• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

kimyasal diyende var ama ben yalanci pozitif oldugunu düşünüyorum gerci cok netti ama nasip diyelim💖💖💖 ay insallah aralik 11 dogum gunum ve o guzel haberi dogum gunumde almak istiyorum yilin son ayi bize mucizlerimizi getirsin insallah💖💖💖
İnşallahhhh en güzel hediye bebiş olsun sana doğumgününde canım.Bende kızımı doğum günümde öğrenmiştim.3 gün öncesi idrarda da kanda da çıkmamıştı.3 gün sonrası tam doğum günümde hem idrarda hem kanda çıktı üstelik 1096 çıkmıştı değerim.En güzel hediye oldu bana ❤️
2025 gitmeden güzel bir jest yapsın bizlere inşallahh 🐣🐣🐣

İnşallahhhh en güzel hediye bebiş olsun sana doğumgününde canım.Bende kızımı doğum günümde öğrenmiştim.3 gün öncesi idrarda da kanda da çıkmamıştı.3 gün sonrası tam doğum günümde hem idrarda hem kanda çıktı üstelik 1096 çıkmıştı değerim.En güzel hediye oldu bana ❤️
2025 gitmeden güzel bir jest yapsın bizlere inşallahh 🐣🐣🐣
ay insallah ya benimde ortalama gecikmemim 4.gunune falan denk gelicek(insallah olursa) bende sabirla o gunu beklemeyi düşünüyorum direk o gun ogrenmek istiyorummm hem bana hem bebegime cok guzel bir anı kalır düşüncesi bile bu kadar guzelse yasamasi kim bilir nasil guzeldir💖💖

ay insallah ya benimde ortalama gecikmemim 4.gunune falan denk gelicek(insallah olursa) bende sabirla o gunu beklemeyi düşünüyorum direk o gun ogrenmek istiyorummm hem bana hem bebegime cok guzel bir anı kalır düşüncesi bile bu kadar guzelse yasamasi kim bilir nasil guzeldir💖💖
Hayırlısıyla gönlüne göre olsun inşallahhh canım benim heyecanla bekleyeceğim güzel haberini ❤️❤️❤️

Back
X