bastan iliskiyi mahvettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
355
269
23
28
Herkese merhaba...
Yine malesef bi dertle karsinizdayim.. Bi sure yalnizdim, bi sure daha yalniz kalmayi umut ediyordum ama instagram uzerinden denk geldi hos biriyle tanistim... Basta uzatma gibi bi niyetim yoktu ama cok hos ve efendi(?) geldigi icin devam ettim... Fakat bi sure sonra olay biraz cinsellige kaydi benim de hatam var ilgisini kaybetmesin diye dikkatini cekmek icin biraz bunu kullanmis olabilirim...Kendime guvensizlik mi yada artik neden bilmiyorum... Simdiyse malesef kendisi bi beklenti icine girdi, yer yer asla bu benim beklentim degil diyor ama kendini de tutamayip konuyu oraya kaydiriyor. Icim asiri rahatsiz asla hazir degilim ama onu da kaybetmek istemiyorum... Acaba bloklayip hayatimdan cikarsam mi? Bu raddeden sonra bana bakisi da degismez gibi cunku...
Kizabilirsiniz bana ve haklisiniz da bu konuyu hic kendim acmamali ve beklemeli onu tanimaliydim... 3 hafta oldu sadece ve kendimi ne duruma dusurdum...

zaten kotu hissediyordum dert kosesine yazdim sayenizde cozum bulamadim ve daha da kotu hissettim. umarim beni yargilamak size iyi hissettirmistir.

zaten kotu hissediyordum dert kosesine yazdim sayenizde cozum bulamadim ve daha da kotu hissettim. umarim beni yargilamak size iyi hissettirmistir.
Canın ıstemıstir muhabbet oraya gelmıstır ne diye bunun ıcın kendını kirlenmiş gıbı kotu hissediyorsun?
Simdı de pısmansın o muhabbetten, sil gitsin.
Suc falan degıl yaptıgın bu konuda rahat ol

Dürüst olun. Cinsellik düşünmüyorsanız düşünmüyorum deyin. Daha sonra düşünüyorsanız hazır değilim daha erken deyin. Ama dürüst olun. Eğer istemezse ilişkiyi sonlandırır zaten

3 hafta sadece internet üzerinden tanıştığınız ve hiç görmediğiniz biriyle konuştuğunuz konulara bakın. Sevişmek istiyorsanız sevişin. Ama adamı kendinize bağlamak için cinselliği kullanmanız doğru değil.
Boşluktan neye saracağınızı şaşırmışsınız. Kitap okuyun, film izleyin, yemek yapın, örgü örün

İlişkide cinsellikten önce çok daha güçlü hisler var. O ilk heyecanlar, tanıyabilmek için sorulan sorular, hoşlantıdan sevgiye evrilen o evre.. bunlar çok hoş ve özel duygular. bunları yaşamak çok daha güzel değil mi? Bence her şey vakti ve zamanında güzel. Bu konular elbet konuşulabilir fakat ilk olarak bundan çok daha önemli mevzular ve hisler olmalı. Çok erken ve bence doğru kişi değil.

Ben sizi neden yargılıyayım sdece 3 hftada insan nasıl birbirni tanır da konu buralara gelir diye şaşırdım 3 haftada yada bir ayda benim bildiğim konuşursun bakalım anlaşabiliyormusun sınra bakarsın bizden sevgili olurmu bu yola gidermi diye devamınsonra gelir yani
Yabi bu benim düşüncem

Merkeze kendinizi alın canınız ne istiyor?
Cinsellik istemiyorsa kes bu muhabbeti bana ayak yapma deyin açık açık.
Tipik erkek muhabbeti beklentim yok başlığı altında sürekli sizi yokluyor demek ki.İstediniz konuştunuz bitti.İstemiyorsanıs 3 hafta değil engellersiniz gider

Seviş bence. Nasıl olsa ondan sonra terkedecek...

Arkadaşım adamın ilgisi üstünde kalsın diye cinsel isteklerine he he demek nedir. Hala beni bırakırsa diyor yaw..

Seviş canım seviş... Nasıl olsa işi bitince terk edecek...

Ben de bu sekilde planlamamistim ki... Cok hos geldi ben de sirf onu kaybetmek istemedigim icin saf saf ayak uydurdum ama simdi dusununce uyeler hakli, hatami farkettim. ustteki calciferr adli uye de benim hayatimi, hobilerimi bilmeden bosluktan sarmissiniz deyip kalbimi kirdi insallah o da boyle bi hata yapar da ne hissettigimi anlar.

Beddua etme bence. Çünkü konuyu ciddiye almaması normal. Sırf adam gitmesin diye cinsellik kullanılır mı 3 haftalık flortte

engelliycem aciklama bile yapmadan... dusunmekten karnima agri giriyordu.. boyle bi seyden ne hayir gelir dogru..
Lütfen bir daha tenine değil ruhuna dokunan bir adamla ol... Emin ol bu tipler leş yiyiciden başka bir şey değil

Gerçekler bunlar. Duyduklarınız hoşanıza gitmiyor ama yaptığınız tam da bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…