Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

1 yildir deniyoruz nerdeyse , 2 kere tup bebek denedik , birinde 1 yumurta cikti opu olmadan catladi , oburunde 2 yumurta cikti biri bos biri de dejenere cikti hic dollenmeye gitmedi bile , sonra cok yoruldum psikolojim kaldirmadi biraz dinlenmek istedim acikcasi uzerine 2 kere regl oldum henuz , dusunuyorum bu surecte prp mi yaptirsam tekrar tup mu denesem diye , bu ay 2 kere maydonoz sut buhuruna oturdum iste kocakari ilaci psikolojik olarak biseyler yapiyim rahatlayim diye belki o iyi gelmis olabilir , sonuca gore tabi daha insallah pozitif olursa size onerilerimi sunarim 😄
Yumurta sorunu mu var canım

Evet malesef benim de kan sonucum negatif cikti yalanci pozitif veriyormus test
Bana geçen ay predictor bile silik çıkardı pembebaya belli çizgi hemde days comfortta aynı lekelenme yaşadım belki yerleşme kanamasıdır diye düşünmüştüm kan negatif.bu durumlarda direkt kan vermek en iyisi cidden bu testler duygularımızla oynuyor
kızlar internetten mi alıyorsunuz trendyoldan falan? onlar hepten beter oluyor çünkü
ben çoğunlukla eczaneden alıyordum

Kızlar ovülasyon testlerimi yorumlar mısınız 19 eylülde baya bi yoğun akıntı yaşadım o gün yumurtlama oldu diye düşünüyorum ama lh pik görmedim ya da yakalayamadım testte ama lh da çok silik devam etmiyor pik oldu olacak gibi de
IMG_2351.webp

Hanimlar merhaba, Mart ayinda malesef bazi sebeplerden dolayi gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim, yurtdisinda yasiyorum ve burada ilacla sonlandiriliabiliyor.

Simdi birseyler yoluna girdigi icin tekrar denemek istiyoruz bazilari 1 kere gebe kaldiktan sonra daha cabuk gebe kaliniyor ilki gibi ugrasmiyorsun diyorlar bazilari da baska seyler :) Daha yeni bu yola girdik 12 eylul regl son gunumdu 17 sinde 1 kez korunmasiz iliski yasadik, sence bir kereden bile gebe kalma ihtimalim var midir?

Simdiden cok tesekkur ederim :)

Hanimlar merhaba, Mart ayinda malesef bazi sebeplerden dolayi gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim, yurtdisinda yasiyorum ve burada ilacla sonlandiriliabiliyor.

Simdi birseyler yoluna girdigi icin tekrar denemek istiyoruz bazilari 1 kere gebe kaldiktan sonra daha cabuk gebe kaliniyor ilki gibi ugrasmiyorsun diyorlar bazilari da baska seyler :) Daha yeni bu yola girdik 12 eylul regl son gunumdu 17 sinde 1 kez korunmasiz iliski yasadik, sence bir kereden bile gebe kalma ihtimalim var midir?

Simdiden cok tesekkur ederim :)
denk geldiyse eger olur neden olmasin canim benimkide 2 defayla tuttu

kızlar yine ben ve yine bir sorun dedigim gibi rahat bi gebelik geçirmiyorum maalesef, 28+4üm suan iliskiden yaklasik 11 12 saat sonra kanamam oldu akintiyla beraber geliyor biraz bekledim fazlalasma yok ayni miktarda akintiyla geliyor saf kan değil yasayan var mi?

kızlar yine ben ve yine bir sorun dedigim gibi rahat bi gebelik geçirmiyorum maalesef, 28+4üm suan iliskiden yaklasik 11 12 saat sonra kanamam oldu akintiyla beraber geliyor biraz bekledim fazlalasma yok ayni miktarda akintiyla geliyor saf kan değil yasayan var mi?
Ben erken haftada yaşamıştım 6. Hafta gibi progesteron desteği vermişti ama benim bır yada iki defalık bir şeydi devam ederse dr a git canım kahverengi mi kırmızı mi

Ben erken haftada yaşamıştım 6. Hafta gibi progesteron desteği vermişti ama benim bır yada iki defalık bir şeydi devam ederse dr a git canım kahverengi mi kırmızı mi
ben bi kere yasadim 12. haftada ama o zaman kanama alani oluşmuştu progestan kullanmistim 1 ay ve o zaman kahverengiydi, bu seferki kırmızı abla surekli ve yogun kanama degil ama yogun akintinin icinde kirmizi kanama var leke seklinde degil biraz daha fazlasi

ben bi kere yasadim 12. haftada ama o zaman kanama alani oluşmuştu progestan kullanmistim 1 ay ve o zaman kahverengiydi, bu seferki kırmızı abla surekli ve yogun kanama degil ama yogun akintinin icinde kirmizi kanama var leke seklinde degil biraz daha fazlasi
Canım bence bır acıle gıt doktor bana kanaman olursa hemen dogumhanye gel demıstı ne olur ne olmaz gıt bır baksınlar

Dodom inşaAllah sıkıntılı bir durum yoktur bence geciktirmeden bir doktora gidiver. Hatta acile gitmeniz mümkünse acile gidin. Bebeğin plasentası önceki gittiğin muayenelerde normal olması gereken yerde miydi?

Kuzum inşallah birşey yoktur bence bi acile gitmelisin belki yine progestron falan verirler

Canım geçmiş olsun bence de hiç bekleme acile git bı baksınlar

Dodom inşaAllah sıkıntılı bir durum yoktur bence geciktirmeden bir doktora gidiver. Hatta acile gitmeniz mümkünse acile gidin. Bebeğin plasentası önceki gittiğin muayenelerde normal olması gereken yerde miydi?
evet canim normaldi 8 eyluldeki kontrolümde gwldim zaten kesilmedi

Back
X