• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Beta normal ama zaten bir değerle normal ya da anormal denilemez. Yani çok daha düşük bir değer de olsa normal olabilirdi. Önemli olan sayısal değeri değil iki güne bir sağlıkla (en aşağı %60) artması. Sağlıkla artar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah ❤️
Teşekkür ediyorum canım inşallah ❤️❤️

Kızlar merhaba, geçen ay doktorumun tavsiyesiyle folik asit ve hayıt otu içeren bi hap kullanmaya başlamıştım. Doktor o hapın hormonlarımı düzenleyeceğini söylemişti ve yumurtlamam 3 gün gecikti. Yumurtlama günü akıntının çok daha fazla uzadığını ve sanırım çatlama günü de pembe lekeli sümüksü bi akıntım oldu kullandıklarım yumurta kalitemi etkiledi galiba. Her ay nerdeyse her gün ilişki yaşarken ve negatif olurken bu ay sadece bir ya da iki ilişkiyle pozitif gördüm. Diyeceğim o ki takviyeler gerçekten etkiliyor galiba tabiki her şeyin vakti zamanı var vesile olmuş olabilir ama inşallah herkes güzel haberler alır 🤲
Bana da ilaç isimlerini yazar mısınız

Benim betam 13 Kasım'da ilk 860 çıktı sonra 17 Kasım'da hastaneye gittim ultrasonda kese fln görünmedi test istedi doktor 1612 çıktı tekrar yaptım 22 Kasım'da 2500 civarı çıktı. 23 ve 24 inden beride kahverengi pedi doldurmayan sadece peceteyle silince gelen kahverengi akıntım var ne demek oluyo çok korkuyorum

Benim betam 13 Kasım'da ilk 860 çıktı sonra 17 Kasım'da hastaneye gittim ultrasonda kese fln görünmedi test istedi doktor 1612 çıktı tekrar yaptım 22 Kasım'da 2500 civarı çıktı. 23 ve 24 inden beride kahverengi pedi doldurmayan sadece peceteyle silince gelen kahverengi akıntım var ne demek oluyo çok korkuyorum
Değerlerim dusukmu sizce

Kızlar merhabalar 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz. Geçen ay adetim 4 gün gecikti ve inanılmaz ağrılı sancılı geçti adet ağrısından kat kat daha kötüydü. Kusma bulantı da dahil buna hamileyim sandım gittim kan falan verdim negatifti. Bu ay ise uygulamanın gösterdiği yumurtlama tarihinden 4 gün önce pik gördüm ve değerlendirdik ertesi günde pikti büyük ihtimalle ama daha sonra takip edemedim evde olmadığım için ama çalışmalar devam etti tabi bu dönemi kaçıramazdım😂😂
Yumurtlama döneminde göğüs ağrım falan yoktu yumurtlama bittikten sonra koltuk altlarıma doğru göğüs ağrısı başladı sırt ağrım da var adetime 13 gün var bide geçmeyen bir baş ağrısı birde çok sık idrara çıkma böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı çok erken bende biliyorum ama insan ümit ediyor bilgisi olan tecrübesi olan yazarsa çok sevinirimmm. Teşekkür ediyorum simdiden 😍🥰

Anladım Eylül ayında kimyasal gebelik geçirmiştim ama hala birşey yok bakacam inşallah bu ay olur rabbimden dileğim herkesin gönlüne göre versin
Amin inşallah dua et bizim resmen zamanını beklemiş tam istediğimiz zamanda geldi çok şükür inan ki zamanını bekliyorlar stres yapmayın

Back
X