- 10 Mart 2025
- 738
- 246
- 18
- 26
Ay nasıl guldum yaİyi akşamlar kızlar napıyorsunuz.Ben belirti uyduruyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nasıl guldum yaİyi akşamlar kızlar napıyorsunuz.Ben belirti uyduruyorum![]()
Geçen ay bel ağrısından hareket edemedim dedim kesin geliyor bu ay (bel fıtığımın olması küçük bir detay tabi ne alakası var). Yürüyüşüm falan değişti dikkat ediyorum o kadar iknayım ki. Kan verdim reglme bir hafta kala negatif. Regl olana kadar inanmadım testlere. Üç günde bir awox getiren kargocunun gözü yaşlı… Neyse geldik bugünlere sağlığımız yerinde olsun daO kısmı keyifli yaa aslında ben bir an önce geçsem o kısma ben çok kaliteli uydurup bedenimi de ikna ediyorum geçen ay kesin hamileydim mesela![]()
Kız aynı senın dedıgın gıbı gecen ay reglıme 3 gun kala belım ortadan ayrıldı ne oturabıldım ne kalkanıldım tabı hamıle sandım ama degıldımGeçen ay bel ağrısından hareket edemedim dedim kesin geliyor bu ay (bel fıtığımın olması küçük bir detay tabi ne alakası var). Yürüyüşüm falan değişti dikkat ediyorum o kadar iknayım ki. Kan verdim reglme bir hafta kala negatif. Regl olana kadar inanmadım testlere. Üç günde bir awox getiren kargocunun gözü yaşlı… Neyse geldik bugünlere sağlığımız yerinde olsun daİki gün sonra başlarım testlere yine
![]()
Ya insan beyni gerçekten aşırı ilginç insan kendi inanınca vücut da hamile gibi hareket ediyor yaa maddi manevi zor bir süreç akıl sağlımızı kaybetmeden varsaydık bir hayırlı güzel sonucaGeçen ay bel ağrısından hareket edemedim dedim kesin geliyor bu ay (bel fıtığımın olması küçük bir detay tabi ne alakası var). Yürüyüşüm falan değişti dikkat ediyorum o kadar iknayım ki. Kan verdim reglme bir hafta kala negatif. Regl olana kadar inanmadım testlere. Üç günde bir awox getiren kargocunun gözü yaşlı… Neyse geldik bugünlere sağlığımız yerinde olsun daİki gün sonra başlarım testlere yine
![]()
20 gün gecikti bir de 20. Beni kimse ikna edemezdi olmadığımaKız aynı senın dedıgın gıbı gecen ay reglıme 3 gun kala belım ortadan ayrıldı ne oturabıldım ne kalkanıldım tabı hamıle sandım ama degıldım
Ne zaman bıraktık o zaman varırız da bırakması mesele tabiYa insan beyni gerçekten aşırı ilginç insan kendi inanınca vücut da hamile gibi hareket ediyor yaa maddi manevi zor bir süreç akıl sağlımızı kaybetmeden varsaydık bir hayırlı güzel sonuca![]()
Bu arada benim de belime eğilip doğrulurken bir şeyler saplandı karnıma saplanır gibi oldu kasıklarımda hafif batmalar oldu bayağı bir akıntım oldu gaz ve kabızlık yaşadım işte bunlar hep progesteron hormonunun bizi kandırmasıymış ovulasyondan sonra vücut her türlü bu işleri yapıyomus ya hamileysek diye biz de o belirtilere inanıp kendimizi hamile ilan ettikGeçen ay bel ağrısından hareket edemedim dedim kesin geliyor bu ay (bel fıtığımın olması küçük bir detay tabi ne alakası var). Yürüyüşüm falan değişti dikkat ediyorum o kadar iknayım ki. Kan verdim reglme bir hafta kala negatif. Regl olana kadar inanmadım testlere. Üç günde bir awox getiren kargocunun gözü yaşlı… Neyse geldik bugünlere sağlığımız yerinde olsun daİki gün sonra başlarım testlere yine
![]()
Ya gecıkmede bız hamıle sandıgımızdan oluyo ılk gebelık ıstedıgm 4 ay 10 gun gecıkmelerım oldu hamıle degıldım tabı ama sureklı acılde hcg verıyodhm agrılarla gıdıp20 gün gecikti bir de 20. Beni kimse ikna edemezdi olmadığıma![]()
Yaaaa valla şu an ben de şüpheye düştüm20 gün gecikti bir de 20. Beni kimse ikna edemezdi olmadığıma![]()
