• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bastıramıyorum çocukluğumdan gelen his

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.325
53
Merhabalar sizde de oldu mu? Yaşayan varmı? Çocuklugumdandir bebegim olmayacak hissi var evlendim korunmuyorum 7 aydir bebek olmuyor 16 yaşında pcos var kist var dediler kapalı rahimden ameleyat oldum kanamali kendi kendine gecen kistmis dediler ama her ay yillardir düzenli adet oluyorum 22 günde bir sadece mevzu bebekte degil birseyi hissediyorsam o gerveklesiyor bir insani ilk görünce hissettigim olumsuz seyler gerceklesiyor bu insan bana zarar verecek diyorsam veriyorlar kendimden korkmaya başladım artik hislerimden çıldırtıyor bazen beni hislerim bilmeden yaşamak istiyorum herkes bu kadar birseyleri kuvvetli hissediyor mu varmi böyle aranizda hisleri kuvvetli olan bazen ürperiyorum

İnandığımız şeyi yaşarız zaten. Bu olacak böyle hissediyorum derseniz o sizin gerçeğiniz olur ve kendinize o enerjiyi çekersiniz.

Evet rüyalarımın tuttuğu oldu ama çok daha ciddi olaylarda ölüm vs. mesela. Ve bunun habire olması da normal değil. Sürekli şu olacak bu olacak diye psikolojiniz bozulur. Pek normal gelmedi bana bu durumunuz.

Bende eşimle nişanlıyken çok söylerdim ya çocuğumuz olmasa diye diye şuan olmuyor 3 gebelik de de bebekler öldü bence çok dilendirmeyin ne kötüyü ne kadar düşünseniz karşılık olarak kötü gelir içinizi ferah tutun ve nı düşünceleri kafanızdan atın

Bir insan ilk bana zarar verecek diye hissediyorsam uzak dururum mesela siz kimi öyle hissediyorsunuz da gerçekten zarar veriyor.
Uzak duramayacapınız kadar yakın biri mi oluyor bu?
Bebek konusu da 7 ay olmuş daha olur bekleyin olmayacak diye düşünmeyin 12 ayın sonunda da doktora gidersiniz.
16 yaşında ameliyat olduğunuz için olmayacak duyguları yaşıyor olabilirsiniz.
Yedi düşünüp ikisini yaşayınca aa ben hissediyorum olayına geliyorsunuz bence.
Sürekli bir şeyler kuruyor olabilirsiniz kafanızda bir onu da düşünün siz her hissettiğimi yaşıyorum demişsiniz ama acaba her hissettiğiniz ne demek?

Çakralarınız çok açık bunu olumlu anlamda kullanın.
Mesela 1 ay boyunca çocuğunuz olduğunu hayal edin. İlk öğrendiğiniz andaki sevincinizden doğuma kadar, hatta doğumdan sonraki uykusuz gecelere kadar hayal edin. Ama bunu inanarak yapın olacağına inanın emin olun gerçekleşecektir.
Kötü enerji yollamayın evrene, hep olumlu şeyler düşünün
İnsanlar bu seviyede çakralarını açabilmek için milyarlarca para döküp meditasyona gidiyor

Çok sevdiğim bir söz vardır.Ya hâyır söyle ya sus. Olumlu şeyler düşünün hayatınıza negatifi çekmeyin.

Merhabalar sizde de oldu mu? Yaşayan varmı? Çocuklugumdandir bebegim olmayacak hissi var evlendim korunmuyorum 7 aydir bebek olmuyor 16 yaşında pcos var kist var dediler kapalı rahimden ameleyat oldum kanamali kendi kendine gecen kistmis dediler ama her ay yillardir düzenli adet oluyorum 22 günde bir sadece mevzu bebekte degil birseyi hissediyorsam o gerveklesiyor bir insani ilk görünce hissettigim olumsuz seyler gerceklesiyor bu insan bana zarar verecek diyorsam veriyorlar kendimden korkmaya başladım artik hislerimden çıldırtıyor bazen beni hislerim bilmeden yaşamak istiyorum herkes bu kadar birseyleri kuvvetli hissediyor mu varmi böyle aranizda hisleri kuvvetli olan bazen ürperiyorum
Benimde hislerim çok kuvvetlidir ve ne hissediyorsam başıma geliyor :( rüyalarımda genelde çıkar. Sizin burcunuz neydi

Benimde hislerim çok kuvvetlidir ve ne hissediyorsam başıma geliyor :KK43: rüyalarımda genelde çıkar. Sizin burcunuz neydi
Ne hissediyorsam başıma geliyor deyip sonra üzülmüşsünüz mesela neden hep olumsuz şeyler hissediyorsunuz ve olumsuz şeyler başınıza geliyor peki?
Bunu hiç düşündünüz mü?
Yani ben anlamıyorum neden bu hissettiğim yaşanıyor kısmı hep üzücü şeyler ben anlayamıyorum orasını.

