• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?

Kızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
yani eltimin hamile kalinca çıkmıştı onada ilac verildi ilk gebeliginde de ayni sekilde olmustu hamile kalinca cikmisti gebelik boyunca ilac kullandi dogumdan sonra duzeldi , eger sizde varsa muhtemelen doktor ilac baslar canim kisa surede belli bi seviyeye cekiyor deger zaten doktor ilac basladi mi?

yani eltimin hamile kalinca çıkmıştı onada ilac verildi ilk gebeliginde de ayni sekilde olmustu hamile kalinca cikmisti gebelik boyunca ilac kullandi dogumdan sonra duzeldi , eger sizde varsa muhtemelen doktor ilac baslar canim kisa surede belli bi seviyeye cekiyor deger zaten doktor ilac basladi mi?
Ben zaten tiroid hastasıyım. Ama normal değerinde seyrediyordu. Dünkü sonucum baya yüksek çıktı. İlac mg artıracak sanırım. Ama bu şekilde korunmasız ilişkiye devam etmek mantıklı mı bilemedim ya akıl verin bana 🤦‍♀️

Benimde ara ara dediğim gibi kasıklarıma Ağrı girip çıkıyor hızlı
Kesinlikle hep psikolojik. 2 gün önce yazmıştım buraya da. Öyle belirtilerim oldu ki hamileyim kesin diyordum kendi kendime. Sanırım korunmasız ilişki de hormonları etkiliyor. Ve adet öncesi belirtileri yaşıyoruz. Oluruna bırakmanız tavsiyem. Diğer türlü zaman asla geçmiyor

Bizim komün halde aynı şeyleri yaşamamız peki bu arada ben ban yedim 1 gün alt tarafı öneri sundum bu kadar abartmak doğru gelmedi önce bir uyarı verilseydi keşke.

Kızlar böyle olunca çıldırıyorum regl gelmiyor bir kere peçeteye leke gelir gibi oldu ama afedersiniz kan filan yok. Kardeşim ya gel aç çeşmeyi bebeksende aç çeşmeyi bu nedir ya ağrı yok sızı yok anlamadım ya 32 gün oldu artık

yaa canimmm hosgeldin cok ozledim seni💖💖💖💖 senden bu haberi bekliyordum sonunda olmussun ve guzel bi donguye basliyorsun insallah bu ay guzel haberler alırız 💖💖 simdilik bende beklemedeyim bakalim
Bende seni çok özledim bebeğimm💕 yeni umutlarla tekrar devam bakalım 🙏 inşallah sen doğum günü hediyeni alırsın dualarım seninle 😘

Back
X