• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

D dodo1234 kuzum konuyu başından beri takip ediyorum yorum yazmasam da herşeye hakimim🤣 inşallah güzel haberler alırsın senin regline var daha. Ben bugün çok şükür ki regl oldum 1 aydır bu anı bekliyorum ne kadar zor gebe olmadığını bildiğinde halde regl olmamak ilk defa böyle bişey yaşadım 🥴 regl olduğuna bile şükrediyor insan ya🤣🤪 hayaller aralık sonuna kaldı bakalım bu ay neler bekliyor 🤣
yaa canimmm hosgeldin cok ozledim seni💖💖💖💖 senden bu haberi bekliyordum sonunda olmussun ve guzel bi donguye basliyorsun insallah bu ay guzel haberler alırız 💖💖 simdilik bende beklemedeyim bakalim

Hayırlı akşamlar kızlar
Dün Vajinal enfeksiyon için kadın doğuma gitmiştim kaşıntı yanma batma var diye kan istedi enfeksiyon var ona bakacak sandım betahcg istemiş 🙄
0.05 zaten olmadığı belliydi
Yarın sonuç göstermek için gideceğim ilaç yazacak ama çok perişanım bat 10 gün var daha olsa bile çıkmaz zaten
daha bata cok var daha yolda zigotun fjdhdjdn

Gülüm bende öyleyim şu an. Ped asla dolmuyor akan bir şey yok peçeteyi içeri doğru sürünce çok hafif bir leke geldi devamı gelmedi göğsüm şiş hiç ağrım sızım yok normalde kasıklsrım çok ağrır ama sabah test negatifti bilmiyorum napıcaz
Bu ne zaman gelmeye başladı sende

benim belim kopuyor resmen bacagima dogru ayni adet oncesi bel agrisi gibi galiba ben yolcuyum jdjdjxjxkx

Back
X