• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Doktorumda bu markalari tavsiye etti ben direkt kendisini alıp yiyorum, arada ise kaynatıp meyve suyu gibi içiyorum dediğimde çok iyi yapıyorsun bu şekilde devam edebilirsin demişti. Ben kuru dutun da faydasını çok gördüm onu kaynatip içtim en son olduğumda bunları denedim şükür antibiyotik kullanmama gerek kalmadı. O kadar çok oldum ki psikolojikmen her ilişkiden sonra sanki yine enfeksiyon olmuşum gibi oluyor gerçekten çok kötü bir durum.🥲
Ayenn öyle oluyor gerçekten ya😢

Bunu yeni öğreniyorum. Kusura bakmayın. Bana hep 5 üstü ise gebelik denip gecilmisti. Demek ki bu detaylar varmış. Hayırlısı ile bebeginize kavuşun insallah
Estağfurullah ne kusuru inanın bende oyle biliyorum ama oluşma yerlesme zamani diye bir şeyde varmış. Böyle tesadüfen farkedilmesi bir yandan da sıkıntı imiş cunku kimyasal mi normal mi yerleşecek mi bir ton soru işareti

Arkadaşlar ben dün akşam atmıştım ovulasyon testimi onu ve bugünkileri ekliyorum
İlk defa yapıyorum mantığını da anlamaya çalışıyorum buradan öğrendim çoğu şeyi ☺️
1,2,3 kasım akşam beraberlik oldu şimdi yumurta çatlamış dimi yani öncesindeki üç günü değerlendirdim. Bu akşam ve yarını da değerlendirmem lazım dimi

Eklentiler

• IMG_4552.webp
    IMG_4552.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4558.webp
    IMG_4558.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4561.webp
    IMG_4561.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar hepinize selamm. Benim adetim normalde 30 ekimdi ve bugüne kadar geciktim. Bugün kahverengi lekelenme başladı , akşama doğru bitti ama kramplar devam ediyor adet mi başlıyor yoksa yerleşme mi olmuştur🫣 var mıdır acaba aranızda böyle olan bu şekilde gebelik öğrenen 🙏🏻

Ben o kadar silik çizgiden sonra dün akşam sulu pembe akıntı geldi sabahta kanama başladı adet oldum bat 1 kasımdı
Değişik acaba kimyasal gebelik oldu da sen mi bilmedin kırmızı parçalar geldi mi sende yahutta farklı birşeyler adet anında

Arkadaşlar ben dün akşam atmıştım ovulasyon testimi onu ve bugünkileri ekliyorum
İlk defa yapıyorum mantığını da anlamaya çalışıyorum buradan öğrendim çoğu şeyi ☺️
1,2,3 kasım akşam beraberlik oldu şimdi yumurta çatlamış dimi yani öncesindeki üç günü değerlendirdim. Bu akşam ve yarını da değerlendirmem lazım dimi
Genelde 2 günde 1 ilişki öneriliyor sperm kalitesi için. Her gün denemenize gerek yok bence.

Kızlar daha önce gebelik geçirenler veya bu döngüde gebe kalan canımız hamişlerimize bir şey sormak istiyorum, eğilip doğrulunca belimin ortasında batma hissediyorum belirgin ama akıntım 2 3 gün önce sulu ve fazlaydı şimdi azaldı yoğunlaştı bunun dışında belirtim yok belirli sebeplerden test yapamayabilirim o yüzden çok merak ediyorum dpo 11 bugün 🥹 cevap verirseniz çok sevinirim 🌸

Öncekiler spontan oldu zaten ama dün pik bugün çatlamış iki günü de değerlendirmek gerekmez mi sanki öyle okudum 🤔
Canım ben şöyle biliyorum Eğer eşinde sperm sorunu yoksa kırmızı gördüğün gün ve ertesi 2 günü değerlendir onun haricindeki günler gün aşırı

Öncekiler spontan oldu zaten ama dün pik bugün çatlamış iki günü de değerlendirmek gerekmez mi sanki öyle okudum 🤔
Sperm kadın vücudunda 2-3 gün arası yaşayabiliyor. Doktorlar da bu sebeple 2 günde 1 diyor. Ama tabiiki kısmet asla belli olmaz, ondan içinizden geldiği gibi yapın :)

Back
X