bastan iliskiyi mahvettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayin gercekler acidir iste kaldiramadim bi an ama haklisiniz... engelledim direk... sanirim benim sorunum hepsi aynidir diye dusunmemden kaynakli oldu..
Bak hepimiz kadınız ve sevgiye ihtiyacımız var. Bazen yanlış yollara sapıyoruz. Buna sözün yok. Neden yaptın ayıp tüh kaka deme hakkı kimsede yoktur
Ama bunu sorgulama noktasına geldiyseniz ben şunu anlıyorum, sarsın beni kendime getirin.
Emin ol çok daha düzgün insanlar çıkacak karşına. Yaptığından utanma. Hata ise senin hatan.

İstediğiniz cinsellikse sevişin, cinsellik konuşun, oynaşın. İstediğiniz cinsellik içermeyen bir ilişkiyse adamı kaybetmemek için o yola girmek saçma.

Cinsellikle başlayan ilişkilerde kadın terkedilir inanışına gülüyorum ben sadece. Cinsellikle başlayan, cinsellik içeren ilişkiler de gayet seviyeli ilerleyebilir. Ama iki tarafın da aynı şeyleri istiyor olması gerekir.

ben arada kaldim direk engellemeli miyim acaba yoksa derdimi acikca anlatmali miyim boyle boyle oldu diye...
benim ic sesim seni kim neden tanimak istesin ki diye telkinledigi icin hic beni tanimak isteyebilecegi ihtimalini dusunmedim.. dusunmuyorum.. siz ne dusunuyosunuz bu konuda

İnsanız, iletişim kurmalıyız. Yerinizde olsam ezilip büzülmeden “bu iş böyle başladı ama ben aslında bunu istemediğimi farkettim. Belki ilerde ilişkimiz bu yönde evrilir bunun için kesin konuşamam ama şu aşamada sadece seni tanımak istiyorum bir süre” derdim. Kendinizi bu kadar eksik görmeyin yahu, az güvenin kendinize. Şu konuşmadan sonra giderse yolu açık olsun, kalırsa bir denerseniz.

engelledim direk tesekkur ederim yorumunuz icin..

Tek niyeti cinsellik olan bir abazayı bu kadar ciddiye almamanız gerekirdi. Sırf sizi bırakmasın diye cinselliği kullanmanız da çok yanlış. Sizi cinsel obje olarak gören biri değil, gerçekten sevecek biri olsun hayatınızda

engelledim direk tesekkur ederim yorumunuz icin..
İnsan ilişkileri böyle bir şey değil ama ya. Yani tamam üç hafta tanıdığınız yüzünü görmediğiniz biri ama bu şekilde engellemek falan çok saçma ve çocukça bence. İnsanlarla iletişim kurmakta problem yaşıyorsunuz sanki.

Adam terk edecekmiş de siz cinselliği açtığınız için planını bekletiyor gibi hissediyorum. Sevişelim de öyle gideyim kafasındadır. 3 haftalık ne olduğu belli olmayan adamı tabi ki engellerim. Rüyasında görür sevişmeyi

Ayrılmak istediği zaman yaptıklarınızdan pişman olmayacaksanız ve en önemlisi üzülmeyecekseniz engellemeye gerek yok

Farklı beklentiler içerisinde iseniz belirtin ve görüşmeyi sonlandırın

erkekler siz nasıl olursanız suyunuza gider siz den bunu görmüş ister bana göre yanlış bir durum ve benim gözümde değeri kalmaz zaten ama zaten sizde istemiş olmuşsunuz yani

Bu sizin beklenti ve isteklerinizle alakalı, ciddi bir ilişkiyse istediğiniz bu kumaştan o elbise çıkmaz.

Bu konuyu actiktan sonra ona anlattim durumu kendisi bunun asla sorun olmadigini vs yazmis, kitap almistim sorun yasamistim online bi belge atmistim adresim de gozukuyodu evime cicek yollamis ordan alip ozur mesajiyla beraber. al burdan yak... ama ben yine de bitirecegim bi iliskiye hazir degilim muhtemelen... tesekkurler saygi ve empati cercevesinde yapilan yorumlar icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…