• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Herkese selam yaşadığımız şeyin tarifi yok ama hissettiğimiz yorgunluk çok büyük bizi bizden başka kimse anlamaz. Ben 1 yıllık evliyim hiç korunmadık. 2 aydır artık neden olmuyor sorularım çoğaldı sadece hormon testi verdim normal çıktı her şeyim hsg istediler ama ben beklemek istedim. Arkadaşımın tavsiyesiyle fenomom diye bir takviyeye başladım. Ekim ayında soğan kürü yaptım. Ama üstüne regl oldum.

Benim de bat 4 Kasım ama hala engel olamadığım bir test yapma isteğim var bu ay bundan kurtulmam lazım

Herkese selam yaşadığımız şeyin tarifi yok ama hissettiğimiz yorgunluk çok büyük bizi bizden başka kimse anlamaz. Ben 1 yıllık evliyim hiç korunmadık. 2 aydır artık neden olmuyor sorularım çoğaldı sadece hormon testi verdim normal çıktı her şeyim hsg istediler ama ben beklemek istedim. Arkadaşımın tavsiyesiyle fenomom diye bir takviyeye başladım. Ekim ayında soğan kürü yaptım. Ama üstüne regl oldum.
Hsg neden yaptırmıyorsunuz?? Ben doktoruma söyleyeceğim direk cektirebilirmiyiz diye

Şöyle ki İzmir Ege üniversitesi hastanesi istedi ama özel hastane daha erken bir kaç ay daha bekleyelim dedi açıkçası bende kafamı rahatlatmak için hastaneden uzaklaştım

Yerimizi alalımmm😇 ovu takibi yapan var mı? Ben ilk defa yapicam adet bitiminden hemen sonra mi baslamam gerekiyor bugün reglimin son günü.

Yerimizi alalımmm😇 ovu takibi yapan var mı? Ben ilk defa yapicam adet bitiminden hemen sonra mi baslamam gerekiyor bugün reglimin son günü.
Ben düzenli olarak yapıyorum yarın regl günüm ve bitince tekrar başlayacağım ☺️ 12 kasımda bir sonraki adet tarihim inş o ay hamile kalırım

Ben hem innovita kullandım bu ay da laboquick kullanıyorum ama sanki innovita daha iyi gibi geldi bana

Innovita daha hassas diye okudum ama tecrübe etmediğim icin varsayım ile başladım bakalim yaşayıp gorucez 🤣

Selamlar 😇
Bat 3 Kasım. Amh düşüklüğüm var. 16-17 si pik gördük fakat eşim biranda istemiyorum diyince değerlendirmemiştik. Dün düşünüp istediğini söyleyince 18 ini değerlendirdik. Testte tam pik değildi ama kırmızıydı yine de. Hayırlısı diyoruz artık. Korunmayı bıraktık. 3 aydır multi vitamin(içeriğinde folikasit var) ve omege3 kullanıyorum. Reglimin birinci gününden yumurtlama dönemime kadar adaçayı+civanperçemi içtim. Yumurtlamayı görünce testere dişli Aslan pençesine başladım. Bir sonraki reglime kadar içeceğim.

Merhaba kizlar bu ayda olmadi malesef üzulerek 15 kasim olarak atandim 😅 bende insallah bu ay guzel haberler aliriz hepimiz de

Merhaba kızlar ben de bu ay maalesef elendim, bat 15 kasım umarım hepimiz bu ay pozitifi görürüz artık 🥹

Back
X