• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

dodo1234

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
933
297
18
10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah💖💖

2 Aralık tahminimce ama geçen ay hsg sonrası düzenim bozuldu, umarım geri düzene oturur
ben 29 eylulde hsg çektirdim o ay reglim baya duzensiz değişik ve normalden uzundu, bu ay ise 4 gunluk bir gecikme yasadim yani hsg sonrasi 2 regl gördüm ikiside gecikmeliydi

ben 29 eylulde hsg çektirdim o ay reglim baya duzensiz değişik ve normalden uzundu, bu ay ise 4 gunluk bir gecikme yasadim yani hsg sonrasi 2 regl gördüm ikiside gecikmeliydi
Benim hsg sonrası bir adet gördüm, doktora gittim duphaston verdi bu ay da onu kullanacağım inş düzene girer

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah💖💖
Bat 25 kasım simdiden yerimi alayım surada

Benim hsg sonrası bir adet gördüm, doktora gittim duphaston verdi bu ay da onu kullanacağım inş düzene girer
Duphastonu neden verdi doktor acaba? Benim yumurtam kist olmuş onun için verdi bana adetin 15. günü kullanmaya başla dedi

Aralık bize güzel haberler getirsin 6 aralık bat olarak yerimi alayım doktorum yumurta tembelliği var dedi eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay çatlatma iğnesi deneyecekmişiz🙏🏽

Back
X