• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

O kısmı keyifli yaa aslında ben bir an önce geçsem o kısma ben çok kaliteli uydurup bedenimi de ikna ediyorum geçen ay kesin hamileydim mesela 🤣🤣🤣
Geçen ay bel ağrısından hareket edemedim dedim kesin geliyor bu ay (bel fıtığımın olması küçük bir detay tabi ne alakası var). Yürüyüşüm falan değişti dikkat ediyorum o kadar iknayım ki. Kan verdim reglme bir hafta kala negatif. Regl olana kadar inanmadım testlere. Üç günde bir awox getiren kargocunun gözü yaşlı… Neyse geldik bugünlere sağlığımız yerinde olsun da 😅 İki gün sonra başlarım testlere yine 😂

Geçen ay bel ağrısından hareket edemedim dedim kesin geliyor bu ay (bel fıtığımın olması küçük bir detay tabi ne alakası var). Yürüyüşüm falan değişti dikkat ediyorum o kadar iknayım ki. Kan verdim reglme bir hafta kala negatif. Regl olana kadar inanmadım testlere. Üç günde bir awox getiren kargocunun gözü yaşlı… Neyse geldik bugünlere sağlığımız yerinde olsun da 😅 İki gün sonra başlarım testlere yine 😂
Kız aynı senın dedıgın gıbı gecen ay reglıme 3 gun kala belım ortadan ayrıldı ne oturabıldım ne kalkanıldım tabı hamıle sandım ama degıldım

Ya insan beyni gerçekten aşırı ilginç insan kendi inanınca vücut da hamile gibi hareket ediyor yaa maddi manevi zor bir süreç akıl sağlımızı kaybetmeden varsaydık bir hayırlı güzel sonuca 🐣

Bu arada benim de belime eğilip doğrulurken bir şeyler saplandı karnıma saplanır gibi oldu kasıklarımda hafif batmalar oldu bayağı bir akıntım oldu gaz ve kabızlık yaşadım işte bunlar hep progesteron hormonunun bizi kandırmasıymış ovulasyondan sonra vücut her türlü bu işleri yapıyomus ya hamileysek diye biz de o belirtilere inanıp kendimizi hamile ilan ettik 🤣 benim vücudum öyle ikna oldu ki adet olamadım 🤣🤣🤣 ilaç kullandım adet olmak için :)

Bu arada benim de belime eğilip doğrulurken bir şeyler saplandı karnıma saplanır gibi oldu kasıklarımda hafif batmalar oldu bayağı bir akıntım oldu gaz ve kabızlık yaşadım işte bunlar hep progesteron hormonunun bizi kandırmasıymış ovulasyondan sonra vücut her türlü bu işleri yapıyomus ya hamileysek diye biz de o belirtilere inanıp kendimizi hamile ilan ettik 🤣 benim vücudum öyle ikna oldu ki adet olamadım 🤣🤣🤣 ilaç kullandım adet olmak için :)
Ahahahah aynen muhtemelen benim de öyle oldu fazla ikna ettik 😂😂😅
Ya gecıkmede bız hamıle sandıgımızdan oluyo ılk gebelık ıstedıgm 4 ay 10 gun gecıkmelerım oldu hamıle degıldım tabı ama sureklı acılde hcg verıyodhm agrılarla gıdıp
Kesinlikle. Sürekli nasıl verdin ya ben acile gidip bel fıtığı için iğne istedim ama gebelik şüphem var dedim öyle test yaptılar

Kahveye döndüyse yavaş yavaş biter kuzum. Benimde 1 gün oldu biteli bakalım. Ovülasyon 17 si gösteriyor uygulamada da. Ovülasyon testi yapmıycam oda stres ediyor beni gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum
uygulamaya gore ilerleme ovü yapmiyosan kendini takip et tahmini bi yumurtlama bulursun ve o araya ust uste degerlendirirsin, bende ovü dusunuyordum bu ay ama bakalim hala kararsizim almadim henüz almayabilirim aladabilirim bilmiyorum djhdhdj biyosun ben karsiyim normalde ovulasyon testine ama geçtiğim dongude reglim 4 gun surdu ve buda 4 gun erken yumurtlamama sebep oldu gun asiri ilerlemistim ama o arayi iyi bilseydim ust uste değerlendirirdim bu ay beli bi sure ust uste degelendirme yapmayi düşünüyorum bakalim bu ay nasil olacak birde boyle deneyecegim

Ahahahah aynen muhtemelen benim de öyle oldu fazla ikna ettik 😂😂😅

Kesinlikle. Sürekli nasıl verdin ya ben acile gidip bel fıtığı için iğne istedim ama gebelik şüphem var dedim öyle test yaptılar
Doktor once soruyor agrılarım var dıyorum ılac vermek ıcın soruyor şüphem var dıyıncede test yapıyorlar

Pcos var mı regl tarihi net mi
Pcos var, haşımato var fibromiyalji desen var 😅 adet tarihim net genelde sapmaz 28 günde bir. Inositol karaciğerimi biraz zorladı doktor kullanmamı istemedi. Yumurtlama takibi yaptık yumurtlama oluyor, çatlama şüpheli (bir kez çatlamadı kiste dönüştü) doktor en son birkaç ay kendi haline bırakalım sonra düşünelim dedi. Siz ikinci bebeği istiyorsunuz değil mi , Allah hayırlıca güzel haberi almayı nasip etsin

buralarda bir kahve aşığı vardı günü geçmişti test yapacaktı naptınnn K kahveasigiii
Pazar günü adet oldum maalesef. O ağızda ki acı tat da neden oldu hiç bilmiyorum hayatımda ilk defa öyle birşey yaşadım. Herhangi ilaç falan da kullanmıyorum folik asit kullanıyordum, o ağızda değişik tat yapar mı hiç bilmiyorum. Moralim bozuldu işte şu hastalıklı günleri bir an önce atlamak istiyorum 🥲

Pcos var, haşımato var fibromiyalji desen var 😅 adet tarihim net genelde sapmaz 28 günde bir. Inositol karaciğerimi biraz zorladı doktor kullanmamı istemedi. Yumurtlama takibi yaptık yumurtlama oluyor, çatlama şüpheli (bir kez çatlamadı kiste dönüştü) doktor en son birkaç ay kendi haline bırakalım sonra düşünelim dedi. Siz ikinci bebeği istiyorsunuz değil mi , Allah hayırlıca güzel haberi almayı nasip etsin
Combo olmuş üçü de. Olsun hiçbiri engel değil. Ben de tek kurşunla hamile kalmadım. Her ay farklı doktora gittim farklı görüşler almak istedim. Özellikle birden fazla düşük, kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlara bunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Her doktorun ekolü ve konulara hassasiyeti farklı. Birçok tanıdığım erken önlem alınamadığı için basit sebeplerden kayıplar yaşadı. Kamu spotu gibi oldu 😞 İkinciyi istiyoruz benim de 21 aylık oğlum var. Oğluma hamile kaldığım ay artık tamamen salıp, alkolün dibine vurup, idrar yollarından dolayı antibiyotik tedavisi görüp, damacanaları sırtladığım aydı. Öncesi tam olarak şuan olduğum gibiydi. Bir doktor çocuğun olmayabilir demişti hatta yumurtalıklarım tamamen kist doluydu. Hiç belli olmuyor bu işler. Elim ağrıdı amma yazdım 😂

Back
X