Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Büyürler Allah'ın izniyle 🥰 sen geç ogrendin ben çok erken öğrendiğim için uzun zamandır hamileyim gibi 😅
Amın amın saglıkla buyusunler evet zaten ogrendıgımde 6+1 dı zaman hıc gecmıyorkı ıyce zaman durmus gıbı daha erken ogrensem dahada gecmeyecektı o yuzden zaten bekledım test yapmadım ınatlastım🤣bulantılar cok fazla oldugu ıcın ben hamılelıktende bısey anlamıyorum malesef😔

Amın amın saglıkla buyusunler evet zaten ogrendıgımde 6+1 dı zaman hıc gecmıyorkı ıyce zaman durmus gıbı daha erken ogrensem dahada gecmeyecektı o yuzden zaten bekledım test yapmadım ınatlastım🤣bulantılar cok fazla oldugu ıcın ben hamılelıktende bısey anlamıyorum malesef😔
En iyisini yapmışsın 🙂 ben oglanda öyleydim ilk 4 ay 7 kilo vermiştim bunda daha iyiyim çok şükür ama çok yiyorum 😅

Kızlar bu 21 günlük hormon ilacı içiyordum ben bugün yanıma almayı unutmuşum 17. Gündeydim 15:15 te içiyordum 19:00 gibi içtim sonra da kahverengi leke geldi hemen adet olur muyum acaba ya

Kızlar bu 21 günlük hormon ilacı içiyordum ben bugün yanıma almayı unutmuşum 17. Gündeydim 15:15 te içiyordum 19:00 gibi içtim sonra da kahverengi leke geldi hemen adet olur muyum acaba ya
Hormon hemen çekilmez vücuttan diye düşünüyorum canım başka bir sebebi olabilir lekenin

Hormon hemen çekilmez vücuttan diye düşünüyorum canım başka bir sebebi olabilir lekenin
Başka ne olabilir ki bilemedim yarın bi test alıp yapsam mı acaba içimde şüphe kalmasın en azından
Normal düzenime göre adetim 2 gün gecikti ama şimdi ilaç kullanıyorum tabi olmuycam
Sadece bu ilacı kullanırken hamile kalan çokmuş ondan içime bi umut doluyor

Başka ne olabilir ki bilemedim yarın bi test alıp yapsam mı acaba içimde şüphe kalmasın en azından
Normal düzenime göre adetim 2 gün gecikti ama şimdi ilaç kullanıyorum tabi olmuycam
Sadece bu ilacı kullanırken hamile kalan çokmuş ondan içime bi umut doluyor
Yap bi canım bakalım. Ne kullanıyorsun

Selamlar beni soran olmamış ama :lülülü: ( @amanbocegi )

Nasıl olduğunu bilmiyorum yumurtlama olmadan adet oldum 40. Günde
bir kaç güne yolcu eder yeni aya giriş yaparım sanırım çok şükür sistemi 0 ladik ☺️

İçimde güzel hisler var :KK68: Allah'ım...
🤲🏻
ayy canım benım son yazılanlara gore bakmıştım görmedim buyuk ıhtımalle yoksa atlarmıyım yaaa :* İnşallah canımın içi guzel heberını alacgızzz

@dodo1234 mesajları yeni okudum geçmiş olsun canım güncel durumlarından bizleri haberdar et allah esirgesin kötü düşünme asla,
diğer geri kalan herkese de selamlar umarım herkes iyidir :)
ben tatildeydim yeni geldim çok yorucu geçti :( bi denize girebildim zaten enfeksiyondan onda bile perişan oldum

Kızlar ben dayanamayıp artık tedavi için adım attım bu ay Klomen-ovitrelle tedavisine başladım bugün kontrole gittim 10. Günümdeyim büyüyen yumurtalarım var hatta bir tanesi çatlamış bile. Bana dua eder misiniz lütfen çok ihtiyacım var kalbinizden geçirmeniz bile yeterli ❤️

Back
X