• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bu arada kızlar eğer regl olursam bu ay sancısız geçirmemin sebebi avokado dur. Ne zaman düzenli avokado yesem regl sancılarım azalıyor ben normalde hastanelik seviyede ağrı çekerim

Ya şimdi düşündüm de bekarken keşke pcos olduğum ortaya çıksaydı ya da yeni evlenince bunca yıl korunmazdım o kadar da gittim doktora

Merhaba ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım sonradan kan verdiğimde gördüm ki tsh 5 mis geçmiş tahlillerime baktım geçen seneki kimyasalda da yüksekmiş şuan tiroid ilacı kullanıyorum Dr tiroid yüksekliğinin sebep olabileceğini söyledi
Kesinlikle. Düşüğe de sebep oluyor. Mg yüksek olanı kullanmaya başladım bugün. Bu şekilde hamile kalınır mı diye merak ediyorum. Hani düşerken değer, hamile de kalırsam çok fazla etkiler mi diye de merakım var. Kafam karıştı baya canımı da sıktı açıkcası bu durum. Aslında bir kaç ay önce kontrole gitmem gerekirken enteresan bir şekilde aklıma bile gelmedi tiroid kontrolüne gitmem gerektiği.

Kiste dönmüş de olabilirmiş yumurta. Bilemiyorum ama nefesimi kesiyor arada. Bir çalışma yetiştirmem lazım tam odaklanıyorum ama bir giriyor, bir vuruyor çok fena. Bugün malum negatifti umudum da yok açıkçası artık...
benimde negatifti askim uzulme belietiler var ama zigotumuz ortada yok jdjdjdjd

Back
X