Kendimden örnek vereyim.Lise 1 de deliler gibi birisini sevdim.Sonradan onun haberi oldu ama tek taraflı kaldı benim sevgim vaz geçtin mi dersen vazgeçmedim altı yıl boyunca karşılıksız sevdim.
Sonra artık dayanamadım tükendim resmen ve ciddi anlamda unutmaya karar verdim.Sonunda ise unuttum.
Şimdi ise bir yıla yakın süredir o benim peşimde o beni seviyormuş ama ne fayda bende ki sevgisi bittikten sonra.
Genelde kendimden başka da çevremdeki tandığım kişilerde de hep böyle oldu seven karşılık bulamadı kimisi sonradan vakit geçnce döndü kimisi dönmedi vs.
offf 6 yıl ne demek yaen çok korkutuğum şeyde budur birgün olurda beni severse herşey için çok geç olması senin içinde böylesi hayırlıymış ne diyelim...
Dile kolay altı yıl neler yaşanmadı ki o kadar yıl içinde ne hüüznlerim var.Ufacık konuşmada bile kendime pay çıkartıp umutlarım , mutluluğum.Hikaye gibi ama gerçek işte.Hayırlısı değilmiş aynen canım ya.
Aynen ya en ufak şeyden pay çıkarmak umutlanmak en acısıda bu sanırımTek dileğim rabbim onu benim anlıma yazsın.
Başta sevilmeme, iki yıl sonra aynı kişiyle bir ilişkiye başlama, 7 yılın sonunda ççookkk güzel bir düğün ama düğünün iki buçuk ay sonrası iş kazasında kaybettimm sevdiceğimi
Amin canım inşallah.Senin yukarıda belirttiğin gibi ben de ne dualar ettim tesbihler çektim geceleri kalkar ağlaya ağlaya dua ederim ama işte insanın kaderinde kısmetinde olmayınca nafile olmuyor
Başta sevilmeme, iki yıl sonra aynı kişiyle bir ilişkiye başlama, 7 yılın sonunda ççookkk güzel bir düğün ama düğünün iki buçuk ay sonrası iş kazasında kaybettimm sevdiceğimi
aynen canım kesinlikle öyle
çook çok üzüldüm ya Allah rahmet eğlesin. Mekanı cennet olsun inş.
yıllar önce bir erkek girdi hayatıma benden çok etkilendiğini söyledi,
küçük liseli bir oğlan çocuğu...
inanmadım...
günlerce yalvardı inanmadım...
araya zaman girdi tekrar ortaya çıktı, şans istedi, vermedim...
sevemedim bir türlü.. naz falan değildi yaptıklarım.
beni görmek için geldiği yerlerde arka kapı arardım kaçıp gitmek için.
servisle gittiğim yerlerden; servisi beklersem iki dakika daha fazla beni görür, bakmasın bana diyerek dolmuşa binip giderdim..
görmesin bakmasın sevmesin beni...
1.5 sene boyunca kendisini ve niyetini anlattı...
yalanlar uydurdum başkasını seviyorum diye. arkadaş olarak görüyorum seni git diye ...
...
şimdi o küçük liseli oğlan çocuğu koskoca bir adam oldu..
hayatıma girmeye çalışan sıradan biriyken, şimdi hayatım kendisi oldu..
başka bir hayat düşünemez oldum...
iyi ki vazgeçmemiş...
şimdi birlikte büyüyoruz...
sevmiyorum diye dolandığım 1,5 seneme yanıyorum :)
bal bebeğimin sevilmeyecek yanı yokmuş kiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?