BAT 1-20 Aralık ❤️

Bu ay ovulasyonla takip yapacak varmı kızlar. Yada şuan yapan ben daha başlamadım ama Perşembe başlıycam
Been innovita ve geçen aydan bir gebenin günlüğü lh testleri var. Yalnız benim pik geçti, bata 7

Been innovita ve geçen aydan bir gebenin günlüğü lh testleri var. Yalnız benim pik geçti, bata 7
Sizin az kalmış hadi güzel haberler alalım inşallah hep beraber benim adet yeni bitti birde hamile kalmazsam önümüzdeki ay rahim filmi çektirmek istiyorum o yüzden takip etmeye başlıycam ki yumurtlama gününü tespit edip adet günümü belirlemek için. Keşke hiç ona gerek kalmadan bir mucize olsa

Kizlaarr ne durumdasınız biliyorum batlara çok var daha ama yaziyim dedim. İnşallah herşey yolundadır şuan için

Kızlar sanırım 24 25 benim yumurtlama 26 bügün çatlama olfu ben akşam değerlendirdim bide gece olacak tutma ihtimali olur mu iki kez ilişki ile

Kızlar sanırım 24 25 benim yumurtlama 26 bügün çatlama olfu ben akşam değerlendirdim bide gece olacak tutma ihtimali olur mu iki kez ilişki ile
Olur çünkü zaten önemli olan çatlama olduğu gün siz güzel zamanları değerlendirmişsiniz. İnşallah herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…