bu ay dayanadim dayanirim diye düşünüyorum yineBakalım test yapmadan ne kadar dayanabileceğiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay dayanadim dayanirim diye düşünüyorum yineBakalım test yapmadan ne kadar dayanabileceğiz![]()
hepimiz yalancı pozitif görmüşüz bu ay demekki.en güzeli beklemek bat gününü bir dünya para da veriyoruz üzülmek cabası.Bat 1 Aralık canım beklemedeyim bende adet geçmeden test yapmayı düşünmüyorum geçen ay çok net anında çıkan çizgiler çıktı ama yalancı pozitif o yüzden bekleteceğim
Yaaa çok sevindiö hayatım senin adınaBen hamileyim canımdarısı isteyen herkese nasip etsin rabbim
![]()
![]()
Tşk ederim canım darısı tez vakkitte sana inşallahYaaa çok sevindiö hayatım senin adına
Cok incesin canim teşekkürler:) şimdilik sorun yokCanım sana da sorayım sen ne durumdasın gebelik davam ediyor mu
Hayırlısı olsun hepimizin hakkındahepimiz yalancı pozitif görmüşüz bu ay demekki.en güzeli beklemek bat gününü bir dünya para da veriyoruz üzülmek cabası.
İnşallah görürsün sabırla bekleBende doktora söyledim birden 6000 oldu deger diye. Yumurtlamaya göre 3+1 benimde gayet iyi bir artış dedi pazartesiyi bekliyoruz canım insallah bizde keseyi görürüzyoksa kafayı yicek gibiyim surekli bir araştırma yapıyorumm
![]()
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkese nasip olsun en kısa en güzel zamandaaD dudububu66 ben adet olduktan sonra babamın yanına gittim bu ay topiğe giremedim şimdi geriye dönük okudum mesajları canımmm çokkk sevindim hayırlısı olsun sağlıkla gelsinn inşallahh![]()
30 yaşındayımSelamm kac yasindasiniz acaba
Benim önce tedavi olmam gereken durumlar var cnmTşk ederim canım darısı tez vakkitte sana inşallah![]()
Hersey gönlünce olsun inşallah. Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinBenim önce tedavi olmam gereken durumlar var cnm![]()
Test yaptınız mıYok test yapmadım Regli gününü bekledim
Amin canım sen takip etmiştim dimi hangi günleri değerlendirdinHersey gönlünce olsun inşallah. Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin![]()
![]()