Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki mevsimsel artık baska bişeye yoramıyorum cok stres yasadım bu ay cidden hayırlısı herşeyin artık ama rahat bıraktım kendşmş burayagirip belirti aramayı ya bıraktım cünkü çok umutlandım bu ay o yüzden daha seyrek girmeye karar verdim sessiz usulca inşallah güzel haberlerle gelirim 🙏💐 inşallah sende öyle olursun canım

Sağolasın canım ❤️ kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle devam ediver ve inşaAllah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin sen de 🤲🌷

Cumartesi yapmıştım canım böyle az kahverengi koyu leke geldi daha birsey gelmedi
Sen hep son ilişkiyi baz alarak üstünden 9, 10 gün geçince teste devam ediver. Neler oluyor bizlere bu ay anlamadım 😅 bakarsın senden bir sürpriz gelir

Sen hep son ilişkiyi baz alarak üstünden 9, 10 gün geçince teste devam ediver. Neler oluyor bizlere bu ay anlamadım 😅 bakarsın senden bir sürpriz gelir
Ama canım benim regli 11 gün gecikti
Olsa çıkardı eğer yarın gelmezse kan şeklinde bir test daha yaparım

Eklentiler

• IMG_4975.webp
    IMG_4975.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 18
ya benimde son ilişki 15 eylül 8 ve 10 eylüldeki ilişkiden olmuş olsa şu an çıkardı galiba hatta silik bir testim var elimde de güvenilir değil onu negatif kabul ediyorum bugün yaptım çıkmadı çünkü

Merhaba. Sizce yumurtlama olmuş mu kızlar? Dün sol kasığımda yumurtlama sancısı da yaşadım ama burda gördüğüm testlerde kopkoyu olanları gördüğümden emin olamıyorum benim ki pik mi diye. Anlayan biri bakabilir mi
22 snde olmuş gözüküyor canım pik

Canım bende çok inanmam ama sperm azlığı, hareket azlığı var bizde. Hayatta kalma süresi de çok az. Denedik ve oldu. Belki tesadüf. Ama güzel oldu. :anneadayı:
Tesadüften ziyade iyi gitmişler diyelim ve nasip olmuş hayırlı olsun canım 🙏

1 bucuk senedir evliyim hic böyle olmadı bu ay böyle oldu şaşırdım hayırlısı canım
Bu ay herkes garip bende de beyaz ince akıntı içinde kahve rengi noktalar başladı belki dikkat etmesem görmezdim . Ben mevsim geçişlerine bağlıyorum

Kızlar selam. Nasılsınız ben adet olunca morel sıfırdı girmedim hic umarım isteyen bekleyen güzel haberler almıştır 🙏 ben 22 sinde adet oldum bugün akşama doğru kesildi anlamadığım şekilde az az geliyor normal 3 bucuk gün felan sürerdi 4 5 gün hafif hafif biterdi fikri olan varmı
Aa adet mi oldun senden umutluydum geçmiş olsun canım

Regl tarihiniz ne zaman bende acaba geç döllenme mi diye düşünüyorum 😂
Canım şöyle , 2 aydır tam ayın 28 inde oluyorum ama öncesinde 1 gün 2 gün önce veya sonra olduğu oluyor sadece geçen ay öyle oldu , açıkçası kanda öyle çıkınca erken gebelik testi de yapmadım bugün falan ama hiç belirtim yok açıkçası

Back
X