Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bugün 8+2 oldu canım hiçbir tarama yaptırmayı düşünmüyorum perinetoloji takipliyim bakalım. Cinsiyete en erken 4 hafta var diyorum oğlanı 12. Haftada öğrenmiştim

Doğru erkek 12. hafta da belli oluyor benimde doktor 11+5 falandı erkek gibi ama daha cok erken demişti ama yinede erkek ya demişti:D oyle de cıktı:D

iyiyim ne olsun aynı , pazartesi sendromu yaşıyorum malum işe geldik yine :KK70:
sen n asılsın

aynen ya :) haftasonu da aşırı yoruldum gorumcemın dugunu var 11 ekımde onlara hazırlık alışverıs kaynanam geldı :D:D:D:D dun eve yemeğe aldım vs vs :D şuan iş bana ıyı geldı:D

kimyasal olma ihtimali peki ? valla bize atsaydın o an bende ne sevinirdim varya
Güvenmediğim için predictör aldım canım negatifti kimyasal ihtimali yok yani. Ben emin olmadan buraya bişey atmam aşko boşa gazlanıyoz🤣🤣🤣 tatildeydim o sıra geciktirici kullanmam lazımdı öylelikle yaptım testi

Güvenmediğim için predictör aldım canım negatifti kimyasal ihtimali yok yani. Ben emin olmadan buraya bişey atmam aşko boşa gazlanıyoz🤣🤣🤣 tatildeydim o sıra geciktirici kullanmam lazımdı öylelikle yaptım testi
allahım en kısa zamanda gerçeklerini yaşatsın inşallahhh :dua:

bende hiç yalancı pozitif vermemişti yaa. negatif oluğu zaman net negatifti. poizitif olduğu zaman ilk defa da pozitifti..
valla nasıl bir şans edanurr
Bende kan verdim geldim bakalim sonuca gore yalanci pozitif mi cikariyor bu test gorecegiz 😃

Evet ozelde verdim e nabizi kontrol ediyorum surekli daha dusmemis bende heyecanliyim 😄
e nabızdan önce hastanenin kendi sitesi varsa e-sonuç gibi bir alan yani ordan da bakabilirsin ilk orada gözüküyor sonra e nabıza düşüyor

Varsa doğruyu da gösteriyor zaten 🤣
3 gun once de yapmistim yine pembelik vardi ama asiri silikti foto cekince gorunmuyordu nerdeyse , kuruma cizgisi sandim cope attim , 3 gun sonra belirgin hale gelmesi normal midir acaba bilemedim ki valla hic deneyimim yok 😄

1 yildir deniyoruz nerdeyse , 2 kere tup bebek denedik , birinde 1 yumurta cikti opu olmadan catladi , oburunde 2 yumurta cikti biri bos biri de dejenere cikti hic dollenmeye gitmedi bile , sonra cok yoruldum psikolojim kaldirmadi biraz dinlenmek istedim acikcasi uzerine 2 kere regl oldum henuz , dusunuyorum bu surecte prp mi yaptirsam tekrar tup mu denesem diye , bu ay 2 kere maydonoz sut buhuruna oturdum iste kocakari ilaci psikolojik olarak biseyler yapiyim rahatlayim diye belki o iyi gelmis olabilir , sonuca gore tabi daha insallah pozitif olursa size onerilerimi sunarim 😄

1 yildir deniyoruz nerdeyse , 2 kere tup bebek denedik , birinde 1 yumurta cikti opu olmadan catladi , oburunde 2 yumurta cikti biri bos biri de dejenere cikti hic dollenmeye gitmedi bile , sonra cok yoruldum psikolojim kaldirmadi biraz dinlenmek istedim acikcasi uzerine 2 kere regl oldum henuz , dusunuyorum bu surecte prp mi yaptirsam tekrar tup mu denesem diye , bu ay 2 kere maydonoz sut buhuruna oturdum iste kocakari ilaci psikolojik olarak biseyler yapiyim rahatlayim diye belki o iyi gelmis olabilir , sonuca gore tabi daha insallah pozitif olursa size onerilerimi sunarim 😄
Yok kizlar yanlis alarm sonuc negatif bu test yalanci pozitif veriyor

Kizlar days comfort testi guvenilir midir bilginiz var mi ? Duzensiz adet oldugum icin tam gecikme tarihimi bilmiyorum fakat son bat tarihinin uzerinden 34 gun gecti , 3 gun once test yaptim hicbise cikmadi. Suan bu sekilde cikti , bosuna da umutlanmak istemiyorum belki test mi hatalidir acaba
2-3 kez kullandım hep memnundum geçen ay ama malesef yalancı pozitif çıkardı bende canım

Evet malesef benim de kan sonucum negatif cikti yalanci pozitif veriyormus test
Evet malesef benim de kan sonucum negatif cikti yalanci pozitif veriyormus test
Bana geçen ay predictor bile silik çıkardı pembebaya belli çizgi hemde days comfortta aynı lekelenme yaşadım belki yerleşme kanamasıdır diye düşünmüştüm kan negatif.bu durumlarda direkt kan vermek en iyisi cidden bu testler duygularımızla oynuyor

Back
X