Benimde hislerim çok kuvvetlidir ve ne hissediyorsam başıma geliyorMerhabalar sizde de oldu mu? Yaşayan varmı? Çocuklugumdandir bebegim olmayacak hissi var evlendim korunmuyorum 7 aydir bebek olmuyor 16 yaşında pcos var kist var dediler kapalı rahimden ameleyat oldum kanamali kendi kendine gecen kistmis dediler ama her ay yillardir düzenli adet oluyorum 22 günde bir sadece mevzu bebekte degil birseyi hissediyorsam o gerveklesiyor bir insani ilk görünce hissettigim olumsuz seyler gerceklesiyor bu insan bana zarar verecek diyorsam veriyorlar kendimden korkmaya başladım artik hislerimden çıldırtıyor bazen beni hislerim bilmeden yaşamak istiyorum herkes bu kadar birseyleri kuvvetli hissediyor mu varmi böyle aranizda hisleri kuvvetli olan bazen ürperiyorum
Ne hissediyorsam başıma geliyor deyip sonra üzülmüşsünüz mesela neden hep olumsuz şeyler hissediyorsunuz ve olumsuz şeyler başınıza geliyor peki?Benimde hislerim çok kuvvetlidir ve ne hissediyorsam başıma geliyorrüyalarımda genelde çıkar. Sizin burcunuz neydi
Çünkü sadece olumsuz şeyleri hissediyorum.Ne hissediyorsam başıma geliyor deyip sonra üzülmüşsünüz mesela neden hep olumsuz şeyler hissediyorsunuz ve olumsuz şeyler başınıza geliyor peki?
Bunu hiç düşündünüz mü?
Yani ben anlamıyorum neden bu hissettiğim yaşanıyor kısmı hep üzücü şeyler ben anlayamıyorum orasını.
Belki de çok fazla olumsuz düşünüyorsunuzdur,genel olarak öyle yapıyoruz çünkü.Çünkü sadece olumsuz şeyleri hissediyorum.
Neden bu hissettiğim yaşanıyor kısmı üzücü bunu bende bilmiyorum.
Icime dogan her his gerceklesiyor birinin hayatima kıyıdan köşeden ortak tanidiklar ile girmesi bana aniden kötü hissettiriyor bu insandan hayir degil şer gelir diye hissediyorum zarari illa dokunuyor garip bu sebepten insanlardan uzak duruyorumBir insan ilk bana zarar verecek diye hissediyorsam uzak dururum mesela siz kimi öyle hissediyorsunuz da gerçekten zarar veriyor.
Uzak duramayacapınız kadar yakın biri mi oluyor bu?
Bebek konusu da 7 ay olmuş daha olur bekleyin olmayacak diye düşünmeyin 12 ayın sonunda da doktora gidersiniz.
16 yaşında ameliyat olduğunuz için olmayacak duyguları yaşıyor olabilirsiniz.
Yedi düşünüp ikisini yaşayınca aa ben hissediyorum olayına geliyorsunuz bence.
Sürekli bir şeyler kuruyor olabilirsiniz kafanızda bir onu da düşünün siz her hissettiğimi yaşıyorum demişsiniz ama acaba her hissettiğiniz ne demek?
Yay burcuyumBenimde hislerim çok kuvvetlidir ve ne hissediyorsam başıma geliyorrüyalarımda genelde çıkar. Sizin burcunuz neydi
Icimde ki sesi susturup olumlu şeylere odaklanamiyorum bu yuzden insanlardan fazla uzak duruyorum yanlizligi tercih ediyorumÇakralarınız çok açık bunu olumlu anlamda kullanın.
Mesela 1 ay boyunca çocuğunuz olduğunu hayal edin. İlk öğrendiğiniz andaki sevincinizden doğuma kadar, hatta doğumdan sonraki uykusuz gecelere kadar hayal edin. Ama bunu inanarak yapın olacağına inanın emin olun gerçekleşecektir.
Kötü enerji yollamayın evrene, hep olumlu şeyler düşünün
İnsanlar bu seviyede çakralarını açabilmek için milyarlarca para döküp meditasyona gidiyor
Aynı beni anlatmışsın arkadaşım.Merhabalar sizde de oldu mu? Yaşayan varmı? Çocuklugumdandir bebegim olmayacak hissi var evlendim korunmuyorum 7 aydir bebek olmuyor 16 yaşında pcos var kist var dediler kapalı rahimden ameleyat oldum kanamali kendi kendine gecen kistmis dediler ama her ay yillardir düzenli adet oluyorum 22 günde bir sadece mevzu bebekte degil birseyi hissediyorsam o gerveklesiyor bir insani ilk görünce hissettigim olumsuz seyler gerceklesiyor bu insan bana zarar verecek diyorsam veriyorlar kendimden korkmaya başladım artik hislerimden çıldırtıyor bazen beni hislerim bilmeden yaşamak istiyorum herkes bu kadar birseyleri kuvvetli hissediyor mu varmi böyle aranizda hisleri kuvvetli olan bazen ürperiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?