• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bırsey soracagım kimyasal gebelik gecırdıkden sonra pik günleri normal döngüde bellıyken kımyasaldan sonra döngü günleri degısıklık gosterrmı sizce?

Canım o kadar sevindim ki çooook sevindim çok sana söylemiştim hamilesin diye Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu süreci bizimle paylaşır mısın🥰 nasıl belirtilerin vardı? Adetin kaç gün gecikince öğrendin? 🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Amin inşallah 🙏 15 kasımda adet olmam gerekiyordu bugün öğrendim

bu hafta arkadaşımın annesi getirdi adem elması bana dün zar zor rendelik bugün hurma poleni ile karıştırıp başlıycam inşallah faydası olur :(
Ay bende adem elması var ama nasıl yapulacak bılemedım kaldı öyle nasıl yapacaksınız okuması falan varmı bunu yaparken

Kızlarrr beklenen adet günüm yarın ama test yapmak istemiyorum sürekli su içiyorum test yapmamak için hadi biraz sohbet edelimmm🌸

Doktora göründünüz mü peki 1 yılı geçmiş ben 10 ay olduğunda dayanamayıp gittim doktora hormonlarımdan kaynaklı olduğu çıkmıştı ortaya doktor bir ilaç verdi onu kullandığım ay hamile kalmıştım düşükle sonuçlansa da en azından olabildiğini görmüştüm kafayı yemek üzereyim yoksa

Doktora göründünüz mü peki 1 yılı geçmiş ben 10 ay olduğunda dayanamayıp gittim doktora hormonlarımdan kaynaklı olduğu çıkmıştı ortaya doktor bir ilaç verdi onu kullandığım ay hamile kalmıştım düşükle sonuçlansa da en azından olabildiğini görmüştüm kafayı yemek üzereyim yoksa
Gıtmez olurmuyum kız 3 ay oldugunda gıttım ben her ay gıttım pcos var sadece esımdede sorun yok artık hsg cekıl dıyolar bu ayda adet olursam cekıncem

7 aydır takvıye 2 aydır folık asıt 15 gundur d vıtamını demır ılacı troıd ılacı ıcıyorjm

Back
X