Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar ben dayanamayıp artık tedavi için adım attım bu ay Klomen-ovitrelle tedavisine başladım bugün kontrole gittim 10. Günümdeyim büyüyen yumurtalarım var hatta bir tanesi çatlamış bile. Bana dua eder misiniz lütfen çok ihtiyacım var kalbinizden geçirmeniz bile yeterli ❤️
çok sevindim adına canım beklemenin bir anlamı yoktu takipli olmak da güzel umarım her şey yolunda gider :KK200:

Kızlar ben dayanamayıp artık tedavi için adım attım bu ay Klomen-ovitrelle tedavisine başladım bugün kontrole gittim 10. Günümdeyim büyüyen yumurtalarım var hatta bir tanesi çatlamış bile. Bana dua eder misiniz lütfen çok ihtiyacım var kalbinizden geçirmeniz bile yeterli ❤️
Insallah hayırla sonuclansın canım kac doz kullanmıstın klomenı masallah hemen etkı etmıs yanı ovırtelle bıle vurulmasan demekkı catlıycakmıs kendılıgınden

Insallah hayırla sonuclansın canım kac doz kullanmıstın klomenı masallah hemen etkı etmıs yanı ovırtelle bıle vurulmasan demekkı catlıycakmıs kendılıgınden
Doktor günde 2 kez 5 gün boyunca kullan dedi öyle kullandım iğneyi de daha vurulmadım yarından sonra büyümekte olan yumurtalara bakacak öyle iğneyi ol diyecek sanırım. Birde ben normal takviye alınca da yumurtlamam erkene çekiyordu zaten klomenle birlikte iyice etki etti demek ki bir tanesi erkenden çatlamış arkadan büyüyenler var daha dedi biri 15.5 biri 18 falan dedi. Bakalım canım güzel düşünmek istiyorum güzel olsun 🌸

Doktor günde 2 kez 5 gün boyunca kullan dedi öyle kullandım iğneyi de daha vurulmadım yarından sonra büyümekte olan yumurtalara bakacak öyle iğneyi ol diyecek sanırım. Birde ben normal takviye alınca da yumurtlamam erkene çekiyordu zaten klomenle birlikte iyice etki etti demek ki bir tanesi erkenden çatlamış arkadan büyüyenler var daha dedi biri 15.5 biri 18 falan dedi. Bakalım canım güzel düşünmek istiyorum güzel olsun 🌸
Insallah guzel sonuçlar alırsın canım hakkında hayırlısı olsun saglıkla kavus ınsallah mucızene🤲🤲

Maşallah çok güzel kuzumm 😍 pozitif haber alırız senden inşallah 🫂🌸

Canım, Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın inşallah 🤲

@dodo1234 mesajları yeni okudum geçmiş olsun canım güncel durumlarından bizleri haberdar et allah esirgesin kötü düşünme asla,
diğer geri kalan herkese de selamlar umarım herkes iyidir :)
ben tatildeydim yeni geldim çok yorucu geçti :( bi denize girebildim zaten enfeksiyondan onda bile perişan oldum
teşekkür ederim cabim bakalim suan iyiyim 9undaki randevumu 1ine çektim insallah hersey yolundadir enfeksiyon gercekten cok zor bende enfeksiyondan mi boyle oldum acaba diye düşünmeye başladım

Kızlar bu 21 günlük hormon ilacı içiyordum ben bugün yanıma almayı unutmuşum 17. Gündeydim 15:15 te içiyordum 19:00 gibi içtim sonra da kahverengi leke geldi hemen adet olur muyum acaba ya
Canım dkh ilaçları 1 saat bile geç alınca böyle lekelenme yapıyor devam etmezsen adet gelmezse bile leke yapar
ayy canım benım son yazılanlara gore bakmıştım görmedim buyuk ıhtımalle yoksa atlarmıyım yaaa :* İnşallah canımın içi guzel heberını alacgızzz
🤲🏻🤲🏻🥰
@dodo1234 mesajları yeni okudum geçmiş olsun canım güncel durumlarından bizleri haberdar et allah esirgesin kötü düşünme asla,
diğer geri kalan herkese de selamlar umarım herkes iyidir :)
ben tatildeydim yeni geldim çok yorucu geçti :( bi denize girebildim zaten enfeksiyondan onda bile perişan oldum
Hala geçmedi mi enfeksiyon un antibiyotik kullanmış miydin?

@kahveasigiii MasaAllah çok güzel gelişmiş yumurtaların insAllah sonucu da güzel olur gönlüne göre versin Rabbim dua grubumuza gelmek ister misin ☺️

Canım dkh ilaçları 1 saat bile geç alınca böyle lekelenme yapıyor devam etmezsen adet gelmezse bile leke yapar

🤲🏻🤲🏻🥰

günaydın,
biraz daha iyi gibi haftaya kontrolüm var bakalım doktor ne dicek

teşekkür ederim cabim bakalim suan iyiyim 9undaki randevumu 1ine çektim insallah hersey yolundadir enfeksiyon gercekten cok zor bende enfeksiyondan mi boyle oldum acaba diye düşünmeye başladım
inşallah şu süreci sğlıkla güzellikle atlatırız stres olmayalım :/

Canım dkh ilaçları 1 saat bile geç alınca böyle lekelenme yapıyor devam etmezsen adet gelmezse ile leke yapar

🤲🏻🤲🏻🥰

@nurbrn @Dil-i bitab gebelik testi de yapmadım dünde leke geldi azıcık sabahta peçeteye pembe leke geldi adet oldum sandım
İlacın son 2 günü zaten ondan sonra olurum kesin

Âminn çok teşekkür ederim olur isterim tabii ki 😘
Etiketliyorum 😘
günaydın,
biraz daha iyi gibi haftaya kontrolüm var bakalım doktor ne dicek
Geçmiş olsun tekrar etmez ins suyuna azıcık sirke koy tadını değiştirmeyecek kadar icsbilirsen😊
@nurbrn @Dil-i bitab gebelik testi de yapmadım dünde leke geldi azıcık sabahta peçeteye pembe leke geldi adet oldum sandım
İlacın son 2 günü zaten ondan sonra olurum kesin
Muhtemelen canım bu ilaç dkh gebe kalma ihtimali pek yok

Etiketliyorum 😘

Geçmiş olsun tekrar etmez ins suyuna azıcık sirke koy tadını değiştirmeyecek kadar icsbilirsen😊

Muhtemelen canım bu ilaç dkh gebe kalma ihtimali pek yok
Abla ben de o yüzden hiç ihtimal vermemiştim ilk başta ama sonra da burada ve başka platformlarda okuduğumda da bu ilacı kullanırken hamile kalan çok fazla insan vardı bir nebze de olsa umutlandım yani

Back
X