• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-30 kasım olanlar birlikte bekleyelimm

Kaderonur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
244
59
48
Kızlar burada beraber bekleyelim güzel anılarımızı heyecanlarımızı sabırsızlığımızı paylşalım istiyorum

Beklemekle geçmeyen günleri burada konuşarak zaman kaybedelim yoksaaa geçmez bu zaman 😃

Merhaba canim benim bat 7 kasım bugün öylesine yapayım dedim ve silik çıktı inanmadm bi daha yapayım desim baska marka ile o da silik en son ona da inanmadım ovülasyon testi vardı onu yaptım kopkoyu çıktı.. hayatımın şokunu yaşıyorum kaç saattir.. yarin kan vericem insAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız

Eklentiler

• IMG_7220.webp
    IMG_7220.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 52
Bende 27 ekimde aşılama oldum bat 10 Kasım. Test yapmak için 14 günün geçmesini bekliyorum. Bakalım hayırlısı 🙏

Merhaba canim benim bat 7 kasım bugün öylesine yapayım dedim ve silik çıktı inanmadm bi daha yapayım desim baska marka ile o da silik en son ona da inanmadım ovülasyon testi vardı onu yaptım kopkoyu çıktı.. hayatımın şokunu yaşıyorum kaç saattir.. yarin kan vericem insAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Yaaa hadi inş böyle bekleyip güzel sonuç alanlara hayranım bana da nasip olsun

Ben geçen ay çipli aşılama yaptırdım bugün adet oldum bakalım tekrar bu ayda devam edeceğiz

Merhaba 24 ekimde çatlama oldu bat ı 14 gün sonra olarak mı hesaplamalıyım yoksa geçen aya göre mi bazen düzensiz oluyorum
-+3 gün değişiyor testi ona göre yapmam lazım sanırım

Merhabalar benimde bat 28 Kasım. Bugün sabah amh değerim için kan verdim. Diğer değerlerim iyi olduğu için tekrar bakmak istemedi. Mayıstan bu yana gebelik olmayınca da en az 1 sene bekliyoruz doğal gebelik için dedi. Nasip artık diyorum 🥹

Merhabalar benimde bat 28 Kasım. Bugün sabah amh değerim için kan verdim. Diğer değerlerim iyi olduğu için tekrar bakmak istemedi. Mayıstan bu yana gebelik olmayınca da en az 1 sene bekliyoruz doğal gebelik için dedi. Nasip artık diyorum 🥹
Doğal kürler dene canım ben ilk gebeliğimi kürlerle kalmıştım

Back
X