- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Kiz miKonu sahibi benimde üni de vardı oyle bir arkadaşım en son odama gelip beni taciz etmeye bile kalkti. Valla herkesten herseyi bekliyorum o gunden sonra.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz miKonu sahibi benimde üni de vardı oyle bir arkadaşım en son odama gelip beni taciz etmeye bile kalkti. Valla herkesten herseyi bekliyorum o gunden sonra.
hah çıktı yine bi sivri. Bir şey yapmana gerek yok..Ee napak yani neyi soruyon?
Fiziğiniz güzeldir. Bir kadın olarak ben de kadınlara imrenerek bakıyorum. Nazar değmesin :))Çok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )
Ama ona rağmen bacaklarıma gözlerini dikip bakanlar ya da baştan aşağı süzenlere çok denk geliyorum. Hayır göz ucuyla şöyle bi bakarsım tamam da gözlerinle yemek, ne bileyim nasıl bir yoklukta bu insanlar? Bazen çok rahatsız oluyorum. Hele ki eşimle gezerken, çok kıskanç değil ama bazen o da fark ediyor. Bana bir şey demiyor ama karşı tarafa ters ters bakıyor bu sefer o da.
bencede giyimle alakasi yok. tesettüre bile bakiyorlar.Giyimle alakası olmadığını bildiğim için artık hiç umursamıyorum. Türbanlı olsan da bakar süzerler, mini etekli olsan da.
ya öyle ahım şahım bi güzellikde yok, ortalama diyelim. Kadının kadına bakması çok sıkıntı değill. Ben de başka kadınlara bakıyorum ama misalen saçlarına, çantasına, ayakkabılarına, kıyafetine filan.Fiziğiniz güzeldir. Bir kadın olarak ben de kadınlara imrenerek bakıyorum. Nazar değmesin :))
Aynen kız yurdundaKiz mi![]()
Aynen kız yurdunda
Başkalarına bakarsanız rahatsız olursunuz, çıplak da gezseniz etraf size bakıyor mu diye bakmayın. Ben de yanımdan bir kadın geçtiğinde etrafındaki erkeklere bakıyorum, hemen '' oo gideri var'' falan diyorlar. Bunu diyen de hanzolar işte ya. Yoksa mesela bir mekana gireriz, kızlar açık, güzel giyinir, ''maşallah'' demek için bakıyorum, imreniyorum. Yanımdaki erkek arkadaşa (sadece arkadaşız) gösteriyorum, onlar hiç bakmıyor bile. Abazaları engelleyemezsiniz.ya öyle ahım şahım bi güzellikde yok, ortalama diyelim. Kadının kadına bakması çok sıkıntı değill. Ben de başka kadınlara bakıyorum ama misalen saçlarına, çantasına, ayakkabılarına, kıyafetine filan.
Ama erkekler başka niyetle bakıyorlar.
Çünkü cinsellik bir tabu.Çok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )
Ama ona rağmen bacaklarıma gözlerini dikip bakanlar ya da baştan aşağı süzenlere çok denk geliyorum. Hayır göz ucuyla şöyle bi bakarsım tamam da gözlerinle yemek, ne bileyim nasıl bir yoklukta bu insanlar? Bazen çok rahatsız oluyorum. Hele ki eşimle gezerken, çok kıskanç değil ama bazen o da fark ediyor. Bana bir şey demiyor ama karşı tarafa ters ters bakıyor bu sefer o da.
Hangi birini tersleyeceksinTersleme işine cesaret edemiyorum. Zira dediğiniz gibi bi sürü psikopat var. Eşim yanımdayken hiç tersleyemmem, o da kavgaya dahil olur bu sefer ve sonu kötü biter..
Biber gazı yasal diye biliyorumHayır bi de bu tipler rahatsız olduğumu belli ettikçe inadına daha çok bakıyorlar, nasılsa terslesem ve beni dövse ceza da almayacağını biliyorlar. Keşke gözlerine biber gazı sıkmak yasal olsa![]()
Ortadoğuya hoşgeldiniz!