• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar bunu mu alıyorsunuz? Bende ona göre alayım 🙈

Eklentiler

• IMG_4145.webp
    IMG_4145.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 11
Canım hayırlı olsun 😍😍 nasıl değerlendirmiştin ayını bahseder misin ?
Teşekkür ederim ❣️❣️ ayy ben oraya değineceğim de şu an kısa anlatayım çünkü değişik bir aydı geçen ay. Bu ay 10-14 Kasım arası adet gördüm bitti. 19-20-21 yumurtlama tarihleri hepsini değerlendirdik 3 gün. Bi de adetten sonra gün aşırı oldu yumurtlamaya kadar. Yumurtlamadan sonrası mola vermiştik zaten

Günoo kızlarrr :) bende şimdi okudum mesajlarınızı bir iki şeye istinaden bende bir şey diyim.
Benlm kaynanam da normalde asla ses etmez bugüne kadar bir kere bile çocuk ne zaman torun vs. hiç demedi. Biz balık almıştık ona isim ne koyalım diye konuşuyorduk komik isimlerle şakalaşıyorduk öyle laf arasında dedi ki millet bebek ismi seçiyor biz balık dedi. Tak kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim ses etmedim güldüm geçtim ….
yani baazen yasaniyor boyle seyler maalsedfff

Günaydın kızlar rüyamda test pozitif gördüm birden uyandım koştum yaptım ama kapı gibi negatif o hafif ağrıları batmaları karıştırdım sanırım bugün adet günüm akşama falan olurum belki silik çizgi bile yok
yaa bekle belki gecikmen olur ama stres yapma sakın

Teşekkür ederim ❣️❣️ ayy ben oraya değineceğim de şu an kısa anlatayım çünkü değişik bir aydı geçen ay. Bu ay 10-14 Kasım arası adet gördüm bitti. 19-20-21 yumurtlama tarihleri hepsini değerlendirdik 3 gün. Bi de adetten sonra gün aşırı oldu yumurtlamaya kadar. Yumurtlamadan sonrası mola vermiştik zaten
Belirtilerinden bahseder misin bi de canım 🤗

Back
X