- 8 Eylül 2021
- 649
- 376
- 53
Günaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()
hayırlı olsunnnnn canım benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silik bir çizgi çıktı
![]()
Çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()
Testin markası awox mu bende Türkiyeye geleceğim bari ordan sipariş edeyim dönerken getiririmGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()
amin inşallahÇok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin![]()
Evet Awox erken gebelik testiTestin markası awox mu bende Türkiyeye geleceğim bari ordan sipariş edeyim dönerken getiririm![]()
hayırlısı canım benım regli bekle bellı olmazbaktın negatif yenı aya bomba gibi hazırlan
![]()
yeni bir döngü yeni bir umut hayırlısı olsun inşallah canım :)
Hayırlı olsun canım çok sevindimGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()
silik bir çizgi çıktı
![]()
Hayırlı olsun canım çok sevindim![]()
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizdenya nasıl güzel bi görüntü hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
çok çok sevindim![]()
Canım hayırlı olsunGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()
Teşekkür ederimCanım hayırlı olsunnasıl değerlendirmiştin ayını bahseder misin ?
gunaydin canimmmmmhey maşallah be ne konuşmuşsunuz :) ben gece perte cıktıgımdan gıremıyorum cok :) günaydınnnnnnn kızlarrrrr:)
yani baazen yasaniyor boyle seyler maalsedfffGünoo kızlarrr :) bende şimdi okudum mesajlarınızı bir iki şeye istinaden bende bir şey diyim.
Benlm kaynanam da normalde asla ses etmez bugüne kadar bir kere bile çocuk ne zaman torun vs. hiç demedi. Biz balık almıştık ona isim ne koyalım diye konuşuyorduk komik isimlerle şakalaşıyorduk öyle laf arasında dedi ki millet bebek ismi seçiyor biz balık dedi. Tak kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim ses etmedim güldüm geçtim ….
yaa bekle belki gecikmen olur ama stres yapma sakınGünaydın kızlar rüyamda test pozitif gördüm birden uyandım koştum yaptım ama kapı gibi negatif o hafif ağrıları batmaları karıştırdım sanırım bugün adet günüm akşama falan olurum belki silik çizgi bile yok
Belirtilerinden bahseder misin bi de canımTeşekkür ederimayy ben oraya değineceğim de şu an kısa anlatayım çünkü değişik bir aydı geçen ay. Bu ay 10-14 Kasım arası adet gördüm bitti. 19-20-21 yumurtlama tarihleri hepsini değerlendirdik 3 gün. Bi de adetten sonra gün aşırı oldu yumurtlamaya kadar. Yumurtlamadan sonrası mola vermiştik zaten