• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar dayanamadım bata 3 gün kala yaptım böyle çıktı artimed doğruluk payı var mıdır
9169D3A1-A7D6-45FD-9DE6-7F1D19012D79.webp

Kızlar uzayan akıntı ama cok cok ınce bır sekılde ole kalın degıl geldı bugun valla kafayı yıycem herseyı belırtı sanıp varmındıyorum gerıde yoktur dıyıp uzuluyorum

ben bursada yaşıyorum buradaki devlet kadın doğumcular iyi değil ya araştırdım hepsi için kötü yorum var valla. birkaç tane doktor seçtim araştırdım yorumlarına falan baktım hatta. git zayıfla gel demezler inş yine :kızgın:
Bende bursadayim. Hangi doktorlari biliyorsun? Ben cok acemiyim bu konuda. Ozelde bi doktora rastgele gittim tatli kadin ins bununla devam ederim dedim ben hamile kalana okadar ohoo kadin muayenehane acti hadtaneyi birakti iyi mi :/

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza katılmak istedim bat 12 Aralık. 3 ay öncesinden bir kaybım var maalesef bu ay denedik inşallah olmuştur dualarınızda beni de ihmal etmeyin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Back
X