ablam hem regl yok hem test yok nasil eledin kendini djdhxjjxDPO 13 Test mest yapmiyorim:) regli 2 gun gecti gogus hassasiyetim azaldo onin disinda birseu ypk bence bu qyda elendimndjdjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam hem regl yok hem test yok nasil eledin kendini djdhxjjxDPO 13 Test mest yapmiyorim:) regli 2 gun gecti gogus hassasiyetim azaldo onin disinda birseu ypk bence bu qyda elendimndjdjd
Özel cips kolaablam hem regl yok hem test yok nasil eledin kendini djdhxjjx
Afiyet şifa olsun canım
Ben 11 aralık sadecd klomen kullandım kendı cstlsdıKızlar benimde 19 aralık bat bu ay klomen ve ovitrelle oldum beklemedeyim benim gibi olan var mo acaba
Gebelık testı yapmısındır ıllakı bukadar gecıkmeye o ne cıktı lh pek guvenılır degıladet gecikmesinin 7. Günü
O negatif çıktı ama yumurtlama mı var acaba o yüzden yapmıştım 29 kasımda bir gün sürdü adetim onu adet olarak kabul ettim yumurtlama günüme bakayım diye ovilasyon yaptım koyu çıktıGebelık testı yapmısındır ıllakı bukadar gecıkmeye o ne cıktı lh pek guvenılır degıl
Bir gün süren adetin daha önce hiç oldu mu? Pcos var mı? Bugün mü negatif çıktı gebelik testi? Markası neydi?O negatif çıktı ama yumurtlama mı var acaba o yüzden yapmıştım 29 kasımda bir gün sürdü adetim onu adet olarak kabul ettim yumurtlama günüme bakayım diye ovilasyon yaptım koyu çıktı
benim çatlamıyodu o yüzden iğne oldum bakalım olcak mı bu ayBen 11 aralık sadecd klomen kullandım kendı cstlsdı
Daha önce hiç olmadı Pcos yok , dün yapmıştım test markası prodoctorBir gün süren adetin daha önce hiç oldu mu? Pcos var mı? Bugün mü negatif çıktı gebelik testi? Markası neydi?
Çok fazla soru sordum
O zaman bence çok şaibeli bir durumDaha önce hiç olmadı Pcos yok , dün yapmıştım test markası prodoctor![]()
Insallah olurbenim çatlamıyodu o yüzden iğne oldum bakalım olcak mı bu ay
Bır gun suren adet degısık 29 ından oncekı adetın ne zamandıO negatif çıktı ama yumurtlama mı var acaba o yüzden yapmıştım 29 kasımda bir gün sürdü adetim onu adet olarak kabul ettim yumurtlama günüme bakayım diye ovilasyon yaptım koyu çıktı
Hahahaha gogus hassasiyetim azaldo ondqm :) olsaydi artmaso gerekmez miydiiRegl yok, test yok o nasıl bir elenmedir![]()
Henüz yapmadım gelmezse yarın yapmayı düşünüyorumMerhaba bir daha test yaptınız mı? Chatgbt bana da aynı şeyleri söylüyor ama umut yok gibi bende
Artmak zorunda değil bence canım. Yani öyle bir kural yok ve azalması olmamasını gösterir diye bir bilgi de görmedimHahahaha gogus hassasiyetim azaldo ondqm :) olsaydi artmaso gerekmez miydii
Ya progestan kullaniyorum ya o da geciktirir bence insqllah canimin ici ya. 10 aralikta doktpr kontrolum var o sama kadar bisey yapmicam gelmezse bakalimArtmak zorunda değil bence canım. Yani öyle bir kural yok ve azalması olmamasını gösterir diye bir bilgi de görmediminşaAllah vardır
![]()
Aşkım fitil olarak mı kullanıyorsun doktor mu verdi sen mi başladınYa progestan kullaniyorum ya o da geciktirir bence insqllah canimin ici ya. 10 aralikta doktpr kontrolum var o sama kadar bisey yapmicam gelmezse bakalim
Başka testim yok son testimi dün kullandım ama akşama tekrar ovilasyon testi yapacağım belki test bozukturO zaman bence çok şaibeli bir durumve gebe olma ihtimali bence var gibi geldi. Başka test var mı elinde gebelik için?