• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hadi hayrlusı inşallah canımmm, bende idare eder perşembe eşimi doktora götürcem bakalım ne durumda durdumu, ilerliyormu ne durumda dıe inşallah durmuştur, perşembe olsada gıdıp öğrensek dıe bekliyorum
ay canim insallah guzel haberler alırsınız insallah bu ay o ay olurr🙏🏿💖

amiinn inşallahhh benim icin aralik ayri onemli dogum gunum gecikmeme denk geliyor insallah mujdeli haberi almak istiyorum umarim bu ay bizim ayimiz olur💖💖💖
İnşaAllah ben doğum günümde bu ayın başlarında negatifi gördüm. Gerçekten çok güzel bir hediye olurdu görseydim. Sizle görürüz İnşaAllah 🤲

Kızlar yumurtlama pik mi? 19. adet döngüsü bugün. Normalde 28-29 günlük döngülerim var yalnız 2 aydır tam yumurtlama döneminde birliktelik olunca regl döngüsü de 32lere uzamaya başladı. 2 aydır bu şekilde. Son regl tarihi 30 ekim-4 kasım. Beklenen uygulamadaki regl tarihi 27’si ama muhtemelen uzar 3 ya da 4’e. Heyecanlıyım. Hangi günler uygun? Silikleşmeye başladığında kaç gün devam etmeli?

Eklentiler

• IMG_2409.webp
    IMG_2409.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_2408.webp
    IMG_2408.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 2
Back
X