- 28 Şubat 2025
- 245
- 58
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Bat 12 Aralık yerimizi alalımBeraber bekleyelim mi ?
Hayırlı haberler alırız inşallahBat 12 Aralık yerimizi alalım
İnşallahHayırlı haberler alırız inşallah
15 Aralıkİnşallahsenin bat ne zaman
Hayırlı haberler verirsin inşallahhhhMerhaba bat 6 Aralık benim de
3 gün varmış aramızda hadi inşallah bu ay olacak15 Aralık
İnşallahhh3 gün varmış aramızda hadi inşallah bu ay olacak
İnşallah tutunma ağrılarıdır3 aralık ve bugun tahmin bile edemeyeceğiniz agrı kasıkta ince belde bacaklarda göğüste agrımm ve ara ara kramp damar atmalarım var sanki ölcekmişim gibi agrıyorrr
İnşallah dun kan verdim 5 ten küçük cıktı sabah için test almaya cktım sımdı nobetci eczanedenİnşallah tutunma ağrılarıdır
Adet gününüze daha var ama bence gecikmeyi bekleyin kendinizi strese sokmayın , geçen ay bende çok strese soktum kendimiİnşallah dun kan verdim 5 ten küçük cıktı sabah için test almaya cktım sımdı nobetci eczaneden
Adet gününüze daha var ama bence gecikmeyi bekleyin kendinizi strese sokmayınİnşallah dun kan verdim 5 ten küçük cıktı sabah için test almaya cktım sımdı nobetci eczaneden
umarım güzel haberler veririz birbirimizeMerhaba benimde bat 16 Aralık bende beraber beklemek isterim
Almadım zatenAdet gününüze daha var ama bence gecikmeyi bekleyin kendinizi strese sokmayın , geçen ay bende çok strese soktum kendimi
Amin inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinAdet gününüze daha var ama bence gecikmeyi bekleyin kendinizi strese sokmayın
umarım güzel haberler veririz birbirimize
Ben telefondaki takvime göre ilerliyorumBu ay ovulasyonla takip yapacak varmı kızlar. Yada şuan yapan ben daha başlamadım ama Perşembe başlıycam
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız o haldeBen telefondaki takvime göre ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?