Basur,, lavman, gebelik

kararsiz4300

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
329
786
18
Kızlar basur problemim var ve ciddi anlamda kabızım. Hamilelikte lavman yapan var mı?
Zararı var mıdır bebeğe?
Kontrolüme daha var, gittiğim zaman soracağım ama ozamana kadar dayanamıycam
Bulantım cok fazla su bile içemiyorum, iyice kabız oluyorum.. yardımm

Benim arkadaşta oyleydi sadece şurup kullanıyordu.Ç ya zararı olur lavmanın

Duphalac kullanabilirsin. Lavmana alıştırırsan bi daha onsuz zorlaşır yapman

Ona alıştırmıycam en azından bulantım geçip su içene kadar bir kere de olsa yapmak istiyorum. Basurum patlayacak :( o şurup işe yaramıyor içiyorum.
Valla ben hamileliğin başından beri 3.5lt su içiyorum günde ama iki günde bir kabız oluyorum. Kayısı incir biraz hafifletti sadece idare ediyoruz

O zaman git serum taktır bulantı için daha ne diyelim
İstifra etmiyorum. Su içersem istifra ediyorum. Mide bulantım kusturacak kadar ağır değil. Sıvı tüketirsem veya zorla birşeyler yersem kusuyorum. Bu durumda seruma gerek yok sanırım.. kusmalarım olsa serum taktıracak kadar tecrübem var teşekkür ederim.

İstifra etmiyorum. Su içersem istifra ediyorum. Mide bulantım kusturacak kadar ağır değil. Sıvı tüketirsem veya zorla birşeyler yersem kusuyorum. Bu durumda seruma gerek yok sanırım.. kusmalarım olsa serum taktıracak kadar tecrübem var teşekkür ederim.
Sadece kusma için değil bulantı için de takılyor serum yalnız. Zorluyor gibi konuştuğun için öneri sunuyoruz yani dicek bşy yok o zaman tatlım

Back
X