Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Abla ben de o yüzden hiç ihtimal vermemiştim ilk başta ama sonra da burada ve başka platformlarda okuduğumda da bu ilacı kullanırken hamile kalan çok fazla insan vardı bir nebze de olsa umutlandım yani
A öyle miymiş dr bana verdiğinde ben korunmak istemiyorum başka bir şey kullansam dedim yok bunu kullan 1 ay mecbur dedi dkh haplarında ilk kutunun tam korumadığını da söylüyorlar gerçi

Arkadaşlar bu mide bulantısına ne yapıyorsunuz ya ölcem nerdeyse hayattan tat alamıyorum

Arkadaşlar bu mide bulantısına ne yapıyorsunuz ya ölcem nerdeyse hayattan tat alamıyorum
Ben cok kotuydum 1 ay boyunca prılam ıcıyıdum sabah akşam fayda etmedı aksam ıkı tane alınca fayda ettı baya azaldı belkıde kendılıgındende azalıyor bılmıyorum ama cok kotuydum doktor yazıyor soyleyınce malesef hıcbırsey fayda etmıyor

A öyle miymiş dr bana verdiğinde ben korunmak istemiyorum başka bir şey kullansam dedim yok bunu kullan 1 ay mecbur dedi dkh haplarında ilk kutunun tam korumadığını da söylüyorlar gerçi
Zaten bende korunmadım belki bi ihtimal olur diye jdjdkdppd

@nurbrn @Dil-i bitab gebelik testi de yapmadım dünde leke geldi azıcık sabahta peçeteye pembe leke geldi adet oldum sandım
İlacın son 2 günü zaten ondan sonra olurum kesin
Merhaba bende 2 aydir cyclo ilacini kullaniyorum 21.gün progesteron baktirdim ovulasyon doneminde pikte gordum akintida ama progesteron degerim 1 gelmis yumirtlamamisim yani bu hormon ilaci bencr yumurtlamayi baskılıyor ben hamile kalanları görmedim denk gelmeid bana ama hamilr olup icinden sadece tek rengini kullanan varmış onu biliyorum. Bana adet duzensizligim oldu düzene girmek icin verdi doktor bu ilaci size de mi oyle

Merhaba bende 2 aydir cyclo ilacini kullaniyorum 21.gün progesteron baktirdim ovulasyon doneminde pikte gordum akintida ama progesteron degerim 1 gelmis yumirtlamamisim yani bu hormon ilaci bencr yumurtlamayi baskılıyor ben hamile kalanları görmedim denk gelmeid bana ama hamilr olup icinden sadece tek rengini kullanan varmış onu biliyorum. Bana adet duzensizligim oldu düzene girmek icin verdi doktor bu ilaci size de mi oyle
Valla bana ameliyattan sonra verdiler düzene girmesi için büyük ihtimalle 24-25 günde adet oluyordum inşallah artık 30 güne çıkar döngü

Valla bana ameliyattan sonra verdiler düzene girmesi için büyük ihtimalle 24-25 günde adet oluyordum inşallah artık 30 güne çıkar döngü
Ben ameliyat olmadan önce adetimin 3.günü kist vardi dogum kontrol hapi verdi ben almamistim 5.gun muayenemde kist yoktu erimis ama yumirtaliklarim irili ufakli gorundigu icin duzeme girsin diye vermis bana dogum kontrolu ameliyattan sonra 1 ay kullandim. Simdi adet duzensizligim oldugu icin baska dr cyclo verdi ama adet gunumde degisiklik olmadi benim cycloyu kullandigim icin

Ben ameliyat olmadan önce adetimin 3.günü kist vardi dogum kontrol hapi verdi ben almamistim 5.gun muayenemde kist yoktu erimis ama yumirtaliklarim irili ufakli gorundigu icin duzeme girsin diye vermis bana dogum kontrolu ameliyattan sonra 1 ay kullandim. Simdi adet duzensizligim oldugu icin baska dr cyclo verdi ama adet gunumde degisiklik olmadi benim cycloyu kullandigim icin
Allah Allah ben geciktim ama 4-5 gün

@Dil-i bitab

Dkh değil bence bu hap zaten üstünde hormon ilacı yazıyor sen dkh dmeiştin sanki

Eklentiler

• IMG_2031.webp
    IMG_2031.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 1
@Dil-i bitab

Dkh değil bence bu hap zaten üstünde hormon ilacı yazıyor sen dkh dmeiştin sanki
Canım Bu ılacı bılmıyorum ama kesım hormon ılacı turlerınden bırı bu bır arkadasımda gordum ben bu ılacı adını gorunce tanıdık geldı neden kullandığını unuttum ama bu hormon dusurmek ıcın verılem ılaclarla ılgılı yorumlar çok tutarsız bende dostınex kullanırken gebe kaldım veren doktor korunma dedı baska bır doktor korun dedı mesela ben korunmamayı sectım gebe kaldım prolaktın hormonu ılacıydı ama kımısıde dusuge neden oldugunu vs soyluyordu yanı bu hormon ılsclarlıya ılgılı hangısı dogru bende anlamıyorum

Back
X