- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Kusura bakmayin gercekler acidir iste kaldiramadim bi an ama haklisiniz... engelledim direk... sanirim benim sorunum hepsi aynidir diye dusunmemden kaynakli oldu..Gerçekler bunlar. Duyduklarınız hoşanıza gitmiyor ama yaptığınız tam da bu.
Bak hepimiz kadınız ve sevgiye ihtiyacımız var. Bazen yanlış yollara sapıyoruz. Buna sözün yok. Neden yaptın ayıp tüh kaka deme hakkı kimsede yokturKusura bakmayin gercekler acidir iste kaldiramadim bi an ama haklisiniz... engelledim direk... sanirim benim sorunum hepsi aynidir diye dusunmemden kaynakli oldu..
ben arada kaldim direk engellemeli miyim acaba yoksa derdimi acikca anlatmali miyim boyle boyle oldu diye...İstediğiniz cinsellikse sevişin, cinsellik konuşun, oynaşın. İstediğiniz cinsellik içermeyen bir ilişkiyse adamı kaybetmemek için o yola girmek saçma.
Cinsellikle başlayan ilişkilerde kadın terkedilir inanışına gülüyorum ben sadece. Cinsellikle başlayan, cinsellik içeren ilişkiler de gayet seviyeli ilerleyebilir. Ama iki tarafın da aynı şeyleri istiyor olması gerekir.
İnsanız, iletişim kurmalıyız. Yerinizde olsam ezilip büzülmeden “bu iş böyle başladı ama ben aslında bunu istemediğimi farkettim. Belki ilerde ilişkimiz bu yönde evrilir bunun için kesin konuşamam ama şu aşamada sadece seni tanımak istiyorum bir süre” derdim. Kendinizi bu kadar eksik görmeyin yahu, az güvenin kendinize. Şu konuşmadan sonra giderse yolu açık olsun, kalırsa bir denerseniz.ben arada kaldim direk engellemeli miyim acaba yoksa derdimi acikca anlatmali miyim boyle boyle oldu diye...
benim ic sesim seni kim neden tanimak istesin ki diye telkinledigi icin hic beni tanimak isteyebilecegi ihtimalini dusunmedim.. dusunmuyorum.. siz ne dusunuyosunuz bu konuda
engelledim direk tesekkur ederim yorumunuz icin..İnsanız, iletişim kurmalıyız. Yerinizde olsam ezilip büzülmeden “bu iş böyle başladı ama ben aslında bunu istemediğimi farkettim. Belki ilerde ilişkimiz bu yönde evrilir bunun için kesin konuşamam ama şu aşamada sadece seni tanımak istiyorum bir süre” derdim. Kendinizi bu kadar eksik görmeyin yahu, az güvenin kendinize. Şu konuşmadan sonra giderse yolu açık olsun, kalırsa bir denerseniz.
İnsan ilişkileri böyle bir şey değil ama ya. Yani tamam üç hafta tanıdığınız yüzünü görmediğiniz biri ama bu şekilde engellemek falan çok saçma ve çocukça bence. İnsanlarla iletişim kurmakta problem yaşıyorsunuz sanki.engelledim direk tesekkur ederim yorumunuz icin..
Ya Allah affetsin ama sil gitsini ben başka birşey anladım bir an3 haftadır sadece yazıstıgın adamı silmek ıcın dusunme bence?
Silmek istiyorsan sil gitsin.
Bana suan korku yasattın klavye azızlıgıne mı ugradım acaba dedım sjsjsjsjsjsYa Allah affetsin ama sil gitsini ben başka birşey anladım bir anbilinçaltım da pek temizmiş
Açıkçası konuda verilebilecek diğer tavsiye de o galibaBana suan korku yasattın klavye azızlıgıne mı ugradım acaba dedım sjsjsjsjsjs
Herkese merhaba...
Yine malesef bi dertle karsinizdayim.. Bi sure yalnizdim, bi sure daha yalniz kalmayi umut ediyordum ama instagram uzerinden denk geldi hos biriyle tanistim... Basta uzatma gibi bi niyetim yoktu ama cok hos ve efendi(?) geldigi icin devam ettim... Fakat bi sure sonra olay biraz cinsellige kaydi benim de hatam var ilgisini kaybetmesin diye dikkatini cekmek icin biraz bunu kullanmis olabilirim...Kendime guvensizlik mi yada artik neden bilmiyorum... Simdiyse malesef kendisi bi beklenti icine girdi, yer yer asla bu benim beklentim degil diyor ama kendini de tutamayip konuyu oraya kaydiriyor. Icim asiri rahatsiz asla hazir degilim ama onu da kaybetmek istemiyorum... Acaba bloklayip hayatimdan cikarsam mi? Bu raddeden sonra bana bakisi da degismez gibi cunku...
Kizabilirsiniz bana ve haklisiniz da bu konuyu hic kendim acmamali ve beklemeli onu tanimaliydim... 3 hafta oldu sadece ve kendimi ne duruma dusurdum...
duzenleme: simdi sunu merak ediyorum, durumu aciklamali miyim kendisine yoksa uzaklasmali
Bu sizin beklenti ve isteklerinizle alakalı, ciddi bir ilişkiyse istediğiniz bu kumaştan o elbise çıkmaz.Herkese merhaba...
Yine malesef bi dertle karsinizdayim.. Bi sure yalnizdim, bi sure daha yalniz kalmayi umut ediyordum ama instagram uzerinden denk geldi hos biriyle tanistim... Basta uzatma gibi bi niyetim yoktu ama cok hos ve efendi(?) geldigi icin devam ettim... Fakat bi sure sonra olay biraz cinsellige kaydi benim de hatam var ilgisini kaybetmesin diye dikkatini cekmek icin biraz bunu kullanmis olabilirim...Kendime guvensizlik mi yada artik neden bilmiyorum... Simdiyse malesef kendisi bi beklenti icine girdi, yer yer asla bu benim beklentim degil diyor ama kendini de tutamayip konuyu oraya kaydiriyor. Icim asiri rahatsiz asla hazir degilim ama onu da kaybetmek istemiyorum... Acaba bloklayip hayatimdan cikarsam mi? Bu raddeden sonra bana bakisi da degismez gibi cunku...
Kizabilirsiniz bana ve haklisiniz da bu konuyu hic kendim acmamali ve beklemeli onu tanimaliydim... 3 hafta oldu sadece ve kendimi ne duruma dusurdum...
duzenleme: simdi sunu merak ediyorum, durumu aciklamali miyim kendisine yoksa uzaklasmali miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?