Baston puset tavsiyeniz var mı

isil83

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
8
10
Mrb bayanlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.oğlum 3 buçuk aylık şuan travel sistem arabası var ama çok hantal geliyor katlaması arabaya sığdırması vs. arabamız küçük. baston puset almak istiyorum. Bu aydaki bebeğim için uygunmu acaba kullananlar hangi marka tavsiye edersiniz

mc laren xt /chicco lite way çok tercih edilen modeller. tam yatıyor. katlaması kolay hafif. ben travel sistem olanla yetindim. evim asansörlü araba da kullandığım için ihtiyaç duymadım. ama sık kullanım için baston pusetler iyi.

Mrb bayanlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.oğlum 3 buçuk aylık şuan travel sistem arabası var ama çok hantal geliyor katlaması arabaya sığdırması vs. arabamız küçük. baston puset almak istiyorum. Bu aydaki bebeğim için uygunmu acaba kullananlar hangi marka tavsiye edersiniz
Bu aralar bende aynı şeyi düşünüyorum Arabamız çift taraflı 4e katlananlardan ama bastonlar daha kullanışlı gibi geliyor.Lite way kullanışlı diye biliyorum ama arabanız varmış chicco snappy bile işinizi görür diye düşünüyorum.Fiyatı lite way e göre daha uygun hem.

Kraft-Hawaii modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Tam yatabilmesi büyük kolaylık. Üstelik hafif.

Canım ben doğumdan itibaren kullandım Joker den almıştım tripper tam yatiyor şimdi satıyorum çok memnunum sadece yeniledim☺50tlye saticam urunu

X