• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Arkadaşlar pik gününü kaçırmış olabilir miyim acaba son adet tarihim 23 Ekim. Döngüm 28 gün. Uygulama 6 Kasım pik diyor henüz hala pik goremedim

Eklentiler

• 1000079068.webp
    1000079068.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 41
Evet özellikle erken gebelik testi yapıyorum freely ama negatif lekelenmem de var afedersin ama ilk turuncuydu leke şimdi pembe sulu geliyor
Hiç bilmiyorum ya bir ya da iki güne zaten olursan adet olursun olmazsan Belki de yerleşme kanamasıdır beklemekten başka çaremiz yok

Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı geç öğrenenler var mı acaba iki aydır korunmuyoruz adetim gecikmeye başladı geçen ay hamile olduğumu zannettim 2 gün sonra adet oldum bu ay da aynı şeyi yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı geç öğrenenler var mı acaba iki aydır korunmuyoruz adetim gecikmeye başladı geçen ay hamile olduğumu zannettim 2 gün sonra adet oldum bu ay da aynı şeyi yaşıyorum
Döngünüz kısa mı? Belki henüz sadece kanda vardır idrara geçmemiştir 🥰

Kızlar selam benim yarın acil olarak il dışına çıkmam gerekiyor gittiğim yerde 10 gün falan kalacağım testler de kargodaydı teslim edilmedi ben test yapamayacağım galiba çok streslendim 🥹

Şu an ben de tribe girdim Dün vulalife diye bir erken gebelik testi yaptım pozitif görünüyordu yani hafif pembeydi burada paylaşmıştım evimde başka test yoktu ovulasyon testi yaptım o da kıpkırmızı çıktı bu sabah sağlık ocağına test verdim O da yarın çıkacakmış Ama şu an regl olacakmış gibi karın ağrım falan var umarım olmam

Şu an ben de tribe girdim Dün vulalife diye bir erken gebelik testi yaptım pozitif görünüyordu yani hafif pembeydi burada paylaşmıştım evimde başka test yoktu ovulasyon testi yaptım o da kıpkırmızı çıktı bu sabah sağlık ocağına test verdim O da yarın çıkacakmış Ama şu an regl olacakmış gibi karın ağrım falan var umarım olmam
İnşallah olmazsınız İnşallah testler doğrudur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸

Back
X