- 10 Mart 2025
- 758
- 248
- 18
- 26
Kac mm dı pekı benımde sag bır taneydıSağ tarafımda bir yumurta oluştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac mm dı pekı benımde sag bır taneydıSağ tarafımda bir yumurta oluştu
Mm söylemedi doktor pek bilgim olmadıgı için sormadım da sadece ilişki günlerini söyledi duphastona başlayacağım günü söyledi bir deKac mm dı pekı benımde sag bır taneydı
Bu doktorlarda bır acayıp zaten ben sormasam benımkıde soylemıyoduMm söylemedi doktor pek bilgim olmadıgı için sormadım da sadece ilişki günlerini söyledi duphastona başlayacağım günü söyledi bir de
Kaç gün geçti tahmini yumurtlamadan sonra duphaston mu kullanıyorsunuzBu doktorlarda bır acayıp zaten ben sormasam benımkıde soylemıyodu
12 gun oldu o dedıgın ılacı bana bermedı yarın bat gunumKaç gün geçti tahmini yumurtlamadan sonra duphaston mu kullanıyorsunuz
Test yaptınız mı12 gun oldu o dedıgın ılacı bana bermedı yarın bat gunum
Gebelik var gibi hayırlı olsun ama güvenilir bi marka değilmişKızlar dayanamadım bata 3 gün kala yaptım böyle çıktı artimed doğruluk payı var mıdır Eki Görüntüle 3684186
İnşallah canım benim işte güvenemediğim için atayım dedim de çoğu kişi yalancı diye yazmış forumda günümü bekleyeyim bakalım dua edin nolurGebelik var gibi hayırlı olsun ama güvenilir bi marka değilmiş
insallah vardir ama bu marka yalanci pozitif cok çıkarıyor sabah ilk idrarla ve baska markayla dene istersenKızlar dayanamadım bata 3 gün kala yaptım böyle çıktı artimed doğruluk payı var mıdır Eki Görüntüle 3684186
Yok yapmadımTest yaptınız mı
Aynen farklı bi marka alıp deneyeceğim.insallah vardir ama bu marka yalanci pozitif cok çıkarıyor sabah ilk idrarla ve baska markayla dene istersen
Kayıplara karıstı o yok
Bende bursadayim. Hangi doktorlari biliyorsun? Ben cok acemiyim bu konuda. Ozelde bi doktora rastgele gittim tatli kadin ins bununla devam ederim dedim ben hamile kalana okadar ohoo kadin muayenehane acti hadtaneyi birakti iyi mi :/ben bursada yaşıyorum buradaki devlet kadın doğumcular iyi değil ya araştırdım hepsi için kötü yorum var valla. birkaç tane doktor seçtim araştırdım yorumlarına falan baktım hatta. git zayıfla gel demezler inş yine![]()