• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Bat 1 Aralık canım beklemedeyim bende adet geçmeden test yapmayı düşünmüyorum geçen ay çok net anında çıkan çizgiler çıktı ama yalancı pozitif o yüzden bekleteceğim
hepimiz yalancı pozitif görmüşüz bu ay demekki.en güzeli beklemek bat gününü bir dünya para da veriyoruz üzülmek cabası.

Kızlar 2 gün önce pikti gecesi silikleşmeye başladı dün falan silikti.bugün hayalet gibiydi 13ü gece çatladı muhtemelen.bugün yine çok çok açık pembe lekelenmem var.akşamüstü başladı.sadece silince geliyor.
Neki bu
Anca mı çatladı acaba.Ama test dün akşam bugün silikti.

Bende doktora söyledim birden 6000 oldu deger diye. Yumurtlamaya göre 3+1 benimde gayet iyi bir artış dedi pazartesiyi bekliyoruz canım insallah bizde keseyi görürüz 😅 yoksa kafayı yicek gibiyim surekli bir araştırma yapıyorumm😂
İnşallah görürsün sabırla bekle 😀

Merhabalar Bat dündü ama bugünde adet olmayı bekleyeceğim. Adet öncesi gogus hassasiyetim olur bu ay daha fazla oldu ve hala geçmedi adetten 1 gün önce azalırdi. Yumurtlama gününden itibaren bir şişlik vardı ve 2 gündür afedersiniz ama acayip gaz var. Yüzümde adet öncesi sivilce çıkar ama hayatımda ilk defa burnumda sivilce çıktı. Herkesde utku hali oluyor ama ben stresten adet olacağım korkusundan uyku uyuyamiyorum 1 seneyi geçti ama olmuyor lütfen dua edin bana

Merhaba iyi geceler benim adetim ekimin 7 sinde oldu 12 sinde bitti. Tekrar 21 inde oldu 23 ünde bitti ama olduğu şekil şu leke şeklinde bi geldi bi yok oldu. Çok az geldi. Ben doktorumun ca125 değerim 40 çıktı diye yazdığı visanne diye bir ilaç kullandım 21 gün ilk adetim de o Aralık'ta oldu. Şimdi benim bat 12 siydi ve bugün hala olmadım. 13 ünde test yaptım. Negatif .bugün hala olmadım. Bazen karnıma kısa süreliğine sancı gibi anlamlandıramadığım bir şey oluyor. Bazende karın alt bölgemde bir yoğunluk. Akıntı miktarım arttı. Biz ilişkiyi eşimle düzensiz bir şekilde denir galiba neredeyse her gün yaşıyoruz. Bunun gebelikte etkisi köyü mü iyi mi bilemiyorum .Günlerden aldı diye düşündüm şu ana kadar. Ne yapmalıyım? Gebelik istiyoruz. 6 yaşında bir oğlum var ve ikinci gebelik oluşmadı. Öneri veya benle aynı durumda olan biri var mı?

Back
X