- 14 Mart 2025
- 410
- 60
- 13
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıletlerde pahalı napsın cocukKız cıksın yola beklemesin![]()
ay hayir ya taziye vardi da ordaydiiimmm
sabirsizligimiz beni bitiriyo fjfjfjdnDurakta beklıyo![]()
Aa pardon o zaman ettiğim laf biraz yersiz olduay hayir ya taziye vardi da ordaydiiimmm
gitme zigotun üstüne yolu uzun fjdjdjdKız cıksın yola beklemesin![]()
yok canim nerden biliceksinnn bisey olmaz sorun degil bebegiiimmmAa pardon o zaman ettiğim laf biraz yersiz oldu![]()
yaa bende heran gorecekmisim gibi hissediyorum belim o kadar cok agriyor ki hep bu agriyi reglden bir gun once yaşarım ertesi gun mutlaka regl gelir bu agridan analrim yani olacağımıKızlar benim bu yanlarım ağrıyor ya alt karnın yan kısımları çok tuhafff yarın kırmızıları görmem inşallah![]()
Gercekten regl gebelık belırtılerı aynı dıyolarya aslında bır bel agrısı var onu cok net kestırıyorum dıyorum ya geldı yada gelıyor net yanı ondan anlarım bıcak saplanması gıbı oluryaa bende heran gorecekmisim gibi hissediyorum belim o kadar cok agriyor ki hep bu agriyi reglden bir gun once yaşarım ertesi gun mutlaka regl gelir bu agridan analrim yani olacağımı
inanilmaz bir agri gercekten belimi vucudumdan ayirmak istiyorum suaannnn bacaklarima vuruyorrrrGercekten regl gebelık belırtılerı aynı dıyolarya aslında bır bel agrısı var onu cok net kestırıyorum dıyorum ya geldı yada gelıyor net yanı ondan anlarım bıcak saplanması gıbı olur
benimde hep adet öncesi agrirdi bu ay yumurtlamada basladi ve hic gecmedi hep sisti ve agiyordu progesteron hala dusmemis yaniiiiBirde benim normalde adet öncesi göğüslerim hiç ağrımazdı geçen ayda da hassasiyet vardı bu hormonlara ne diyim ben ajsj ama sanki bu ay göğüslerim daha fazla ağrıyor şuanda da var hatta
Valla kızlar benım bekarken hep agrırdı goguslerım evlendim pat kesıldı 14 ay boyunca hıc yasamadım bırden sonra 2 aydır yasıyodum bu ay hıcbıse yasamıyorum ne gogus ne kasık sadece bogun cok az kaısk agrısı hıcbır belırtım yok yunurtlama akıntısını bıle zar zor gordum tek belırtım yumurtlama oldugunu dusundugum gun yasadıgım patlayacak kadar olan sancım baskada bısey yok klomen etkısı benceBirde benim normalde adet öncesi göğüslerim hiç ağrımazdı geçen ayda da hassasiyet vardı bu hormonlara ne diyim ben ajsj ama sanki bu ay göğüslerim daha fazla ağrıyor şuanda da var hatta
Benim döngüm 30-33 gün arasında olur bu hafta say say bitmiyor ayın 2sinde başladı daha sırada yarın var cumartesi var kafayı yiycemm asjsjbenimde hep adet öncesi agrirdi bu ay yumurtlamada basladi ve hic gecmedi hep sisti ve agiyordu progesteron hala dusmemis yaniiii
Malesef bız kadınların cekmedıgı cıle yok regl ağrıları berbat biseinanilmaz bir agri gercekten belimi vucudumdan ayirmak istiyorum suaannnn bacaklarima vuruyorrrr(((( en geç 6 aralik sabahi olmam gerek bu agriya gore
Biz kadınların işi zor valla her ay farklı bişey yaşıyoruz ve yıpratıcıValla kızlar benım bekarken hep agrırdı goguslerım evlendim pat kesıldı 14 ay boyunca hıc yasamadım bırden sonra 2 aydır yasıyodum bu ay hıcbıse yasamıyorum ne gogus ne kasık sadece bogun cok az kaısk agrısı hıcbır belırtım yok yunurtlama akıntısını bıle zar zor gordum tek belırtım yumurtlama oldugunu dusundugum gun yasadıgım patlayacak kadar olan sancım baskada bısey yok klomen etkısı bence
Malesef ve her ay gebe sanıyoz kendımızıBiz kadınların işi zor valla her ay farklı bişey yaşıyoruz ve yıpratıcı
Benim de bu gece kasık mı desem karın mı desem ne bilmiyorum ama sağ tarafa giren çıkan bıçaklar, vurulan yumruklar, acılı seğirmeler var. Kramp gibi ani çok fenayaa bende heran gorecekmisim gibi hissediyorum belim o kadar cok agriyor ki hep bu agriyi reglden bir gun once yaşarım ertesi gun mutlaka regl gelir bu agridan analrim yani olacağımı
busey kalmamis kiii bitmis bitmisss jxjxjxjxjxBenim döngüm 30-33 gün arasında olur bu hafta say say bitmiyor ayın 2sinde başladı daha sırada yarın var cumartesi var kafayı yiycemm asjsj