• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yarın dışarı çıkmazsam dikkat edicem artık bakalım 🥰 ama ben bu seviye koyulul ile 17 mm de beklemezdim şaşırdım
Bak benım ılk tek olan testım 26 kasımda doktor 16 mm dedıkten 2 gun sonra ıkılı olan testlerden alttakı 27 kasım elımde gosterdıgım tek olanda 28 kasım bak nekadar farkedıyor bıyanda pık oldu yanı sende bekle o yuzfen

Eklentiler

• IMG_6533.webp
    IMG_6533.webp
    120,2 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6551.webp
    IMG_6551.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_7171.webp
    IMG_7171.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 9
Bak benım ılk tek olan testım 26 kasımda doktor 16 mm dedıkten 2 gun sonra ıkılı olan testlerden alttakı 27 kasım elımde gosterdıgım tek olanda 28 kasım bak nekadar farkedıyor bıyanda pık oldu yanı sende bekle o yuzfen
Ay çok teşekkürlerr paylaştığınız için Allah size en yakın zamanda gebelik müjdesi nasip etsin aminn, tamamen rahatladımm 🐣

ooo hemen çıkmış bugündeyken de gayet belirgin ya pozitifff hadi gözüğn aydın tebrik ederim :KK200: burada belirtiler ve aşamaları anlatmak meşhur biliyorsundur senden de bekliyoruzzz
Kızlar merhaba, tekrar artışı görmeden yazmak istemedim öncelikle dpo 10 da ilk değerim 72 iki gün sonra 248 çıktı. Bende klasik herkes de olan göğüs kasık ağrısı akıntı bunlar vardı ve ben zaten her ay bunları yaşıyorum.
Ama benim için ayırıcı olan her geçen gün göğüslerimin şişmesi ve göğüs uclarıma arada iğne batırırmış gibi acı olmasıydı.
Dpo 8 de yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntı geldi iki üç kere sonra sarımsı beyaz karışık bir akıntıya dönüştü. Ben bugün ya da bir gün öncesinde falan yerleşme olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca şişkinliğim gün içinde bazı zamanlar azalsada hep vardı bunda beni şüphelendirdi çünkü şişkinliğim adete 4 5 gün kala geçerdi. Şuan hala arada şişiyorum.
Son olarak da ben normalde sabah ilk uyanınca üzerime bir şey giymeden dolaşamam üşürüm ama artık üşümüyorum bu da ilginç gelmişti meğersem hamilelikte vücut sıcaklığı artarmış yükselen progestandan dolayı. Bir sabah ilk uyanıncadil altından ölçtüm 36.8 çıktı. Bu benim için yüksek bir değer çünkü ben hep üşürüm.
En ayırıcı ve diğer adetlerimden farklı olanlar bunlardı.
İki aydır ovülasyon testiyle deniyordum geçen ay loboquick kullandım ama tam değerlendirememiştik günleri. İkinci sefer İnnovita kullandım bence ovülasyon testinde bu marka çok iyi tam günü anında gösteriyor diğer marka bu kadar başarılı gelmedi bana. Ve ben genelde sabah değerlendirdim yumurtlama ve çatlama gününü onun öncesinde de gün aşırı olmuştu. Ve testi günde iki kere yaptım ki çatlamayı piki tam kaçırmayım diye. En büyük etken bence kesinlikle zamanlamaydı.
Ayrıca tohum döngüsü yapmıştım bu ay yani yumurtlamadan önce öğütülmüş keten tohumu ve kabak çekirdeği tükettim her gün yumurtlama sonrasında da susam (ben tahin olarak tükettim) ve ayçekirdeği bunlarda yumurtayı beslediğini düşünüyorum. Ve her gün yarım avakado bu yumurtayı besliyor ve kırmızı pancar bu da rahim içi kanlanmayı destekliyor.
Onun haricinde iki buçuk aydır da regenesis Max kullanıyordum doktorum vermişti.
Son olarak da günde 2 litre su içmeye özen gösterdim.
Tüm bunlar birleşince bence oldu. Çünkü kas yapıcam diye çok yağdan gitmişti vücudum da ve adetlerim bile şaşmıştı bunları yapıp yağları geri gelince adetim düzene girdi ertesi ay hamile kaldım.
Umarım birilerine faydası olur. Benim sürecim bu şekildeydi. İnşallah sağlıklı ilerler ve bebeğimi kucağıma alabilirim. 17 haftalık bir kaybım olduğu için biraz korkuyorum ama her şeyin güzel olacağına da inanıyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. Hayırlı zaman da bebişlerinize kavuşursunuz inşallah 🙏🏻 💖

Hayırlı olsun canım belırtılerım neydı ekstra bısyeler yaptınmı
Ben etiketlemeyi beceremedim de bir kaç Kızçe sormuş inşallah görürsünüz kızlar burdan bu mesajı gören beğensin ki ona göre anlayayım gördüğünüzü☺️

