evet ya her aci bizde gercektenMalesef bız kadınların cekmedıgı cıle yok regl ağrıları berbat bise
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya her aci bizde gercektenMalesef bız kadınların cekmedıgı cıle yok regl ağrıları berbat bise
yaa kramplar gebelde olumlu sonuclar getiriyo sanirimBenim de bu gece kasık mı desem karın mı desem ne bilmiyorum ama sağ tarafa giren çıkan bıçaklar, vurulan yumruklar, acılı seğirmeler var. Kramp gibi ani çok fena![]()
Bitecek inşallah da ben de bittimmbusey kalmamis kiii bitmis bitmisss jxjxjxjxjx

Benim 5 üstü çıktı. Engelmiş sanırım gebe kalmaya. Ama yine de denesek mi bilemedim. Arkadaşının kaçtı acaba?Senin kaç çıktı canım. Benim arkadaşım gebe kaldı denemenin ikinci ayında dahiliyeye giderek ilaçlarını kullanmaya da devam etti
Benimde oyle ve ben sürekli açım yapım gereği normalde boyle biri degilim zapzayıf bi kızım am cok yemek yemeye basladımbenimde hep adet öncesi agrirdi bu ay yumurtlamada basladi ve hic gecmedi hep sisti ve agiyordu progesteron hala dusmemis yaniiii
Kiste dönmüş de olabilirmiş yumurta. Bilemiyorum ama nefesimi kesiyor arada. Bir çalışma yetiştirmem lazım tam odaklanıyorum ama bir giriyor, bir vuruyor çok fena. Bugün malum negatifti umudum da yok açıkçası artık...yaa kramplar gebelde olumlu sonuclar getiriyo sanirim
Benim de çok ağrılı geçer bu bilgiyi önceden bilseydim keşkeBu arada kızlar eğer regl olursam bu ay sancısız geçirmemin sebebi avokado dur. Ne zaman düzenli avokado yesem regl sancılarım azalıyor ben normalde hastanelik seviyede ağrı çekerim
yaaa baslar mi bu kadsr erken belirtiler yaa benimde 2 gundur ne yesem mideme dokunuyo xjxnxjdj gerci ben negatifi gordum de nfdjdjdBenimde oyle ve ben sürekli açım yapım gereği normalde boyle biri degilim zapzayıf bi kızım am cok yemek yemeye basladım
Kız ben kocaman gördüm negatifi shdjdjcjxyaaa baslar mi bu kadsr erken belirtiler yaa benimde 2 gundur ne yesem mideme dokunuyo xjxnxjdj gerci ben negatifi gordum de nfdjdjd
Kesinlikle. Düşüğe de sebep oluyor. Mg yüksek olanı kullanmaya başladım bugün. Bu şekilde hamile kalınır mı diye merak ediyorum. Hani düşerken değer, hamile de kalırsam çok fazla etkiler mi diye de merakım var. Kafam karıştı baya canımı da sıktı açıkcası bu durum. Aslında bir kaç ay önce kontrole gitmem gerekirken enteresan bir şekilde aklıma bile gelmedi tiroid kontrolüne gitmem gerektiği.Merhaba ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım sonradan kan verdiğimde gördüm ki tsh 5 mis geçmiş tahlillerime baktım geçen seneki kimyasalda da yüksekmiş şuan tiroid ilacı kullanıyorum Dr tiroid yüksekliğinin sebep olabileceğini söyledi
benimde negatifti askim uzulme belietiler var ama zigotumuz ortada yok jdjdjdjdKiste dönmüş de olabilirmiş yumurta. Bilemiyorum ama nefesimi kesiyor arada. Bir çalışma yetiştirmem lazım tam odaklanıyorum ama bir giriyor, bir vuruyor çok fena. Bugün malum negatifti umudum da yok açıkçası artık...
sen cok erken kan verdin bi zahmet gor cjcjdkdkxkxKız ben kocaman gördüm negatifi shdjdjcjx
İnşaAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde gebe kalırız. Ne diyeyim kullanmaya devam ilacı bakalımNormalde tsh 2 altı oöması gerekırmıs gebe olmaknıcın benımkı 4.38 cok yuksek degıl ama gebelık dusundugun ıcın hafıf dozda ılac baslıyorum dedı ve bana ılac verdı 13. Ayım
Hahahaha eger regl olmazsam pazar tekrar yaparım sjdjdjdsen cok erken kan verdin bi zahmet gor cjcjdkdkxkx
Yarın mortingen söyler bana da yine olmadığınıbenimde negatifti askim uzulme belietiler var ama zigotumuz ortada yok jdjdjdjd
Adet olmadığın müddetçe hep bir umut vardıryaaa baslar mi bu kadsr erken belirtiler yaa benimde 2 gundur ne yesem mideme dokunuyo xjxnxjdj gerci ben negatifi gordum de nfdjdjd
İnşaAllah. İsteyen herkese nasip olsunDüşünsenize hepimiz hamile çıkıyormuşuz birde ay ne güzel curcuna olur asjsj