Ahahahah aynen muhtemelen benim de öyle oldu fazla ikna ettikBu arada benim de belime eğilip doğrulurken bir şeyler saplandı karnıma saplanır gibi oldu kasıklarımda hafif batmalar oldu bayağı bir akıntım oldu gaz ve kabızlık yaşadım işte bunlar hep progesteron hormonunun bizi kandırmasıymış ovulasyondan sonra vücut her türlü bu işleri yapıyomus ya hamileysek diye biz de o belirtilere inanıp kendimizi hamile ilan ettikbenim vücudum öyle ikna oldu ki adet olamadım
ilaç kullandım adet olmak için :)
Kesinlikle. Sürekli nasıl verdin ya ben acile gidip bel fıtığı için iğne istedim ama gebelik şüphem var dedim öyle test yaptılarYa gecıkmede bız hamıle sandıgımızdan oluyo ılk gebelık ıstedıgm 4 ay 10 gun gecıkmelerım oldu hamıle degıldım tabı ama sureklı acılde hcg verıyodhm agrılarla gıdıp
Biraz kk, biraz boş vakit, biraz pcosYaaaa valla şu an ben de şüpheye düştümhamile değilsen neden 20 gün geciktin. Tüm tıp dünyasını davet ediyorum gelsinler açıklasınlar
uygulamaya gore ilerleme ovü yapmiyosan kendini takip et tahmini bi yumurtlama bulursun ve o araya ust uste degerlendirirsin, bende ovü dusunuyordum bu ay ama bakalim hala kararsizim almadim henüz almayabilirim aladabilirim bilmiyorum djhdhdj biyosun ben karsiyim normalde ovulasyon testine ama geçtiğim dongude reglim 4 gun surdu ve buda 4 gun erken yumurtlamama sebep oldu gun asiri ilerlemistim ama o arayi iyi bilseydim ust uste değerlendirirdim bu ay beli bi sure ust uste degelendirme yapmayi düşünüyorum bakalim bu ay nasil olacak birde boyle deneyecegimKahveye döndüyse yavaş yavaş biter kuzum. Benimde 1 gün oldu biteli bakalım. Ovülasyon 17 si gösteriyor uygulamada da. Ovülasyon testi yapmıycam oda stres ediyor beni gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum
Doktor once soruyor agrılarım var dıyorum ılac vermek ıcın soruyor şüphem var dıyıncede test yapıyorlarAhahahah aynen muhtemelen benim de öyle oldu fazla ikna ettik
Kesinlikle. Sürekli nasıl verdin ya ben acile gidip bel fıtığı için iğne istedim ama gebelik şüphem var dedim öyle test yaptılar
Ben de iki gün geciktim, bugün test yaptım negatif (oysa çok emindim)Biraz kk, biraz boş vakit, biraz pcosSiz ne durumdasınız şuan
Hepimiz aynısını yapıyoruz galibaDoktor once soruyor agrılarım var dıyorum ılac vermek ıcın soruyor şüphem var dıyıncede test yapıyorlar
Pcos var mı regl tarihi net miBen de iki gün geciktim, bugün test yaptım negatif (oysa çok emindim)
Pcos var, haşımato var fibromiyalji desen varPcos var mı regl tarihi net mi
Pazar günü adet oldum maalesef. O ağızda ki acı tat da neden oldu hiç bilmiyorum hayatımda ilk defa öyle birşey yaşadım. Herhangi ilaç falan da kullanmıyorum folik asit kullanıyordum, o ağızda değişik tat yapar mı hiç bilmiyorum. Moralim bozuldu işte şu hastalıklı günleri bir an önce atlamak istiyorumburalarda bir kahve aşığı vardı günü geçmişti test yapacaktı naptınnn K kahveasigiii
Combo olmuş üçü de. Olsun hiçbiri engel değil. Ben de tek kurşunla hamile kalmadım. Her ay farklı doktora gittim farklı görüşler almak istedim. Özellikle birden fazla düşük, kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlara bunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Her doktorun ekolü ve konulara hassasiyeti farklı. Birçok tanıdığım erken önlem alınamadığı için basit sebeplerden kayıplar yaşadı. Kamu spotu gibi olduPcos var, haşımato var fibromiyalji desen varadet tarihim net genelde sapmaz 28 günde bir. Inositol karaciğerimi biraz zorladı doktor kullanmamı istemedi. Yumurtlama takibi yaptık yumurtlama oluyor, çatlama şüpheli (bir kez çatlamadı kiste dönüştü) doktor en son birkaç ay kendi haline bırakalım sonra düşünelim dedi. Siz ikinci bebeği istiyorsunuz değil mi , Allah hayırlıca güzel haberi almayı nasip etsin
Ben de hayatımda ilk defa yaşamıştım ama negatifle sonuçlandı. Vücudum oyun yapıyor galiba :)Ya yapınca lütfen haber ver çok merak ettim çünkü daha önce hiç duymamistim![]()