Şöyle ilk beş ayım vajinusmusla geçti yani ben bi altı aydır denedim sayılır. Üç dört aydır hep ovü kullandım bu ayda öyle.
Ekstra bu ay Hayıt suyu aldım hayır tohumlu civan perçemli karışık macun ve arı sütlü polenli ballı macun. Macunları yalan söylemiyim sadece iki üç gün kullandım.
Fakat suyu her gün içtim sabah akşam birer fincan.
Eşime çakşır suyu aldım o da sadece bir kere kullandı bilirsiniz erkekler biraz rahattır 😅
Benim suyum bitti sonra onunkinden devam ettim bi iki fincan filan sonrasında zaten yumurtalama dönemim geldi bıraktım bi gün öncesinden.
birde bu ay ceviz ağırlıklı tükettim eşimde aynı şekilde.
Ekim ayında doktor bana inositol içerikli proceive F yani Pcos olduğumu söyledi o yüzden verdi.onu içtim o bitti daha öncesinde ocean mumy vardı beş tane kalmıştı ona devam ettim yumurtlamama bi beş gün kala folik asitim kalmadı gidip almadım onun yerine muz kivi kullandım😄
Bi kaç sefer sadaka verdim burda biri öyle yazmıştı.
zaten sürekli bi şeyler okumaya çalışıyorum birde büyüklerden dua aldım.🙈

Zaten ilşkide adetten sonra gün aşırı değerlendirdik.
Sadece uygulamanın söylediği güne görede yumurtlama ve çatlama günü üst üste değerlendirdik afedersiniz.🙊

Bu şekilde canolar inşallah açıklayıcı olmuştur.Rabb’im kucağınızı boş bırakmasın inşallah sizi çok iyi anlıyorum içinizi hep ferah tutun Ordan burdan duyduğunuz boş sözleri takmayın.❤️

Ben etiketlemeyi beceremedim de bir kaç Kızçe sormuş inşallah görürsünüz kızlar burdan bu mesajı gören beğensin ki ona göre anlayayım gördüğünüzü☺️

Şöyle ilk beş ayım vajinusmusla geçti yani ben bi altı aydır denedim sayılır. Üç dört aydır hep ovü kullandım bu ayda öyle.
Ekstra bu ay Hayıt suyu aldım hayır tohumlu civan perçemli karışık macun ve arı sütlü polenli ballı macun. Macunları yalan söylemiyim sadece iki üç gün kullandım.
Fakat suyu her gün içtim sabah akşam birer fincan.
Eşime çakşır suyu aldım o da sadece bir kere kullandı bilirsiniz erkekler biraz rahattır 😅
Benim suyum bitti sonra onunkinden devam ettim bi iki fincan filan sonrasında zaten yumurtalama dönemim geldi bıraktım bi gün öncesinden.
birde bu ay ceviz ağırlıklı tükettim eşimde aynı şekilde.
Ekim ayında doktor bana inositol içerikli proceive F yani Pcos olduğumu söyledi o yüzden verdi.onu içtim o bitti daha öncesinde ocean mumy vardı beş tane kalmıştı ona devam ettim yumurtlamama bi beş gün kala folik asitim kalmadı gidip almadım onun yerine muz kivi kullandım😄
Bi kaç sefer sadaka verdim burda biri öyle yazmıştı.
zaten sürekli bi şeyler okumaya çalışıyorum birde büyüklerden dua aldım.🙈

Zaten ilşkide adetten sonra gün aşırı değerlendirdik.
Sadece uygulamanın söylediği güne görede yumurtlama ve çatlama günü üst üste değerlendirdik afedersiniz.🙊

Bu şekilde canolar inşallah açıklayıcı olmuştur.Rabb’im kucağınızı boş bırakmasın inşallah sizi çok iyi anlıyorum içinizi hep ferah tutun Ordan burdan duyduğunuz boş sözleri takmayın.❤️
Pekı gebelık belırtılerın ne oldu

Asuuuuu Asuuuuu M madammarjinal kızlar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bebislerinizi kucağıniza almak nasip olsun ve darısı inşallah en tez vakitte bize olsun. Belirtileriniz var mıydı ? Regl olacak gibi ağrılarınız ya da ? Süreçten biraz bahseder misiniz kullandığınız takviye yaptığınız ettiğiniz bir şeyler varsa dinlemeye talibiz grupça 🫂❤️
Vifolic ve d vitamini kullanıyorum 4-5 aydır. Koku hassasiyetim ve hafif kasık kramplarım dışında bişey yoktu. Bide dün gece rüyamda bi kız bebeği gördüm biraz gaza gelip ondan yaptım testi 😂

Merhabalar siz de kontrole gidecektiniz nasıl geçti kontrol
Merhaba. Evet gittim. Malesef tahmin ettiğim gibi belirtilerin hepsi yanılsamaymış. Yumurtlamam bile olmamış daha bu ay. Tekrar inositol başladım. Günde 3 kez pikassos. Öncekinde bununla hamile kaldığımı söyledim. Bir de rahim ağzında yara olduğunu söyledi o da engelmiş gebeliğe. Fitil verdi. Bu ay gebelik olmazsa kriyo ile yakacakmış.pikassos ile 6 ay dene olmazsa aşılama dedi. 😞

Merhaba. Evet gittim. Malesef tahmin ettiğim gibi belirtilerin hepsi yanılsamaymış. Yumurtlamam bile olmamış daha bu ay. Tekrar inositol başladım. Günde 3 kez pikassos. Öncekinde bununla hamile kaldığımı söyledim. Bir de rahim ağzında yara olduğunu söyledi o da engelmiş gebeliğe. Fitil verdi. Bu ay gebelik olmazsa kriyo ile yakacakmış.pikassos ile 6 ay dene olmazsa aşılama dedi. 😞
Yaa inşallah kolaylıkla olur inositol döngüleri çok güzel düzenliyor inşallah size de faydası olur 🌸

Back
X