5 Kasım bakalım bugün regl oldum. Diger aya artıkBAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM
Yerimi alayım şöyleeeBAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM
Hsg neden yaptırmıyorsunuz?? Ben doktoruma söyleyeceğim direk cektirebilirmiyiz diyeHerkese selam yaşadığımız şeyin tarifi yok ama hissettiğimiz yorgunluk çok büyük bizi bizden başka kimse anlamaz. Ben 1 yıllık evliyim hiç korunmadık. 2 aydır artık neden olmuyor sorularım çoğaldı sadece hormon testi verdim normal çıktı her şeyim hsg istediler ama ben beklemek istedim. Arkadaşımın tavsiyesiyle fenomom diye bir takviyeye başladım. Ekim ayında soğan kürü yaptım. Ama üstüne regl oldum.
Ben düzenli olarak yapıyorum yarın regl günüm ve bitince tekrar başlayacağımYerimizi alalımmmovu takibi yapan var mı? Ben ilk defa yapicam adet bitiminden hemen sonra mi baslamam gerekiyor bugün reglimin son günü.
Hangi testi kullanıyorsun ben yorumlara bakarak innovita aldım umarım hep birlikte güzel haberler alırız bu ayBen düzenli olarak yapıyorum yarın regl günüm ve bitince tekrar başlayacağım12 kasımda bir sonraki adet tarihim inş o ay hamile kalırım
Ben ilk hamileliğmi laboquickle yaşadım onunla devam ediyorumHangi testi kullanıyorsun ben yorumlara bakarak innovita aldım umarım hep birlikte güzel haberler alırız bu ay
Kesinlikle öyle bence doğrusunu yapmışsınızInnovita daha hassas diye okudum ama tecrübe etmediğim icin varsayım ile başladım bakalim yaşayıp gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?