baston puset aldınızmı

bana göre puşet için daha kucuk bebekler.. çunku yaz da olsa mutlaka arabada gıttıklerı yerde uyuyacaklar. ben daha ileride 2 yaşında falan duşunuyorum..
aldıgım araba rahat bıraz buyuk gıbıde olsa tek elle taşıyabiliyorm. :)

tam yatabilen pusetlerde var.0 ay ve üstü kullanabiliyor.Benim için önemli olan hafif olması..Chicco lite way ve kraft bug ile kraft kamper arasında kararsız kaldım...

tam yatabilen pusetlerde var.0 ay ve üstü kullanabiliyor.Benim için önemli olan hafif olması..Chicco lite way ve kraft bug ile kraft kamper arasında kararsız kaldım...

ikiside guzel.. özellıkle Chicco lite way çok şık duruyor. benım tercıhım Chicco ve pier cardın dı. ve ben pier cardın aldım.

pier cardın ı ise, çıft taraflı olması, ve ustunde kı guneşlık tam olarak kapanıyor bebek hıç gözukmuyor. uyudugunda rahat olacagını düşündüm. agırlıgı ise aynı Chicco ile.
pier cardın nın bır duşuk versıyonu ise tam dört e katlanıp omuza asmak için askısı bıle vardı.. ama benım tercıhım bu oldu. tekerleri bıraz daha buyuk oldugu için..

bende kullanımı kolay hafif bişey olsun istiyorum henüzz almadım araştırıyorum aynı zamanda mama sandalyeside almak istiyorum

Back
X