• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Selam kızlar. bende yerimi alayım bat 5 aralık. gecen ay klomen kullandım reglim 3 aydır düzensizdi bu ay zamanında oldu. 2.ayda klomen kullanıyorum bakalım olmazsa polip alınacak.

Selam kızlar. bende yerimi alayım bat 5 aralık. gecen ay klomen kullandım reglim 3 aydır düzensizdi bu ay zamanında oldu. 2.ayda klomen kullanıyorum bakalım olmazsa polip alınacak.
Yaa ben nedense çok inanıyorum polipi aldırır aldırmaz hamilelik haberi alıcaz senden

Benim de BAT 7-8 Aralık olarak gözüküyor. Regl bittiği günden beri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyoruz. Ben de burada yerimi alayım. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.🥰♥️

Benim de BAT 7-8 Aralık olarak gözüküyor. Regl bittiği günden beri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyoruz. Ben de burada yerimi alayım. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.🥰♥️
benimle aynı bat benimde 7 8 aralik görünüyor, benim bu ay reglim cok.kisa sürdü 4 gun toplam 2 gun kanama 2 gun lekelenme seklinde, dünden beri degerlendirmeye basladim insallah guzel haberler alırız 💖💖🙏🏿🙏🏿

benimle aynı bat benimde 7 8 aralik görünüyor, benim bu ay reglim cok.kisa sürdü 4 gun toplam 2 gun kanama 2 gun lekelenme seklinde, dünden beri degerlendirmeye basladim insallah guzel haberler alırız 💖💖🙏🏿🙏🏿
Benim de 5 gün sürdü. 8-12 Kasım arası. Biter bitmez 13-15 Kasım değerlendirme yaptık. Gün aşırı ilerleyeceğim. 3 buçuk yıllık evliyim ve artık gerçekten istiyorum.🥹 Rabbim sağlıcakla, hayırla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.🤲🏻♥️

Benim de 5 gün sürdü. 8-12 Kasım arası. Biter bitmez 13-15 Kasım değerlendirme yaptık. Gün aşırı ilerleyeceğim. 3 buçuk yıllık evliyim ve artık gerçekten istiyorum.🥹 Rabbim sağlıcakla, hayırla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.🤲🏻♥️
aminn bende 10 aydir deniyorum 1.5 yıllık evliyim bende istiyorum, döngüm 26 28 gun arasinda degisiyor ama son iki ayki reglimde gecikme oldugu için bu ay kestiremiyorum bende gun aşırı ilerleyecegim, yumurtlama akintimi gorunce 3 gun ust uste degerlendirecegim sonrasi Allah kerim, Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin 💖💖🙏🏿

ya ama doktorlar gebelıgıne engel bir buyuklukte değil demişti bu kontrolde bu ayda olmazsa polipi aldıralım dedı. bakalım ınsallah. kız 40a kadar bir tane daha doğuraydım:)
Of ben de bu sene bitmeden hamile kalıp hayırlısıyla doğurmak istiyorum 🥺🩷

Back
X