• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Merhaba bu yerleşme ağrısı olabilir yakın zamanda pembe akıntı olursa sakın endişelenme bebiş yerleşiyor olabilir sevgiler 🫠
Gerçekten çok heyecanlı peki ben bu süreçte çalışıyorum herhangi bir şey olur mu dikkat mi etmem gerekir eğilip kalkarken va

Kızlar dün iğne günün 10. günüydü erken testte silik çıktı, sabah erken yaptım dünkünün aynısıydı, iğne etkisi mi sizce

Herkese merhaba ben de yerimi alayım Kasım için. Bu ay ilk defa ovülasyon testine başladım bugün reglinin 12. günü sizce pik mi
1000043875.webp

Selam kızlar ben de ovulasyon testleri ile takip ettim bu ay. 19 ve 20 Ekim pikti. Biz 18,19,20 Ekimi değerlendirdik. Reglim 6 Kasım olarak görünüyor. Heyecanla beklemedeyim 🥰🥰 Umarım güzel haberler alırız ❤️ ara ara regl sancısı gibi sancılarım oluyor sizde de bu durum var mı ?

Selam kızlar ben de ovulasyon testleri ile takip ettim bu ay. 19 ve 20 Ekim pikti. Biz 18,19,20 Ekimi değerlendirdik. Reglim 6 Kasım olarak görünüyor. Heyecanla beklemedeyim 🥰🥰 Umarım güzel haberler alırız ❤️ ara ara regl sancısı gibi sancılarım oluyor sizde de bu durum var mı ?
Benimde aynı o tarihler 17-20-22 değerlendirdim -21-22 pikti 23 çatlama göbek deliğim etrafında ağrılar oluyor yanma batma gibi değişik hiç böyle şeyler olmamıştı bi an göbeğim düştü diye de düşünüyorum açıkçası benimde bat 6-7 Kasım psikolojik de olabilir bu belirtiler ama gerçekten göbek deliğim etrafında yanmalar var sanırım göbeğim düştü 😂

Birde ben ilk defa bebiş deniyorum 1 senelik evliyim

Benim de 21 çatlamaydı aşağı yukarı aynı tarihlere denk geliyor umarım tutunmuştur ikimizden birinin pozitif olsun bari 😅 Ay ilk defa göbek deliği yanmasını duyuyorum herkeste belirtiler farkılıdır tabi inşallah bebişin habercisi olur 🥰 ben de 1,5 senedir evliyim ikinci deneyişim çok stresli bir süreç
Benimde aynı o tarihler 17-20-22 değerlendirdim -21-22 pikti 23 çatlama göbek deliğim etrafında ağrılar oluyor yanma batma gibi değişik hiç böyle şeyler olmamıştı bi an göbeğim düştü diye de düşünüyorum açıkçası benimde bat 6-7 Kasım psikolojik de olabilir bu belirtiler ama gerçekten göbek deliğim etrafında yanmalar var sanırım göbeğim düştü 😂

Back
X