Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bat 1 Aralık canım beklemedeyim bende adet geçmeden test yapmayı düşünmüyorum geçen ay çok net anında çıkan çizgiler çıktı ama yalancı pozitif o yüzden bekleteceğim
Kızlar 2 gün önce pikti gecesi silikleşmeye başladı dün falan silikti.bugün hayalet gibiydi 13ü gece çatladı muhtemelen.bugün yine çok çok açık pembe lekelenmem var.akşamüstü başladı.sadece silince geliyor.
Neki bu
Anca mı çatladı acaba.Ama test dün akşam bugün silikti.
Bende doktora söyledim birden 6000 oldu deger diye. Yumurtlamaya göre 3+1 benimde gayet iyi bir artış dedi pazartesiyi bekliyoruz canım insallah bizde keseyi görürüz yoksa kafayı yicek gibiyim surekli bir araştırma yapıyorumm
Ddudububu66
ben adet olduktan sonra babamın yanına gittim bu ay topiğe giremedim şimdi geriye dönük okudum mesajları canımmm çokkk sevindim hayırlısı olsun sağlıkla gelsinn inşallahh