- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
tesekkür ederim dogru..3 haftadır sadece yazıstıgın adamı silmek ıcın dusunme bence?
Silmek istiyorsan sil gitsin.
zaten kotu hissediyordum dert kosesine yazdim sayenizde cozum bulamadim ve daha da kotu hissettim. umarim beni yargilamak size iyi hissettirmistir.3 haftada muhbbet nasıl cinselliğe geldi anlamadım açılçası bu aceleniz nedir bir insanı tanıyıp hayatınıza dahil olması için zaten çok erken bir zaman 3 haftada ne tanıdınızda cşnsellik konuştunuZ şaşırdıö doğrusu
Canın ıstemıstir muhabbet oraya gelmıstır ne diye bunun ıcın kendını kirlenmiş gıbı kotu hissediyorsun?zaten kotu hissediyordum dert kosesine yazdim sayenizde cozum bulamadim ve daha da kotu hissettim. umarim beni yargilamak size iyi hissettirmistir.
3 hafta sadece internet üzerinden tanıştığınız ve hiç görmediğiniz biriyle konuştuğunuz konulara bakın. Sevişmek istiyorsanız sevişin. Ama adamı kendinize bağlamak için cinselliği kullanmanız doğru değil.Herkese merhaba...
Yine malesef bi dertle karsinizdayim.. Bi sure yalnizdim, bi sure daha yalniz kalmayi umut ediyordum ama instagram uzerinden denk geldi hos biriyle tanistim... Basta uzatma gibi bi niyetim yoktu ama cok hos ve efendi(?) geldigi icin devam ettim... Fakat bi sure sonra olay biraz cinsellige kaydi benim de hatam var ilgisini kaybetmesin diye dikkatini cekmek icin biraz bunu kullanmis olabilirim...Kendime guvensizlik mi yada artik neden bilmiyorum... Simdiyse malesef kendisi bi beklenti icine girdi, yer yer asla bu benim beklentim degil diyor ama kendini de tutamayip konuyu oraya kaydiriyor. Icim asiri rahatsiz asla hazir degilim ama onu da kaybetmek istemiyorum... Acaba bloklayip hayatimdan cikarsam mi? Bu raddeden sonra bana bakisi da degismez gibi cunku...
Kizabilirsiniz bana ve haklisiniz da bu konuyu hic kendim acmamali ve beklemeli onu tanimaliydim... 3 hafta oldu sadece ve kendimi ne duruma dusurdum...
Ben sizi neden yargılıyayım sdece 3 hftada insan nasıl birbirni tanır da konu buralara gelir diye şaşırdım 3 haftada yada bir ayda benim bildiğim konuşursun bakalım anlaşabiliyormusun sınra bakarsın bizden sevgili olurmu bu yola gidermi diye devamınsonra gelir yanizaten kotu hissediyordum dert kosesine yazdim sayenizde cozum bulamadim ve daha da kotu hissettim. umarim beni yargilamak size iyi hissettirmistir.
Seviş bence. Nasıl olsa ondan sonra terkedecek...Herkese merhaba...
Yine malesef bi dertle karsinizdayim.. Bi sure yalnizdim, bi sure daha yalniz kalmayi umut ediyordum ama instagram uzerinden denk geldi hos biriyle tanistim... Basta uzatma gibi bi niyetim yoktu ama cok hos ve efendi(?) geldigi icin devam ettim... Fakat bi sure sonra olay biraz cinsellige kaydi benim de hatam var ilgisini kaybetmesin diye dikkatini cekmek icin biraz bunu kullanmis olabilirim...Kendime guvensizlik mi yada artik neden bilmiyorum... Simdiyse malesef kendisi bi beklenti icine girdi, yer yer asla bu benim beklentim degil diyor ama kendini de tutamayip konuyu oraya kaydiriyor. Icim asiri rahatsiz asla hazir degilim ama onu da kaybetmek istemiyorum... Acaba bloklayip hayatimdan cikarsam mi? Bu raddeden sonra bana bakisi da degismez gibi cunku...
Kizabilirsiniz bana ve haklisiniz da bu konuyu hic kendim acmamali ve beklemeli onu tanimaliydim... 3 hafta oldu sadece ve kendimi ne duruma dusurdum...
Ben de bu sekilde planlamamistim ki... Cok hos geldi ben de sirf onu kaybetmek istemedigim icin saf saf ayak uydurdum ama simdi dusununce uyeler hakli, hatami farkettim. ustteki calciferr adli uye de benim hayatimi, hobilerimi bilmeden bosluktan sarmissiniz deyip kalbimi kirdi insallah o da boyle bi hata yapar da ne hissettigimi anlar.Ben sizi neden yargılıyayım sdece 3 hftada insan nasıl birbirni tanır da konu buralara gelir diye şaşırdım 3 haftada yada bir ayda benim bildiğim konuşursun bakalım anlaşabiliyormusun sınra bakarsın bizden sevgili olurmu bu yola gidermi diye devamınsonra gelir yani
Yabi bu benim düşüncem
engelliycem aciklama bile yapmadan... dusunmekten karnima agri giriyordu.. boyle bi seyden ne hayir gelir dogru..3 haftalık adamın dikkatini çekmek için cinselliği kullanmak zorunda kaldıysanız, kaçın. Cinsellik giderse, o adam da gider.
Beddua etme bence. Çünkü konuyu ciddiye almaması normal. Sırf adam gitmesin diye cinsellik kullanılır mı 3 haftalık flortteBen de bu sekilde planlamamistim ki... Cok hos geldi ben de sirf onu kaybetmek istemedigim icin saf saf ayak uydurdum ama simdi dusununce uyeler hakli, hatami farkettim. ustteki calciferr adli uye de benim hayatimi, hobilerimi bilmeden bosluktan sarmissiniz deyip kalbimi kirdi insallah o da boyle bi hata yapar da ne hissettigimi anlar.
Lütfen bir daha tenine değil ruhuna dokunan bir adamla ol... Emin ol bu tipler leş yiyiciden başka bir şey değilengelliycem aciklama bile yapmadan... dusunmekten karnima agri giriyordu.. boyle bi seyden ne hayir gelir dogru..
Gerçekler bunlar. Duyduklarınız hoşanıza gitmiyor ama yaptığınız tam da bu.Ben de bu sekilde planlamamistim ki... Cok hos geldi ben de sirf onu kaybetmek istemedigim icin saf saf ayak uydurdum ama simdi dusununce uyeler hakli, hatami farkettim. ustteki calciferr adli uye de benim hayatimi, hobilerimi bilmeden bosluktan sarmissiniz deyip kalbimi kirdi insallah o da boyle bi hata yapar da ne hissettigimi anlar.
Öyle tipler herkesle sevişebilir, yeter ki kadın olsun. Nefes alsın yeter diyen var.Lütfen bir daha tenine değil ruhuna dokunan bir adamla ol... Emin ol bu tipler leş yiyiciden başka bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?