- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi berzahnur34256
-
Sırt ve bel ağrısı var bende bide baş ağrısı başladı karın ağrısı vs canım bende böyle arada bacakta batma hissi var bu aradaYa ben hiç anlamadım yumurtlamam 19-20 Aralık diye düşünüyorum ve o günleri değerlendirdik bikaç gündür iştahım çok açıldı bugünde batma hissediyorum. Çok istediğim için psikolojik değildir inşallah:) Sizde belirtiler var mı ?
Sizin ilk gebelik planı mı ? Birde yumurtlama takibi yapabildiniz miSırt ve bel ağrısı var bende bide baş ağrısı başladı karın ağrısı vs canım bende böyle arada bacakta batma hissi var bu arada
Evet ilk gebeliğim olacak yumurtlama takibi yaptım ama atıyorum regl bittiği gibi başlamadım ara ara ovülasyon testleriyle yaptım 19’unda yumurtlama gördüm yani o zaman baya kırmızıydı baktığımda canımSizin ilk gebelik planı mı ? Birde yumurtlama takibi yapabildiniz mi
Benimde ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla bekleyen herkese nasip olur inşallahEvet ilk gebeliğim olacak yumurtlama takibi yaptım ama atıyorum regl bittiği gibi başlamadım ara ara ovülasyon testleriyle yaptım 19’unda yumurtlama gördüm yani o zaman baya kırmızıydı baktığımda canım
Amin inşallah aşkımBenimde ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla bekleyen herkese nasip olur inşallah
Benimde 1-2 Ocak yumurtlama tarihleriniz ne zamandı sizinbenımde sat 5 aralık tüm umudum bu ayda inşallah olacak bat 2 ocak gözüküyor
Sat kaçtı ? İnşallah inşallah piskololojik değildirYa ben hiç anlamadım yumurtlamam 19-20 Aralık diye düşünüyorum ve o günleri değerlendirdik bikaç gündür iştahım çok açıldı bugünde batma hissediyorum. Çok istediğim için psikolojik değildir inşallah:) Sizde belirtiler var mı ?
Bendede hafif kasık sızısı bacaklarımda ağrı rahim batıyor sanki bide çatlamadan sonra akıntı olmaya başladı normalde olmaz dı sarımsı pembemsi sıvı kabızlık dun akşam bu akşam 1 kere geldi bakalım nasip daha önce böyle olmayınca umutlandımYa ben hiç anlamadım yumurtlamam 19-20 Aralık diye düşünüyorum ve o günleri değerlendirdik bikaç gündür iştahım çok açıldı bugünde batma hissediyorum. Çok istediğim için psikolojik değildir inşallah:) Sizde belirtiler var mı ?
7 Aralık.Sat kaçtı ? İnşallah inşallah piskololojik değildirbizim de aynı bu ay da yine umutluyuz. Belirtim yok gibi benim ya da belirti hissetmek istemiyorum her ay hissedip sonra olmayınca
Bu akşam bendede hafif sarımsı bir akıntı oldu kabızlıkta var. Okuduğum kadarıyla yumurtlamadan 6-10 gün sonra yerleşme oluyor ve belirtiler yerleşmeden sonra başlıyor. Çok istediğimiz için belirti olsun diye biraz pimpirikli davranıyoruz sanırımBendede hafif kasık sızısı bacaklarımda ağrı rahim batıyor sanki bide çatlamadan sonra akıntı olmaya başladı normalde olmaz dı sarımsı pembemsi sıvı kabızlık dun akşam bu akşam 1 kere geldi bakalım nasip daha önce böyle olmayınca umutlandım
Beyaz kremimsi akıntınızda sürekli geldiğini söylüyorlar aynı zamanda .Uzun zamandır beklediğimiz için artık sabırsızlanıyoruz . Rabbim kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallahBu akşam bendede hafif sarımsı bir akıntı oldu kabızlıkta var. Okuduğum kadarıyla yumurtlamadan 6-10 gün sonra yerleşme oluyor ve belirtiler yerleşmeden sonra başlıyor. Çok istediğimiz için belirti olsun diye biraz pimpirikli davranıyoruz sanırım
Aynen öyle.Amin inşallahBeyaz kremimsi akıntınızda sürekli geldiğini söylüyorlar aynı zamanda .Uzun zamandır beklediğimiz için artık sabırsızlanıyoruz . Rabbim kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah
16 aralıkBenimde 1-2 Ocak yumurtlama tarihleriniz ne zamandı sizin
Sanırım ama ben böyle uzun süre akıntı yaşamadım inşallah hamileyizdirBu akşam bendede hafif sarımsı bir akıntı oldu kabızlıkta var. Okuduğum kadarıyla yumurtlamadan 6-10 gün sonra yerleşme oluyor ve belirtiler yerleşmeden sonra başlıyor. Çok istediğimiz için belirti olsun diye biraz pimpirikli davranıyoruz sanırım
İnşallah canımSanırım ama ben böyle uzun süre akıntı yaşamadım inşallah hamileyizdir
Bende öyle tahmin ediyorum ama emin değilim çok hızlı şeffaf akıntım oldu 12 sinde16 aralık
Bu akşam bendede hafif sarımsı bir akıntı oldu kabızlıkta var. Okuduğum kadarıyla yumurtlamadan 6-10 gün sonra yerleşme oluyor ve belirtiler yerleşmeden sonra başlıyor. Çok istediğimiz için belirti olsun diye biraz pimpirikli davranıyoruz sanırım
Test yapan varmı kızlarBu ayda umutlu olmak niyetiyleSat 5 Aralık .
Ben yapmadım 29 unda gece kan vereceğim direkTest yapan varmı kızlar
Test için erkenTest yapan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?