bilmemek bazen daha iyi demek ki o arkadaşın erken yumurtlamış :))Valla hiç belli olmuyor iş yerinde bi arkadaşım reglden bir gün sonra ilişki yaşadım bi daha ilişki olmamıştı hamile kaldım dedi. Nerde Yumurtlama dpo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmemek bazen daha iyi demek ki o arkadaşın erken yumurtlamış :))Valla hiç belli olmuyor iş yerinde bi arkadaşım reglden bir gün sonra ilişki yaşadım bi daha ilişki olmamıştı hamile kaldım dedi. Nerde Yumurtlama dpo![]()
doktor kontrolünde mi yoksa kendin mi kullanıyorsunGünaydın kızlar bugün döngünün 6. günü adetim 2 gün önce bitti. Dün femara başladım kasıklarım çok ağrıyor ya![]()
yumurtlama ve çatlama takibi yaptın mıGünaydın kızlar. Sat 8 Kasım’dı, Bat 7 Aralık’tı. Dün sabah ve bu sabah Awox test yaptım negatif. 1 gün gecikme var ama her günü değerlendirdik. Bundan sonra daha da pozitife dönmez değil mi? Bir de PCOS’luyum. Diyorum bir umut belki geç yumurtlama, geç implantasyon, geç hcg diye ama ben mi umutlanacak bi dal arıyorum bilmiyorum. Deneyimleriniz doğrultusunda bu iş bu ay için bitmiş midir yoksa hala bir umut var mıdır yardımcı olabilir misiniz kızlar
Ay hadi gözünüz aydın. İki gün sonra kan da verin bence . Ovitrelle kullandınız mı o da pozitif gösterebiliyor dikkat edindarısı bize de ya
Hayır kullanmadım evet adet gecikmem olsun kan vericem belki test hatalıdır emin değilim o yüzden, hepimize kolaylıkla nasip olsun :)))Ay hadi gözünüz aydın. İki gün sonra kan da verin bence . Ovitrelle kullandınız mı o da pozitif gösterebiliyor dikkat edindarısı bize de ya
![]()
Hayır hiçbir takip yapmadım. Regl bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiye girdim sadece. En son ilişki de 29 Kasım’da oldu. Sonra beklemeye başladım işte.yumurtlama ve çatlama takibi yaptın mı
dpo kaçtaydın canım biliyormusun yumurtlama takibi yapmışmıydınHayır kullanmadım evet adet gecikmem olsun kan vericem belki test hatalıdır emin değilim o yüzden, hepimize kolaylıkla nasip olsun :)))
DPO 12 de test yaptım bugün dpo 13dpo kaçtaydın canım biliyormusun yumurtlama takibi yapmışmıydın
takip etmediğin için bizde tam yorum yapamayız yumurtlamasız bir döngün de olmuş olabilir çok geç yumurtlamışsın da olabilir hepsi ihtimaller dahilinde ....Hayır hiçbir takip yapmadım. Regl bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiye girdim sadece. En son ilişki de 29 Kasım’da oldu. Sonra beklemeye başladım işte.
Evet ama yumurtlama takibi yapmak çok stresli bir süreç ve görev gibi. Ama çoğu uzman strese girmeden akışında yapılan birliktelikte gebelik oluyor diyor. Ben de bu ay böyle denemek istedim. Stres faktörü her şeyin düşmanı.takip etmediğin için bizde tam yorum yapamayız yumurtlamasız bir döngün de olmuş olabilir çok geç yumurtlamışsın da olabilir hepsi ihtimaller dahilinde ....
evet benimde alnımda sivilce doldu stresten normalde sivilce çıkarmazdım ben birde alından ergen gibi hiç ama stres olunca her şey olabiliyorEvet ama yumurtlama takibi yapmak çok stresli bir süreç ve görev gibi. Ama çoğu uzman strese girmeden akışında yapılan birliktelikte gebelik oluyor diyor. Ben de bu ay böyle denemek istedim. Stres faktörü her şeyin düşmanı.
Evet işte o yüzden dedim ben gün aşırı ilişki değerlendireyim olursa olur olmazsa nasibimizde yoktur dedim. Şimdi de 1 gün gecikme test negatif olunca dedim pcostan dolayı acaba geç yumurtlama geç döllenme geç hcg yaşayan oldu mu acaba hiçevet benimde alnımda sivilce doldu stresten normalde sivilce çıkarmazdım ben birde alından ergen gibi hiç ama stres olunca her şey olabiliyor
Bende bir gün adet oldum bitti üzerinden 7 gün geçti acaba bende de mi Pcos var doktorlar bir şey söylemiyorlar geçiştiriyorlar ama normal değil şimdide ovilasyon pik gösteriyor 2 gündürEvet işte o yüzden dedim ben gün aşırı ilişki değerlendireyim olursa olur olmazsa nasibimizde yoktur dedim. Şimdi de 1 gün gecikme test negatif olunca dedim pcostan dolayı acaba geç yumurtlama geç döllenme geç hcg yaşayan oldu mu acaba hiç
Doktor kontrolündedoktor kontrolünde mi yoksa kendin mi kullanıyorsun
Pcosun belli başlı belirtileri var. Düzensiz regl, tüylenme, halsizlik, kilo alımı, insülin direnci, kilo vermede güçlük vs hepsi birbirini tetikleyen şeylerBende bir gün adet oldum bitti üzerinden 7 gün geçti acaba bende de mi Pcos var doktorlar bir şey söylemiyorlar geçiştiriyorlar ama normal değil şimdide ovilasyon pik gösteriyor 2 gündür
zaten gün aşırı yaşayınca bir nevi yumurtlaman varsa kaçırmamış da oluyorsun. inşallah geç yumurtlama geç döllenme artık her ne varsa o şekilde olmuştur ve pozitiftirr bizi de haber edersinEvet işte o yüzden dedim ben gün aşırı ilişki değerlendireyim olursa olur olmazsa nasibimizde yoktur dedim. Şimdi de 1 gün gecikme test negatif olunca dedim pcostan dolayı acaba geç yumurtlama geç döllenme geç hcg yaşayan oldu mu acaba hiç
Valla inanır mısınız benim ilk çocuğumda öyle oldu bende ona şaşkınım tek ilişkiydi adetten 3 gğn sonraydıValla hiç belli olmuyor iş yerinde bi arkadaşım reglden bir gün sonra ilişki yaşadım bi daha ilişki olmamıştı hamile kaldım dedi. Nerde Yumurtlama dpo![]()
başkaları öyle oldu diye sende de öyle olacak diye bir kaide yok canım testin gayette pozitif kendini strese sokma tebrik ederimmMerhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır umarım, benim reglime 1 gün var bu sabah yapılmış bir test fotoğraftan biraz daha belirgin 2. Çizgi var ama hiç durmayan şiddetli bir kasık ağrım var ve burada o kadar çok dış ve kimyasal gebelik haberi okudum ki çok stres oldum bu test onlardan birine işaret eder mi hamile miyim değil miyim hiç bilemiyorum