baston puset aldınızmı

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
40
İstanbul
kızlar yaz geliyor havalar ısınıyor bir çoğumuz tatile gideceğiz gitmesekte genellikle dışarıda olcacağız buyüzden kullanımı pratik ve ağırlığı hafif olan baston puset almayı düşünen varmı aldınızmı aldıysanız kaça ve nereden aldınız

Ben düşünmüyorum zaten 250 tl verip arabasını aldık ..birde baston alalım desem kociş delirir. daha dün oto koltuğunu aldık 280 tl ye....ama kuzuma feda olsunnnn :)))

chicco'nun C5 baston puseti var bende 190 liraya toyiki'den almıştım , bir de zooper var normal puset bence bastondan daha kullanışlı

ben bir markanın kendi imalatı olandan alıcam çok para vermek istemiyorum zaten çok sık dışarı çıkmıyorum onun fiyatı 50 tl

benin puset aynı zamanda baston puset olarak kullanılıyor pierre cardin enigma ...çok hafif ve askısı var omuzda taşınıyor..o yüzden almama gerek yok ,bunu düşünerek almıştım zaten ..

ben de bu yaz idare ederim şimdiki arabasıyla diyorum önümüzdeki yaza inşallah bir baston puset almayı planlıyorum

bende 200 liraya almıştım pusetini pierre cardin bende dersem kocişe bastonpuset kızar banaadaaa
zaten heryere arabayla gidiyoruz bebek arabasıda bagajda duruyo lazım değil
beyaz melekcim bidahaki yaz yürücek artık napıcn baston puseti kız arabayla gezmek istemiyolar o dönemde yürümek hoşlkarına gidiyo yollarda

Ben daha almadım ama mutlaka alacağım.
Çokkk büyük rahatlık.
Kızımda 8 aylıkken aldık, 4-5 yaşına kadar kullandık.
O büyük arabalarla yazın biryerlere gitmek çok zor.
Özellikle tatile çıkacaklar mutlaka almalı.
Ben kraftın alıcam. Kızıma kraft almıştım, hem ben hemde arkadaşım kullandı, daha geçenlerde kayboldu, nerdeyse oğluma bile yeticekti yani. yerimseniben

bende 200 liraya almıştım pusetini pierre cardin bende dersem kocişe bastonpuset kızar banaadaaa
zaten heryere arabayla gidiyoruz bebek arabasıda bagajda duruyo lazım değil
beyaz melekcim bidahaki yaz yürücek artık napıcn baston puseti kız arabayla gezmek istemiyolar o dönemde yürümek hoşlkarına gidiyo yollarda

Öyle deme canım ya, uyuduklarında ne büyük eziyet oluyor, hatırlamıyormusun.
yürümek hoşlarına gidiyor ama yoruluyorlar az yürüyünce.
Bence baston olmadan olmaz.

valla ben araba aldım çokda para vermedim 150 tl şuanda memnunum ama bende chicconun baston pusetini pek beğendim almayı düşünmüyor değilim....

ben de cihcco'dan 300 tl ye almıştım biraz ağır ama naapıyım artık
önce çantayı asıyorum sırtıma sonra arabayı daire kapısına çıkarıyorum sonra da kızımı kucağıma alıp kapıyı kitleyip arabayı alıp iniyorum.:)) inmek kolay da çıkmak zor walla

bende almayı düşünüyorum açıkcası.
yürümeyi severlerde yoruldukları zamanlar iyi olur gibime geliyo.

hoş benimki hala yürütece pas vermiyo,pusetle napcaz bakalım:))

arabasını severse bastonunuda alalım bari.

bende düşünüyorum baston almayı
şimdiki öküz ölüsü gibi ağır yazın onunla hiç uğraşamam
onu kaynanama bırakırım ben bastonu kullanırım
habire indir bindir yapmamış olurum o ağırlığı

biz de chicco multiway puset almistik. Baston puset ama araba cinsinden agir. Evde cok isimize yariyor su anda. Disarisi icin de hafif bi araba almak lazim ama kucuk bastonlarda rahat uyur mu cocuklar?

bana göre puşet için daha kucuk bebekler.. çunku yaz da olsa mutlaka arabada gıttıklerı yerde uyuyacaklar. ben daha ileride 2 yaşında falan duşunuyorum..
aldıgım araba rahat bıraz buyuk gıbıde olsa tek elle taşıyabiliyorm. :)

Back
X