- Emoji Skoru
- 2.735
- Puanlar
- 53
Büyürler Allah'ın izniyleYa bende bugun 9+2 bukadar yakınmıydık bende 8+6 da gıtmsıtım 2.22 cm di kucucukler nasıl buyuyecek bunlar mınıkler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyürler Allah'ın izniyleYa bende bugun 9+2 bukadar yakınmıydık bende 8+6 da gıtmsıtım 2.22 cm di kucucukler nasıl buyuyecek bunlar mınıkler![]()
Amın amın saglıkla buyusunler evet zaten ogrendıgımde 6+1 dı zaman hıc gecmıyorkı ıyce zaman durmus gıbı daha erken ogrensem dahada gecmeyecektı o yuzden zaten bekledım test yapmadım ınatlastımBüyürler Allah'ın izniylesen geç ogrendin ben çok erken öğrendiğim için uzun zamandır hamileyim gibi
![]()
Çok sevindim canım maşaAllahCanlarım ben de kontrolden geldim 9+1 herşey yolunda çok şükür 2.5 cm olmuş
Amin canım benim inşallahÇok sevindim canım maşaAllahher daim sağlıkla büyüsün kolaylıkla da gelsin inşaAllah
![]()
En iyisini yapmışsınAmın amın saglıkla buyusunler evet zaten ogrendıgımde 6+1 dı zaman hıc gecmıyorkı ıyce zaman durmus gıbı daha erken ogrensem dahada gecmeyecektı o yuzden zaten bekledım test yapmadım ınatlastımbulantılar cok fazla oldugu ıcın ben hamılelıktende bısey anlamıyorum malesef
![]()
Bende 5 kıloya yaklastı aılemım yanına geldım evımde hıcbıse yapamıyordum maalesefEn iyisini yapmışsınben oglanda öyleydim ilk 4 ay 7 kilo vermiştim bunda daha iyiyim çok şükür ama çok yiyorum
![]()
ay masallah bebegimize ya büyümüşCanlarım ben de kontrolden geldim 9+1 herşey yolunda çok şükür 2.5 cm olmuş
Çok şükür bacımmCanlarım ben de kontrolden geldim 9+1 herşey yolunda çok şükür 2.5 cm olmuş
MasaAllahCanlarım ben de kontrolden geldim 9+1 herşey yolunda çok şükür 2.5 cm olmuş
MasaAllahYa bende bugun 9+2 bukadar yakınmıydık bende 8+6 da gıtmsıtım 2.22 cm di kucucukler nasıl buyuyecek bunlar mınıkler![]()
Teşekkür ederimMasaAllah
MasaAllah![]()
Hormon hemen çekilmez vücuttan diye düşünüyorum canım başka bir sebebi olabilir lekeninKızlar bu 21 günlük hormon ilacı içiyordum ben bugün yanıma almayı unutmuşum 17. Gündeydim 15:15 te içiyordum 19:00 gibi içtim sonra da kahverengi leke geldi hemen adet olur muyum acaba ya
Hormon hemen çekilmez vücuttan diye düşünüyorum canım başka bir sebebi olabilir lekenin
Başka ne olabilir ki bilemedim yarın bi test alıp yapsam mı acaba içimde şüphe kalmasın en azındanHormon hemen çekilmez vücuttan diye düşünüyorum canım başka bir sebebi olabilir lekenin
Yap bi canım bakalım. Ne kullanıyorsunBaşka ne olabilir ki bilemedim yarın bi test alıp yapsam mı acaba içimde şüphe kalmasın en azından
Normal düzenime göre adetim 2 gün gecikti ama şimdi ilaç kullanıyorum tabi olmuycam
Sadece bu ilacı kullanırken hamile kalan çokmuş ondan içime bi umut doluyor
ayy canım benım son yazılanlara gore bakmıştım görmedim buyuk ıhtımalle yoksa atlarmıyım yaaa :* İnşallah canımın içi guzel heberını alacgızzzSelamlar beni soran olmamış ama( @amanbocegi )
Nasıl olduğunu bilmiyorum yumurtlama olmadan adet oldum 40. Günde
bir kaç güne yolcu eder yeni aya giriş yaparım sanırım çok şükür sistemi 0 ladik
İçimde güzel hisler varAllah'ım...
![]()
Cyclo progynova kullanıyorumYap bi canım bakalım. Ne kullanıyorsun
O lekelenme yapmaz canım hormon çekilmeden. Bi gebelik testi yap istersenCyclo progynova kullanıyorum