• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bir dene bence cidden bende sıfır umutla gıtmıştım adam umudum oldu resmen :D bugun yıne cok garıban bır sekılde hocam olumlu yanı var mı dedim :D boyle sorunca kendımı cok gariban hıssedıyorum:D
bende dicem ki hocam zayıflarken bir yandan tedavi olsam olur mu bu şekilde hiç mi şansım yok :KK15:

Kızlar sut beyazı kremsı ıkısı karısık bır akıntım oluyo uzun sure lavobaya gıtmedıgımde goruyorum genelde adetmı olacagım acaba ıslaklık oluyo

O zaman bir kk klişesi diyeyim. Hiç ummadığın zamanda oluyor kuzum 😂😂😂 Olmayacak gibi geliyorsa bu turda kesin olacak 😍🙏🏻
Aminnn inşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun.
valla bende oyle hıssedıyorum ya bir kardeşi olsun dıye yola cıktım 13 aydır bakalım nasip eder hepımıze inşallah.
İnşallaj canım. Ben saldım artık ovülasyon testini bile yumurtlama görene kadar yapıp bırakıyorum. Olacağı varsa her türlü olur zaten

Kızlar sut beyazı kremsı ıkısı karısık bır akıntım oluyo uzun sure lavobaya gıtmedıgımde goruyorum genelde adetmı olacagım acaba ıslaklık oluyo
Değişkenlik gösterir bu bence. Hamilelik belirtisi de olabiliyor. Ama mesela ben regl oluyorum öyle olunca

Kızlar adetime 2-3 gün var ama sizce sonuç ne

Eklentiler

• IMG_6686.webp
    IMG_6686.webp
    19 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_6685.webp
    IMG_6685.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 26
Dün ve önceki gün bende de oldu losyon gibi akıntı birden kesildi açık sarıya döndü. Bugün sağ kasığımda yumru gibi bir şey vardı yürürken battı hep. Yumurtladım mı yoksa 🐓😂

bende dicem ki hocam zayıflarken bir yandan tedavi olsam olur mu bu şekilde hiç mi şansım yok :KK15:

Aminnn inşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun.

İnşallaj canım. Ben saldım artık ovülasyon testini bile yumurtlama görene kadar yapıp bırakıyorum. Olacağı varsa her türlü olur zaten
gercekten nasip kısmet işi ama işte elımızden gelenı de yapalım dıyorum bende 6 ay daha denerım bu 2. ayım tutmazsa 6 aydan sonra ugrasmıcam.

Back
X