Ben etiketlemeyi beceremedim de bir kaç Kızçe sormuş inşallah görürsünüz kızlar burdan bu mesajı gören beğensin ki ona göre anlayayım gördüğünüzü
Şöyle ilk beş ayım vajinusmusla geçti yani ben bi altı aydır denedim sayılır. Üç dört aydır hep ovü kullandım bu ayda öyle.
Ekstra bu ay Hayıt suyu aldım hayır tohumlu civan perçemli karışık macun ve arı sütlü polenli ballı macun. Macunları yalan söylemiyim sadece iki üç gün kullandım.
Fakat suyu her gün içtim sabah akşam birer fincan.
Eşime çakşır suyu aldım o da sadece bir kere kullandı bilirsiniz erkekler biraz rahattır

Benim suyum bitti sonra onunkinden devam ettim bi iki fincan filan sonrasında zaten yumurtalama dönemim geldi bıraktım bi gün öncesinden.
birde bu ay ceviz ağırlıklı tükettim eşimde aynı şekilde.
Ekim ayında doktor bana inositol içerikli proceive F yani Pcos olduğumu söyledi o yüzden verdi.onu içtim o bitti daha öncesinde ocean mumy vardı beş tane kalmıştı ona devam ettim yumurtlamama bi beş gün kala folik asitim kalmadı gidip almadım onun yerine muz kivi kullandım

Bi kaç sefer sadaka verdim burda biri öyle yazmıştı.
zaten sürekli bi şeyler okumaya çalışıyorum birde büyüklerden dua aldım.
Zaten ilşkide adetten sonra gün aşırı değerlendirdik.
Sadece uygulamanın söylediği güne görede yumurtlama ve çatlama günü üst üste değerlendirdik afedersiniz.
Bu şekilde canolar inşallah açıklayıcı olmuştur.Rabb’im kucağınızı boş bırakmasın inşallah sizi çok iyi anlıyorum içinizi hep ferah tutun Ordan burdan duyduğunuz boş sözleri takmayın.