Back
X