Baştan aşağı süzen ve yiyecek gibi bakan insanlar

Ben hiç bakmiyorum öküzler çok...
Eşimde farketmiş.. adamin biri bana bakiyormuş.. ben hiç farketmedim.. sonradan anladim.
kendisi adama öküz dedi:KK70:
ne dedin kıskaniyorsun dimi beni dedim:KK70:

Çok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )

Ama ona rağmen bacaklarıma gözlerini dikip bakanlar ya da baştan aşağı süzenlere çok denk geliyorum. Hayır göz ucuyla şöyle bi bakarsım tamam da gözlerinle yemek, ne bileyim nasıl bir yoklukta bu insanlar? Bazen çok rahatsız oluyorum. Hele ki eşimle gezerken, çok kıskanç değil ama bazen o da fark ediyor. Bana bir şey demiyor ama karşı tarafa ters ters bakıyor bu sefer o da.
Fiziğiniz güzeldir. Bir kadın olarak ben de kadınlara imrenerek bakıyorum. Nazar değmesin :))

Fiziğiniz güzeldir. Bir kadın olarak ben de kadınlara imrenerek bakıyorum. Nazar değmesin :))
ya öyle ahım şahım bi güzellikde yok, ortalama diyelim. Kadının kadına bakması çok sıkıntı değill. Ben de başka kadınlara bakıyorum ama misalen saçlarına, çantasına, ayakkabılarına, kıyafetine filan.

Ama erkekler başka niyetle bakıyorlar.

ya öyle ahım şahım bi güzellikde yok, ortalama diyelim. Kadının kadına bakması çok sıkıntı değill. Ben de başka kadınlara bakıyorum ama misalen saçlarına, çantasına, ayakkabılarına, kıyafetine filan.

Ama erkekler başka niyetle bakıyorlar.
Başkalarına bakarsanız rahatsız olursunuz, çıplak da gezseniz etraf size bakıyor mu diye bakmayın. Ben de yanımdan bir kadın geçtiğinde etrafındaki erkeklere bakıyorum, hemen '' oo gideri var'' falan diyorlar. Bunu diyen de hanzolar işte ya. Yoksa mesela bir mekana gireriz, kızlar açık, güzel giyinir, ''maşallah'' demek için bakıyorum, imreniyorum. Yanımdaki erkek arkadaşa (sadece arkadaşız) gösteriyorum, onlar hiç bakmıyor bile. Abazaları engelleyemezsiniz.

Çok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )

Ama ona rağmen bacaklarıma gözlerini dikip bakanlar ya da baştan aşağı süzenlere çok denk geliyorum. Hayır göz ucuyla şöyle bi bakarsım tamam da gözlerinle yemek, ne bileyim nasıl bir yoklukta bu insanlar? Bazen çok rahatsız oluyorum. Hele ki eşimle gezerken, çok kıskanç değil ama bazen o da fark ediyor. Bana bir şey demiyor ama karşı tarafa ters ters bakıyor bu sefer o da.
Çünkü cinsellik bir tabu.

Sehirden sehire degisen bir durum bu .Ben de rahatsiz oluyorum ,güzellik icin vs de degil bu baska bir zihniyet.Nerdeyse ülkenin her yerini gezdim, gördüm ve sehir vs vermek istemiyorum ülkemin her yeri her insani cok güzel ama kültürel olarak degiskenlik gösteren bir durum bu.Cok bile isteye de yapilmiyor,öyle gelmis öyle gidiyor. Ege kiyi bölgelerinde bu konuda rahatsiz olmazsiniz cok.Kendimden biliyorum.Görmezden gelmekten baska care gercekten yok.

Şehirden şehire farkeder ve hatta semtlere göre farkeder. Ha şurada kesinlikle ve asssla olamaz diyemeyiz ama az olur. 🤷
Bunun cozumu oldugunu dusunmuyorum, gormezden gelirsiniz en fazla.

Görmezden geleceksiniz
Rahatsız oluyorsanız da yaşadığınız semte uygun giyinceksiniz bu kadar baktıklarıma göre eğitim kültür seviyesi düşük bi semtte oturuyorsunuz muhtemelen
yapacak başka bir şey yok malesef

Kardeşim aynı şeyleri birebir yaşadım ve yıllardan beri dikkatimi çeken bir konu bu. Nasıl doluyum bir bilsen! İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Bekarım. Oturduğum semt çok güzel bir semttir (hem kadıköye hem üsküdara yakın). Bazen yolda sokakta öyle bir bakıyorlar ki çok afedersin bakışlarıyla yapacağını orada yapıyorlar. Yanlışlıkla gülümsesem veya bir hareketim olsa peşime takılıp arkadaşlık teklif edecekler. Özellikle belli bir yaş üstü adamlar daha çok yapıyor. Gençten değil yaşlıdan kork derler ya, aynen öyle. Sokak ortasında kavga etmişliğim bile var. Utanmıyorlar.

Ortadoğuya hoşgeldiniz!

Bir video izlemiştim kadınlar siyah çarşaflı adamlar böyle kafalarını çevire çevire bakıyorlardı. Ne pis insanlar var. Öğrenciyken böyle sakallı sarıklı tipler yanlarından geçerken kedi miyavlaması yapıyorlardı. Babam yaşında adamlar. Yani dincisi açığı hepsi aynı. Eğer adamda kişilik yoksa hepsi kötü. Aslında islamda gözle birini taciz etmek çok yanlış.

Back
X