- 8 Eylül 2021
- 400
- 137
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin arkadasimSelam kızlar. bende yerimi alayım bat 5 aralık. gecen ay klomen kullandım reglim 3 aydır düzensizdi bu ay zamanında oldu. 2.ayda klomen kullanıyorum bakalım olmazsa polip alınacak.
hosgeldin arkadasiminsallah bu ay guzel haber aliriz birlikte
![]()
ayy insallah birde 11 aralik dogum gunum insallah denk gelir ve guzel hediye olurİnşallah canım benım. senin sonunda yenı yıla guzel haberler inşallah.
Yaa ben nedense çok inanıyorum polipi aldırır aldırmaz hamilelik haberi alıcaz sendenSelam kızlar. bende yerimi alayım bat 5 aralık. gecen ay klomen kullandım reglim 3 aydır düzensizdi bu ay zamanında oldu. 2.ayda klomen kullanıyorum bakalım olmazsa polip alınacak.
insallah guzel haberleri hepimiz alirizYaa ben nedense çok inanıyorum polipi aldırır aldırmaz hamilelik haberi alıcaz senden
benimle aynı bat benimde 7 8 aralik görünüyor, benim bu ay reglim cok.kisa sürdü 4 gun toplam 2 gun kanama 2 gun lekelenme seklinde, dünden beri degerlendirmeye basladim insallah guzel haberler alırızBenim de BAT 7-8 Aralık olarak gözüküyor. Regl bittiği günden beri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyoruz. Ben de burada yerimi alayım. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.![]()
Benim de 5 gün sürdü. 8-12 Kasım arası. Biter bitmez 13-15 Kasım değerlendirme yaptık. Gün aşırı ilerleyeceğim. 3 buçuk yıllık evliyim ve artık gerçekten istiyorum.benimle aynı bat benimde 7 8 aralik görünüyor, benim bu ay reglim cok.kisa sürdü 4 gun toplam 2 gun kanama 2 gun lekelenme seklinde, dünden beri degerlendirmeye basladim insallah guzel haberler alırız![]()
aminn bende 10 aydir deniyorum 1.5 yıllık evliyim bende istiyorum, döngüm 26 28 gun arasinda degisiyor ama son iki ayki reglimde gecikme oldugu için bu ay kestiremiyorum bende gun aşırı ilerleyecegim, yumurtlama akintimi gorunce 3 gun ust uste degerlendirecegim sonrasi Allah kerim, Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsinBenim de 5 gün sürdü. 8-12 Kasım arası. Biter bitmez 13-15 Kasım değerlendirme yaptık. Gün aşırı ilerleyeceğim. 3 buçuk yıllık evliyim ve artık gerçekten istiyorum.Rabbim sağlıcakla, hayırla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.
![]()
ya ama doktorlar gebelıgıne engel bir buyuklukte değil demişti bu kontrolde bu ayda olmazsa polipi aldıralım dedı. bakalım ınsallah. kız 40a kadar bir tane daha doğuraydım:)Yaa ben nedense çok inanıyorum polipi aldırır aldırmaz hamilelik haberi alıcaz senden
Of ben de bu sene bitmeden hamile kalıp hayırlısıyla doğurmak istiyorumya ama doktorlar gebelıgıne engel bir buyuklukte değil demişti bu kontrolde bu ayda olmazsa polipi aldıralım dedı. bakalım ınsallah. kız 40a kadar bir tane daha doğuraydım:)
inşallah canım benim allah doğru zamanda nasip etsin.Of ben de bu sene bitmeden hamile kalıp hayırlısıyla doğurmak istiyorum![]()