Bu ülkede damacanayı mikiyorlar, bacaklar ne ki?
Öyle bi sapkınlık öyle bir yoksunluk.
Terslesen, laf atsan bu sefer karşındakinin psikopatlık derecesini bilmediğinden başına bela da alabilirsin.
Kadın olmak zor vesselam..
herkese bakiyorlar gercekten. ben kucucuk ortaokul cocuguyken de bakiyorlardi. degismez.Çok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )
Ama ona rağmen bacaklarıma gözlerini dikip bakanlar ya da baştan aşağı süzenlere çok denk geliyorum. Hayır göz ucuyla şöyle bi bakarsım tamam da gözlerinle yemek, ne bileyim nasıl bir yoklukta bu insanlar? Bazen çok rahatsız oluyorum. Hele ki eşimle gezerken, çok kıskanç değil ama bazen o da fark ediyor. Bana bir şey demiyor ama karşı tarafa ters ters bakıyor bu sefer o da.
Ay dağlara taşlaraBu ülkede damacanayı mikiyorlar, bacaklar ne ki?
Görmezden gelmek en iyisi. Biliyorum çok rahatsız edici ama keşke böyle olmasaydıTersleme işine cesaret edemiyorum. Zira dediğiniz gibi bi sürü psikopat var. Eşim yanımdayken hiç tersleyemmem, o da kavgaya dahil olur bu sefer ve sonu kötü biter..
Valla ben hareketle göz kırparak '' hayırdır ne var acayip bi şey mi gördün? '' dercesine karşılık veriyorum o zaman hızlıca uzaklaşıyorlarÇok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )
Ama ona rağmen bacaklarıma gözlerini dikip bakanlar ya da baştan aşağı süzenlere çok denk geliyorum. Hayır göz ucuyla şöyle bi bakarsım tamam da gözlerinle yemek, ne bileyim nasıl bir yoklukta bu insanlar? Bazen çok rahatsız oluyorum. Hele ki eşimle gezerken, çok kıskanç değil ama bazen o da fark ediyor. Bana bir şey demiyor ama karşı tarafa ters ters bakıyor bu sefer o da.
Ee napak yani neyi soruyon?Çok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?