Ne hissediyorsam başıma geliyor deyip sonra üzülmüşsünüz mesela neden hep olumsuz şeyler hissediyorsunuz ve olumsuz şeyler başınıza geliyor peki?
Bunu hiç düşündünüz mü?
Yani ben anlamıyorum neden bu hissettiğim yaşanıyor kısmı hep üzücü şeyler ben anlayamıyorum orasını.
Çünkü sadece olumsuz şeyleri hissediyorum.
Neden bu hissettiğim yaşanıyor kısmı üzücü bunu bende bilmiyorum. 🤷🏻‍♀️

Çünkü sadece olumsuz şeyleri hissediyorum.
Neden bu hissettiğim yaşanıyor kısmı üzücü bunu bende bilmiyorum. 🤷🏻‍♀️
Belki de çok fazla olumsuz düşünüyorsunuzdur,genel olarak öyle yapıyoruz çünkü.
Çok fazla olumsuz düşünce ikisi,üçü denk gelince aa hissediyorum oluyordur olay.
Derseniz ki ben olumsuz ne düşündü isem oldu onun dışında olumsuz düşünmedim ve bir şey olmadı o ayrı.
Arkadaş bebek konusunu örnek vermiş mesela burda da bebeğim olmaz sandım çünkü kistim vardı vs ama hemen oldu bu evliliğe tabii ki çocuk istemiyordum diyen bir sürü kişi oldu.
Direkt olumsuz düşünüp korunmamışlar ama onların olmuş konu sahibininki olmamış daha 7 aydır mesela demek ki onunki sonra olacak olay o bence.
İnsanlar korunma kısmını bile aman olmaz çünkü kistim var diyerek öteliyor olumsuz düşünüp ama çoğunda da tersi çıkıyor anladığım

Bir insan ilk bana zarar verecek diye hissediyorsam uzak dururum mesela siz kimi öyle hissediyorsunuz da gerçekten zarar veriyor.
Uzak duramayacapınız kadar yakın biri mi oluyor bu?
Bebek konusu da 7 ay olmuş daha olur bekleyin olmayacak diye düşünmeyin 12 ayın sonunda da doktora gidersiniz.
16 yaşında ameliyat olduğunuz için olmayacak duyguları yaşıyor olabilirsiniz.
Yedi düşünüp ikisini yaşayınca aa ben hissediyorum olayına geliyorsunuz bence.
Sürekli bir şeyler kuruyor olabilirsiniz kafanızda bir onu da düşünün siz her hissettiğimi yaşıyorum demişsiniz ama acaba her hissettiğiniz ne demek?
Icime dogan her his gerceklesiyor birinin hayatima kıyıdan köşeden ortak tanidiklar ile girmesi bana aniden kötü hissettiriyor bu insandan hayir degil şer gelir diye hissediyorum zarari illa dokunuyor garip bu sebepten insanlardan uzak duruyorum

Çakralarınız çok açık bunu olumlu anlamda kullanın.
Mesela 1 ay boyunca çocuğunuz olduğunu hayal edin. İlk öğrendiğiniz andaki sevincinizden doğuma kadar, hatta doğumdan sonraki uykusuz gecelere kadar hayal edin. Ama bunu inanarak yapın olacağına inanın emin olun gerçekleşecektir.
Kötü enerji yollamayın evrene, hep olumlu şeyler düşünün
İnsanlar bu seviyede çakralarını açabilmek için milyarlarca para döküp meditasyona gidiyor
Icimde ki sesi susturup olumlu şeylere odaklanamiyorum bu yuzden insanlardan fazla uzak duruyorum yanlizligi tercih ediyorum

Olumsuz dusunurseniz olumsuzu cekersiniz lafina inaniyorum
Fakat "doktor cocugun zor olur dedi o yuzden korunmadim ilk aydan hamile kaldim" lafini cok duyar oldum son zamanlarda🥴
Tez cürümek üzere gibi🤓

Aynı beni anlatmışsın arkadaşım.
Ne hissedersem ne düşünürsem oluyor
Ama bu bence evrene mesaj yollamak
Düşündükçe çekiyoruz üzerimize kötü enerjiyi
Ben iyi düşünmeye kendime acımayı bıraktığımda başladım
İnan iyi düşünmekte iyi şeyleri beraberinde getiriyor

Back
X